reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Leeds

reklama
Cześc dziewczyny :-))

No to nam się wreszcie rozpadało, co ?? :-D piszę wreszcie, bo już trochę miałam dosyc tego upału ... ech - człowiekowi nie dogodzi :-))
Ja dziś w domciu jestem, Julcia jak narazie śpi, ja robię spagetti, potem mieliśmy do miasta iśc ale nie wiem, czy się wybierzemy, bo narazie ciągle paaaadaaa :baffled:, a mamy taką ważną sprawę do załatwienia, no ... :wściekła/y: ale może też do jutra poczekac .... :confused:..... Wczoraj buszowałam sobie po sklepach i kupiłam kilka fajnych rzeczy :)
Stefanka - jak idzie sprzątanie, bo ja jak narazie pranie tylko zrobiłam .....
Cocollino - no tak, moja wina z tą aplikacją ale tak to jest kurcze jak się samochodu nie ma .... ale mam nadzieję, że nadal przyjmują - a powiedz mi czy to kobietki przyjęli, czy facetów ? I czy trafili oni do Twojej restauracji, czy może do tej nowo otwartej ?? Błagam - jeszcze raz - nie zapomnij tej aplikacji dla mnie , kiedy będziesz jechac do Stefanki któregoś dnia .... Acha i jeszcze jedno - czy oni idą na ustępstwa, jeśli chodzi o dni wolne ? Mam tu na myśli ewentualne zamążpójście ..... :happy2::sorry2:
Justyna - mimo tego, że neta masz w naprawie, to dzięki za pozdrowienia i fajnie, że też macie upał ....
Ewa - świetnie, że nie musicie nic zwracac do Revenue, bo ja dopiero wypełniam papiery .... ale u nas już wiadomo, że zwrotu nie będzie, jedynie mogą zmniejszyc taksy troszkę .... dlatego aż tak się tym nie stresuję i nie śpieszę, bo mamy czas do końca lipca .... :-D:tak:
Kasia - pewnie sobie teraz spokojnie pracujesz, bo tatuś juz jest u Ciebie i wiesz, że Twojej Julci już nic nie grozi - pozdrawiam serdecznie i odezwij się jak będziesz miała chwilkę - pozdrowienia również dla dzielnego dziadka :-)))))

Miłego piątku - weekendu początku dla was wszystkich KOBIETKI :-)))

no to gratuluję .... :tak::-D To teraz w weekend możesz tylko i wyłącznie odpoczywac .... :tak::-), a mnie cieknie z sufitu w sypialni ..... :wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::baffled::baffled:

hej laski właśnie co tu tak cicho ciotki Justyny nie ma to nie ma komu nawijać :tak::tak:
Motylku - jeszcze nie wiem nic bo do pracy ide we wtorek ale przyjeli 3 laski i 2 chłopaków polaków co do reszty to nie wiem
Stefanka - właśnie pogoda zrobiła sie trochu lepsza też zaczełam sprzątac ale jak zabrałam rzeczy z jednego miejsca to mi się zrobił bałagan w innym kącie ale nic to posprzątam kiedy indziej :-D:-D:-D:-D
Tunia - hop hop gdzie jestes poczwaru ;-)
No i tak sobie siedzimy w domu bo chyba już nie wyjdziemy
Pozdrówka wszystkim

hej dziewczynki, jestem tylko dolka mam jakiegos i pisac mi sie nie chce i w ogole nic mi sie nie chce... :-:)-:)-:)no: dzieki za pamiec i zainteresowanie!
to kiedy majstrujemy jakies spotkanko? Wiola, Kama, Cocolino, Motylek, Kasia i kto tam jeszcze chetny? Ania juz w sobote wraca, wiec pewnie po niedzieli i ona bedzie chetna.
Justynka, co tam u Ciebie? jak sie czujesz? bylas u gina??? mam nadzieje, ze te mdlosci Ci nie dokuczaja i Nikos dobrze sie czuje w PL! :tak:
Kasiu, tata juz jest? jak sobie radzi z mala? a Ty juz sie oswoilas na nowa z praca? i szykuj sie na to wielkie drinkowanie ;-);-);-):-D
Ewelina, znalazlas pieska? a jak Twoje dzieciaki? gratuluje pierwszych kroczkow! a jak Wam sie mieszka? zaaklimatyzowaliscie sie juz?
Wiola, jak sie rocznica udala?
Motylek, cos sie ruszylo z tym szukaniem mieszkanka?
Ewa, bardzo mi przykro z powodu tego wlamania! mam nadzieje, ze to sie juz nie powtorzy, ale ja jestem taka, ze lubie sie czuc bezpiecznie we wlasnym domu, a po takim zdarzeniu, raczej to byloby juz niemozliwe i wolalabym dmuchac na zimne i pewnie poszukalabym innego mieszkania w bezpieczniejszej okolicy, ale to ja ;-) moze zbyt przewrazliwiona jestem.
Ingrid, jak Ty sobie radzisz matko Polko? ;-):-) stesnilismy sie za Wami juz, wiec moze sie wybierzemy w przyszlym tyg, tylko powiedz kiedy Ci pasuje!
Miranda, cos sie nie odzywasz ostatnio- wszystko ok??? jak sie czujesz? jak dzidzia w brzusiu?
buzki dla wszystkich!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
to znowu ja .... jednak byliśmy w tym mieście i nie załatwiliśmy tej ważnej sprawy po naszej myśli ... :baffled: - no trudno się mówi - :confused:

Tuunia - fajnie, że się odezwałaś - a co się stało, że masz doła ? Mam nadzieję, że to nic złego - ja też nie jestem dziś w najlepszym humorze ale trochę odreagowuję właśnie, bo K. kupił gin i sączymy go sobie z tonikiem .... :-D < to tak na pocieszenie ... > PS. A jeśli chodzi o spotkanko, to w przyszłym tygodniu JA BARDZO CHĘTNIE :-))) Powiedzcie tylko w jaki dzionek i o której, bo Stefanka coś pisała wcześniej, że u niej odbędzie się spotkanie i że chyba tylko do 14 ma czas - zresztą ja też ..... :-p:-p:-p:tak::-D A jeśli chodzi o mieszkanko, to narazie tylko sobie oglądam ale najważniejsze jest dla mnie teraz to, żeby w końcu pójśc do pracy, a potem będziemy się decydowac ale myślę, że napewno wylądujemy na Pudsey lub Morley lub może i nawet na Twojej dzielnicy moja droga - kto wie ... ? :tak::-D
Cocollino - dzięki za informacje - myślisz, że będą jeszcze przyjmowac w tym miesiącu lub w przyszłym, czy póki co rekrutacja zakończona ?? Acha i czy Ty pracujesz codziennnie ? Bo chyba nie - prawda ? Pytam, bo zastanawiam się jak ja będę chciała pracowac ..... :baffled:
Ewelina - masz już tego szczeniaczka ? Jeśli tak, to pochwal się jaka to rasa i jak się wabi :-)) :cool2::-D:-D
Miranda - wyjechałaś gdzieś, czy co ? Pewnie z pogody korzystasz ? Pozdrawiam i jak znajdziesz chwilkę , to napisz troszkę ..... :confused::happy2:

Pozdrawiam was wszystkie mamuśki .... :-)) ale dobry ten gin , no :cool2::tak::-D:-D, no i znów mamy słonko !!!!

Jesli chodzi o spotkanie to sprawa wyglada nastepujaco:
poniewaz chyba wszystkim pasuje tylko od rana,to ja moge tylko w srode,bo mam wolne,w pozostale dni pracuje od 8 do 12. Jesli ten dzien wam pasuje to tylko napiszcie gdzie i o ktorej a bede napewno:-)
No chyba,ze w weekend bo nie pracuje:-)

Hej dziewczynki!
U nas wszystko dobrze. na razie nie odczuwam specjalnej nawałnicy zajęć bo jest jeszcze wsparcie w postaci mojej mamy więc luzik. Hania cudnie spi po nocach (karmie ja ok. 24 bo tak sama sie kładę a potem dzidzia mnie budzi ok. 5 rano) więc nie czuje sie (i chyba nie wyglądam;-)) jak swieżo upieczona mamusia :-)
Helenka coraz bardziej lubi swoją nową siostrę. początkowo nie robiła na niej wrażenia (za cicha?) a teraz co rano zagląda do jej kołyski żeby spawdzić czy napewno jest. Zdarzają sie buziaczki i baaaardzo delikatne "cacy cacy" po głowie.
A i muszę pochwalić moją hanię i siebie chyba też. Tak sie bałam tego karmienia piersią (z Helenka nie szło nam najlepiej) a tymczasem Hania pięknie przybiera na wadze. W 12 dniu życia miała już 3760 kg (przy ur.3400kg). Także jest dobrze!
Tunia oczywiscie że Cie zapraszamy w przyszłym tygodniu. Dzień jest nam obojetny w zasadzie bo niczego nie mamy zaplanowanego. Muszę tylko podejsc do przychodni zarejestrować nowe dziecko ale mogę to zrobic w każdy dowolny dzień, dlatego Ty mów jak Ci pasuje a ja sie dostosuje :tak:
Miranda jak u Ciebie? Trzymasz sie dzielnie dziewczyno?
Cocolino ponieważ wieki mnie tu nie było nie miałam okazji podziękować Ci za wizytę- Dziekuję! było bardzo miło.
Stefanka jak tam rocznicowe amory z meżem? My z Kubą odkąd jestesmy dzieciaci zupełnie zapominamy o naszych okolicznosciach. Trzeba to zmienic!!!
Ewa cholernie mi przykro z powodu tego włamania. Gupie ludzie, no!
Motylek- pozdrawiam! Miło że o nas często zapytujesz.:happy2:
Justyna jak sie bawisz w Polandzie?
A to moje dziewczynki słodkie:

Załączniki

• 01.JPG
    01.JPG
    98,4 KB · Wyświetleń: 29
  • 013.JPG
    013.JPG
    76,2 KB · Wyświetleń: 31
  • 030.JPG
    030.JPG