reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

Jeszcze na tyle nie zdziczałam, żeby nigdzie zupełnie nie wychodzic ..... :-) ,
tylko, że jeśli kogoś nie spotkało po przyjeździe tutaj to, co mnie, to nie zrozumie , co czuję .... Zaczepiał was ktoś na ulicy, jak szłyście na spacer z dzieckiem ? Bo mnie odkąd tu przyjechałam ciągle ktoś zaczepia - < faceci > i wkurza mnie to, bo nie zwracają uwagi na to, że po ulicy idzie MATKA Z DZIECKIEM, a nie samotna panienka z okienka , która czeka na podryw :crazy: - szczerze mówiąc, to boję sie tych wszystkich ciemnoskórych, bo w oczach mają dzikośc zwierzyny i najlepiej, to by zjedl każdą napotkaną kobietę żywcem, dlatego staram się nie zwracac na nich uwagi :baffled: Pozdrawiam :confused:

reklama
no wlasnie ja tam tez staram sie to olewac choc nie zdarza mi sie to czesto( pewnie dlatego ze nie za seksi figurka):-D zartuje sobie przepraszam fakt czeste zaczepki moga zaczac wkurzac,:wściekła/y: ale fakt na beestonie wiecej murzynow, choc osobiscie do nich nic nie mam,
a tak pozatym moj synek juz chrapie,:-) ja lece robic mezowi kanapki do pracy a sobie jakias przekaske;-)
piszcie dziewczynki jak dzionek, cocolino nie ociagaj sie zaraz mama odjedza i dopiero ci tu nie bedzie:no:
jak dzieciaczki nie lapia tego paskudnego wirusa:baffled:

A tak wogóle, to mam do sprzedania dwa fajne produkty, wystawiłam już ogłoszenie ale żeby nie było - mówię też Wam o tym fakcie - poza tym zawsze możemy jeszcze negocjowac cenę < po znajomości > :happy: POLECAM !!!

właśnie próbuję dodac załączniki do postu ale jak narazie coś tam się niby ściąga , a chcę, żebyście zobaczyły, co takiego mam do sprzedania ;)

reklama
Do góry