reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

reklama
ja jestem;-)
Kolejny poniedziałek,ale różni się od innych tym,że dziecko moje dziś nareszcie poszło do szkoły,tak się biedna doczekać nie mogła. Ja lecę z mężem na Morley market bo jajka muszę kupić , do później

komentarze pod tym artykulem sa najlepsze,hehehe
MojaWyspa.co.uk: Polak na Wyspie - Anglicy nie chcą bulić na polskie dzieci

ja już po zakupkach,kupiłam już mężowi część prezentu na święta i wciąż nie wiemy czy uda nam się do Polski zajechać w tym roku....jak tak się dłużej namyśliłam to szkoda mi trochę kasy,wciąż spłacamy wesele,do tego chcemy kupić dzieciom te łóżka,w ogóle zmienić chatę na większą, z ogrodem i panelami i wtedy to dopiero będą pieniądze potrzebne...pewnia nie jedna z was już to ma za sobą a my wynajmujemy dom już w pełni umeblowany i teraz czeka nas wyprowadzka i kupno naszych własnych mebli....eh!
ale pogoda dziś! raz słonko raz deszcz ale w sumie to jakoś chłodkiem powiewa

witam wszystkie mamuski i ich dzieci.

po dlugiej nieobecnsci spowodowanej brakiem neta jestem i odrazu chcialam sie tak delikatnie pochwalic ze moj maz wygral w loterii w pracy kase i nagrode rzeczowa:-D. jesli chodzi o kase to wyszla prawie tygodzniowa wyplata a nagroda rzeczowa jest w postaci laptopa:shocked2:. wszyscy jestesmy w malym szoku pooniewaz nigdy nie udalo nam sie cos wygrac w tak duzej kwocie nawet w lotto nie bylo szczescia a tu taka mila niespodzianka. pozatym to u nas wszystko ok dzieci ostatnio byly przeziebione ale juz wszystko wraca do normy. w piatek wybierami sie na kolejna szczepionke wogole te panie na green line sa bardzo przyjemne i obsluga jak dla nas super. caly czas czekamy na benefity ale juz abym dostala ten numer insurance to juz z gorki bedzie. tylko tego nam do szczescia brakuje. mam nadzieje ze teraz bede miala wiecej czasu oraz wiekszy dostep do neta i bede czesciej was odwiedzac. narazie pozdrawiam wszystkie mamy oraz dzieciaki. papa:-)

super Ewelina gratulacje
ja dzis bylam u poloznej wszystko ok, mala kopie jak szalona, no i mam papiery na te 190 funtow dla przyszlych mam.
dostalam tez zaproszenie na szczepienie na swinska. rozmawialam o tym z polozna ona tez nie bardzo wie co robic, ale mowi ze nadciera kolejna fala tego chorobska, no i jeszcze te przypadki na Ukrainie i nie tylko
strach sie bac ale jakos nadal nie jestem za szczpieniem

a wogole co wy na to?

no i gdzie reszta?

Justys jesli o mnie chodzi to wiadomo....usycham z tesknoty za moim ukochanym synem:tak: Jeszcze dwa dni....
Ja raczej nie bede szczepila siebie ani nikogo z mojej rodziny:tak:
Ewelina gratki dla męża!!!!

Własnie rozmawiam z malym przez skype,co prawda nie rozumiem "hebrajskiego" ale przynajmniej go widze i slysze!!!!!:-):-):-)

reklama
Do góry