reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

no i maly mi sie pochorowal, ja tez cos nie ciekawie. przeczekalam wczoraj nic nie przechodzi dzwonilam do NHS maja oddzwonic zobaczymy.
oby szybko mu minelo to pierwsza jego choroba, w sumie nie wyglada na chorego tylko temperatura duza i zatkany nos ale gdzies tam w gardle (i tylko przy spaniu) i codziennie robi jedna rzadka kupke.
co o tym myslicie bo ja juz sama nie wiem?
pozdrawiam

reklama
melduję się po krótkiej nieobecności i jak zwykle szybciutko, bo słyszę, że Julia już wstała ... a więc u nas jak w kalejdoskopie tradycyjnie - nie dośc, że Julia się przeziębiła na ostatnim sobotnim spacerze przez ten cholerny wiatr, to jeszcze dostaliśmy rachunek za prąd - DO ZAPŁATY 2830 funtów !!!! Dzwoniłam tam raz , powiedzieli, że zaszła pomyłka i że dziś przyślą nowy rachunek - I PRZYSŁALI - do zapłaty 2500 funtów :eek: Chyba jak dziś zadzwonie, to zapytam, czy jelenia sobie znaleźli, czy jak ?? bo to nawet nie logiczne jest .... Masakra - tak się zdenerwowałam, że lepiej nie mówic :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No dziś znowu będę wyjaśniac .... Poza tym w sobotę byliśmy w biurze podróży zmienic wycieczkę na maj i jedziemy póki co w inne miejsce - do Kenii tym razem i chyba, a raczej napewno pojedziemy tam SAMI, a Julia spędzi tydzień z dziadkami w Polsce .... - zresztą zobaczymy jak to będzie, bo jak się okaże, że za prąd tyle będzie trzeba zapłacic, to w d.... pojedziemy, a nie do Kenii ... :sorry: Ach, mówię wam dziewczyny, że ciągle coś ... :eek::szok:
Potem może napiszę więcej, bo Julia już mi płacze - teraz jak jest chora, to jest bardziej marudna - wiadomo- jak to dziecko ;-//// :zawstydzona/y:
W każdym razie melduję się, że żyję i że jestem z wami....

No i oczywiście przyłączam się do baaaardzo spóźnionych życzeń dla Nikosia i gratulacji dla ZYtasi oraz dziękuję Cocollino za smska - pomyślę, pomyślę .... a teraz muszę już leciec .. Pa dziewczyny :-:)sorry:

hej.motylku a co to za gigantyczny rachunek?musiala zajsc jakas pomylka,mi tez dzis przyszedl rachunek za gaz i prad w wysokosci 120funtow,to nasz pierwszy rachunek wiec niewiem czy jest wysoki czy taki w sam raz.koniecznie napisz czy wyjasnilas ta sprawe,jestem bardzo ciekawa co oni tam nakombinowali
pozdrawiam mamy i dzieciaczki

no właśnie nie wiem, skąd taki gigantyczny rachunek ??? - ja tak czy inaczej obawiam się takich rzeczy, bo różnie to bywa - a może ktoś się do nas podpiął i ciągnął na nasz koszt prąd ???? W każdym razie dzwoniłam do nich dziś ponownie ale już nie byłam taka miła, jak ostatnio, bo nieźle mnie wnerwili, a ja nie zamierzam nie spac po nocach przez jakiegoś półgłówka, który źle spisał licznik ...... :sorry::sorry::sorry: Firma twierdzi teraz, że mam się tym rachunkiem wogóle nie przejmowac, bo po prostu system komputerowy nie uwzględnił jeszcze tej korekty ....- łatwo im mówic - tam jest przecież moje nazwisko.... :eek:, a poza tym termin do zapłaty ..... W każdym razie jutro będzie dzwonił do mnie menager firmy i zobaczymy, co ciekawego mi powie .... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Śpijcie dobrze, bo ja napewno nie będę ..... pozdrawiam was wszystkie :happy:

Hej dziewczyny.
Motylek współczuję rachunku i nerwów, mam nadzieję że się wszystko wyjaśni.
Ewelina jak dzieciaczki, wszystko dobrze, gorączka minęła?
Zytasia jak maluszek, pewnie nie masz czasu żeby pisać.
Stefanka pamiętaj wolnego czasu nigdy za wiele, ile bym dała za godzinkę bycia sama w domu.
Ja dziś zaczynam naukę języka angielskiego w collegu. Jutro tak samo. I się denerwuję jak sobie poradzę bo ze zrozumieniem to ja mam problemy, także trzymać kciuki proszę :-)
Trzymajcie się dziewczyny.

reklama
witajcie dziewczyny
u mnie nic ciekawego,dzieci na szczęscie zdrowe,gorączka mineła także to nie było nic poważnego.19 października ide z nimi na kontrole,w sumie niewiem po co ale kazali przyjść więc pójdę. wiecie może czy podczas tej wizyty z dzieci u lakarza będzie mogła mi mogła lekarka odrazu tabletki antykoncepcyjne przepisac?czy bede musiala umawiać sie na kolejną wizyte?
pozdrawiam wszystkie mamy

Do góry