reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Leeds

No to fakt duchota straszna, myślałam że z dzieciakami do szkoły nie dojdę. Zaraz się za porządki wezmę ale przy tej pogodzie i moim zapchanym nosie nie bardzo mam siły na to. Justyna a skąd jesteś z Polski jeśli oczywiście chcesz powiedzieć? Tak z ciekawości tylko pytam :) A jak dziś obchodzicie Dzień Ojca? Moi dadzą kartkę z życzeniami i mają sami upiec ciasto - murzynka. A Miki pokoloruje obrazek dla taty.
A w ogóle to mnie dzieciaki dziś trochę podłamały
bo one nadal chcą wracać do Polski a ja nie bardzo mam na to ochotę. W każdym bądź razie jeszcze na pewno rok tu pobędziemy.

reklama
Stefanka spoko jesli sie nie spotkamy na livie to pogadamy przez skejpa
Ewa trudne pytanie - wlasciwie urodzilam sie w Choszcznie(zach-pom) mieszkalam tam 17 lat, potem troche pod Lublinem a przed wyjazdem tu w Warszawie, mam rodzinke w Bydgoszczy i Toruniu, znam te strony

witajcie mamy. chcialam was przeprosic za to co pisze na forum. zapytalam sie tak poniewaz moj maz dopiero teraz w ten piatek dostanie pelna wyplate za caly tydzien. dziekuje za informacje gdzie mozna kupic spacerowki jak tylko bedzie mozliwosc skorzystam z rady. bardzo was prosze niezrozumcie mnie zle moze rzeczywiscie prosze o duzo to juz sie nie powtorzy chce miec dobry kontakt z wami i niechce aby uwazano nas za biednych wiadomo kazdy ma trudny poczatek nowy start itp jednym sie udaje drugim przychodzi to trudniej ale jak narazie u nas wszystko ok patrycja zaczela niedawno sama chodzic tak z dnia na dzien. chcialam jeszcze raz przeprosic za swoje zachowanie na forum i pozdrowic was goraco. trzymajcie sie mamy.

Ewelina gratulacje dal cory, a tak wogole to nie chodzi o to ze prosisz po to jestesmy zeby sobie nawzajem pomagac, ale wpadasz tu kilak razy i praktycznie za kazdym razem o cos prosisz, a przeciez nie znamy sie tak dobrze. Super ze zaczyna sie wam powoli ukaladac, dla mnie nie ma tu ludzi biednych tylko kazdy musi swoje cierpliwie odczekac, a bedzie was stac na wiele, a dojsc do czegos samemu to dopiero radosc i poszanowanie tego co sie ma.
no i niech maz trzyna sie Conceptu bo wiem ze maja duzo pracy, musi sie tylko sprawdzic
zycze powodzenia

witam mamuski;-)
Chyba sie jednak tego deszczyku dzisiaj niedoczekamy...ja mam pootwierane okna w domu,a zaslony zasloniete,takze jest chociaz w domu troszke chlodniej:tak:
Justys dzieki za mily spacerek:tak:Anuszy ciebie byLo milo dzisiaj spotkac;-)
Ewelina tak jak Justys pisala to racjia, nie masz teraz za co przepraszac,nikt nieuwaza was za biednych,tylko troszke porostu nieprzygotowaliscie sie wczesniej do wyjazdu,ale napewno sie wszystko ulozy.Niemyso tez czasem,ze niechcemy wam pomoc,bo jak sama wiesz tyle ile kto mogl to pomogl,ja osobiscie nielubie sie pozyczac i jesli faktycznie wali mi sie dach nad glowom to i tak staram sie zrobic wszystko aby rozwiazac ten problem swoimi silami,nie dltego ze nie moge liczyc na czyjas pomoc,ale dlatego,ze nienawidze sie pozyczac,wole chocby nie wiem co dac sobie rade sama,daje mi to satysfakcjie,ze jakos zawsze sobie poradze nawet w extramalnych warunkach,a jesli czegos nie mam,to czekam cierpliwie,az kiedys sama na to zapracuje i sobie to kupie,a wtedy jestem tymbardziej dumna z siebieTakze to co napisala ci Justyna nieswiadczy o tym,ze zle o was myslimy,tylko poprostu trzeba wiedziec o ile mozna prosic,a kiedy powinno sie juz przestac,bo zrobilo sie to poprostu niesmaczne.Napewno musi minac troche czasu az bedzie lepiej,ale niestey nikt nikomu tutaj kokosow na dziendobry niepodawal.Ja tez do dzis niedorobilam sie tego co bym chciala,ale jakos sobie z tym daje rade i mysle co dzien rano,ze powolutku,powolutko a bedzie lepiej(byle do przodu).Super,ze twoj maz ma wogole prace,bo u nas czasami zadne niepracowalo jak byly ciezsze chwile,ale jakos wlasnymi silami dalismy sobie rade,chociaz i tak jeszcze niestanelismy a rowne nogi...ale niebede sie tutaj o tym rozpisywac,bo niepoto tutaj jestem z wami zeby komus sie zalic,ciesze sie z tego co mam,a zawsze moze byc gorzej,dlatego musisz sie uzbroic w cierpiwosc i pamietac o starym polskim powiedzonnku: Umiesz liczyc,licz na siebie...ja mialam naprawde gorzej jak przyjechalam do anglii za pierwszym razem,bo mnie ktos wystawi i nawet nie miala dachu nad glowa,takze niemacie az tak zle;-)BEDZIE DOBRZE,TYLKO Z CZASEM..POZDRAWIAM;-)

Ostatnia edycja:
Hej laseczki!!!!
Zeby nie bylo,ta pogode to Wam telepatycznie wyslalam,a reszte zabiore ze soba dzis samolotem:-D:-D:-D
Mowie wam az sie nie chce wracac:-(
Do uslyszonka lub zobaczonka na angielskiej ziemi:cool2:

Hej laski :)
NIe ma mnie chwile a tu tyle do poczytania :-D:-D:-D
Tunia - dzięki za zainteresowanie na pewno napisze więcej we czwartek jak juz odeśpie bo ta praca na 3 w nocy to totalny KILER :tak::tak::tak::tak:Aha no i na pewno zapraszamy do nas tylko powiedz kiedy ci pasuje ;-) i czy chcesz nas odwiedzić ;-)
Motylku Anuszy - mam dla was aplikacje tylko jak wy je laski odbierzecie
Oj dzisiaj dzien był gorący wyskoczyłyśmy na mały spacerek bo ledwo na nogach stoje a do tego małej 3 zęby na raz idą już widac ze będą ale kiedy wyjdą :confused::confused::confused::confused: i tak sobie mała marudzi

A ja dzis mialam dzien troszke zaganiany, juz sie pakuje i sprzatam chatke na przyjazd na mamy.

Bylam dzis u Tuni na kawce z kolezanka, przedtem spotkalam Kasie i Justyne!

Cocolino, ja moge odebrac aplikacje po moim powrocie. Mysle ze jakby Ci pasowalo, to 5 lipca ja bym podeszla tam do Ciebie spacerkiem. Dzieki za pamiec kochana! i jakby Ci ten termin przypasil, to prosze Cie wyslij mi wczesniej eska z przypomnieniem tych organizatorow do podwieszenia zebym Ci wziela bo ja mam skleroze..

Jest w ogole tak parno nie ma czym oddychac, sie zastanawiam jak ja w tym Egipcie wyrobie. No i jeszcze 11 dni i zobacze sie nareszcie z moja mala Dziewczynka! strasznie jestem za nia steskniona!

Ewelina, tu dla Ciebie stronka freecycleleeds : The Freecycle Network(TM), Leeds zarejestruj sie na niej. Tam wielu ludzi oddaje i prosi o rzeczy. Sa naprawde bardzo pomoci, ja sama oddaje mnostwo rzeczy min rzeczy po Ali, meble i wiele innych, a sama dostalam tez kilka. Wszystko to za darmo!! Trzeba byc tylko uczciwym, i nie wolno ich pozniej sprzedac!!! Mysle ze moze Ci to bardzo pomoc, ludzie oddaja bardzo dobre rzeczy, czesto widzialam wyposazenia kuchenne, a juz akcesorii dzieciecych to jest multum!!

Pozdrowienia kochane mamy, mam nadzieje ze uda mi sie odezwac przed czwartkiem jesli nie to dopiero po przyjezdzie (chyba ze jak Kama bede miala internet w hotelu)!!!!

reklama
Do góry