reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

Jeszcze na tyle nie zdziczałam, żeby nigdzie zupełnie nie wychodzic ..... :-) ,
tylko, że jeśli kogoś nie spotkało po przyjeździe tutaj to, co mnie, to nie zrozumie , co czuję .... Zaczepiał was ktoś na ulicy, jak szłyście na spacer z dzieckiem ? Bo mnie odkąd tu przyjechałam ciągle ktoś zaczepia - < faceci > i wkurza mnie to, bo nie zwracają uwagi na to, że po ulicy idzie MATKA Z DZIECKIEM, a nie samotna panienka z okienka , która czeka na podryw :crazy: - szczerze mówiąc, to boję sie tych wszystkich ciemnoskórych, bo w oczach mają dzikośc zwierzyny i najlepiej, to by zjedl każdą napotkaną kobietę żywcem, dlatego staram się nie zwracac na nich uwagi :baffled: Pozdrawiam :confused:

reklama
no wlasnie ja tam tez staram sie to olewac choc nie zdarza mi sie to czesto( pewnie dlatego ze nie za seksi figurka):-D zartuje sobie przepraszam fakt czeste zaczepki moga zaczac wkurzac,:wściekła/y: ale fakt na beestonie wiecej murzynow, choc osobiscie do nich nic nie mam,
a tak pozatym moj synek juz chrapie,:-) ja lece robic mezowi kanapki do pracy a sobie jakias przekaske;-)
piszcie dziewczynki jak dzionek, cocolino nie ociagaj sie zaraz mama odjedza i dopiero ci tu nie bedzie:no:
jak dzieciaczki nie lapia tego paskudnego wirusa:baffled:

A tak wogóle, to mam do sprzedania dwa fajne produkty, wystawiłam już ogłoszenie ale żeby nie było - mówię też Wam o tym fakcie - poza tym zawsze możemy jeszcze negocjowac cenę < po znajomości > :happy: POLECAM !!!

właśnie próbuję dodac załączniki do postu ale jak narazie coś tam się niby ściąga , a chcę, żebyście zobaczyły, co takiego mam do sprzedania ;)

reklama
Do góry