reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Leeds

reklama
powiedzcie mi mamay,czy wiecie jak moge pomniejszyc zdjecie zeby dodac na nasza klase,bo jakie zdjecie chce dolaczyc,to niemoge bo albo zaduzo giga,albo zaszerokie,lub wysokie?

jesli chodzi o to ze tak malo pojawiam sie na forum to dlatego ze niemam kompa w domu i korzystam z neta w bibliotece. ale juz spoko maz wczoraj przyniosl jedna spacerowke i pare gratow potzrebnych w domu takze powoli zaczyna sie wszystko rozkrecac. jak tylko bede miala kompa w domu i neta to bede codziennie na forum pozdrowienia

I co Ewelina, sprawdzalas ta stronke co Ci podalam?

No ja juz spakowana, Kasia i Stefanka! Dobrze gadacie kobity!

Teraz tylko musze kupic kilka rzeczy zeby jak moja mama przyjedzie nie musiala isc do sklepu i moge juz spokojnie jechac!

melduje sie bylam na dluzszym spacerku i soczku u Ingrid , dzieki za pamiec, jestem dzis zaganiana, lece gotowac a pozniej musze kupic koledze ubezpieczenie na smochod no i obiad musze zjesc, nawet sobie warzywka kupilam

reklama
Melduje sie uprzejmnie po kilku znowu dniach ciszy.
Moja mama przyjechała wczoraj!!!! Yooohooo!!! (Helenka w lekkim szoku- babcia Ewa zrzuciła nagle skórę i stała sie babcią Basią)

A my dzisiaj byłysmy na pierwszym spacerku Hani z moją mamą i Justynką. Calutka godzine dzidzia spała w wózeczku delektując sie swieżym powietrzem.

Cocolino jesli dobrze pamietam miałas ochotę nas odwiedzic w okolicach weekendu (sobota?). Nie mysl sobie broń Boże, że Cie ignoruje, nie udzielając do tej pory odpowiedzi, czy wręcz może nie lubię :no: (no co Ty?, to byłoby wręcz dziecinne- czymze sobie na to zasłużyłas?), po prostu trochę roztrzepana jestem i lubię sie umawiac bliżej daty a nie na długą przyszłosc. Ale jesli nadal masz ochotę to zajrzyj do nas w najbliższą sobotę, Justynka mówi że może też zabierze Arka i przyjdą.
Justyna- dlaczego Ty mi łba nie urwiesz???!!!! Znowu zapomniałam oddać Ci kaske za zakupy w |Asdzie, a już nawet ksiązeczke czekową na ten cel znalazłam. Przepraszam, jestem gamoń (a nie mówiłam że roztrzepana?).

A wczoraj położna ważyła Hanię i okazało sie że już jest 100g cięższa niż po porodzie :)) Po tygodniu!!
Helenke jak ważyłam po 11 dniach życia ciągle była na minusie kruszynka.

Ostatnia edycja:
Do góry