reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Leeds

bylam u gp pozniej w crow point a teraz wstalam i ide na obiadek, nie wiem albo ta pogoda albo ta ciaza bedzie inna
zapomnialam na smierc o mleku Motylku dzieki bede wiedziala na przyszlosc
Tunia czy my sie jakos umowilysly na konkretny dzien moze wpadniesz w piatek, tak zeby tlumow nie bylo, bo ja cos ostatnio dziwna jestem, trzeba sie wziasc w garsc, a nie sie dawac hormonom

reklama
pewnie,ze jest dalej aktuane,tylko bedziemy musialy sie teaz juz wszystkie dograc,bo juz teraz jak pracuje to niekazdy dzien bedzie dobry,a Tomek robi w dzien,takze jak cos to go wysle na noc do kolegow(bedzie zachwycony,a i my sobie posiedzimy w damskim gronie)

Justys, moze byc piatek, no problem! a co do pogody, to szwagier byl w sklepie i wrocil caly mokry- mowi, ze jest strasznie na dworze duszno i gorac, wiec to nie wszystko wina ciazy ;-)
A jutro wpada do mnie Ania, czy ktoras jeszcze jest chetna??? zapraszam :tak::tak::tak:
Kasiu, a Tobie kiedy to drinkowanie pasuje? bo wiesz, ja w srode chcialam malego zaszczepic i obawiam sie, ze moze byc przez 2 dni po szczepieniu marudny wiec wolalabym sie nie wypuszczac z nim nigdzie, a z kolei Ania juz w piatek wyjezdza, wiec nie wiem jak sie umowic, wypadaloby sie spieszyc...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A mi rośnie drugi artysta :tak::-)
Dominik zdjął sobie spodnie i skarpetki - założył grube zimowe (za małe) rajstopy i jeszcze do mnie mówi że nie będzie mu zimno :-D:-D I zachowaj tu zimną krew :-)
Ten drugi artysta w jego wieku był identyczny dosłownie tak samo się przebierał w zimowe rajstopy w lato. A jak byłam w zaawansowanej ciąży i nie wolno mi było wstawac z łóżka - to zapewniał mi różne atrakcje :-) Wychodził na podwórko do piaskownicy ubrany ale w piaskownicy już był w majtkach i to niezależnie od tego czy akurat był upał :szok::szok::tak::-):-):-) Chyba znowu czeka mnie to samo :tak::szok:
HHHHHHHEH Dobre Wiola,ale masz urwisow malych...ciekawe czy moja Julka tez taka bedzie jak podrosnie
A jesli chodzi o kolegow,to moj Tomek jest bardzo zadowolony jak sobie idzie do nich na meskie wieczory przy piwku i na playstation;-)graja...to jest takie meskie,hhhhehhhhhhhhhh:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry