reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Leeds

Hehe Stefanka - ten Twój Dominik , to zawsze coś ciekawego wymyśli .... :-D
a jeśli chodzi o to ciasto, to nie było go za pierwszym razem, bo po prostu tak wyszło, a nie, że nie chciałam go zrobic, :baffled: :no: bo z reguły taka jestem, że jak ktoś do mnie przychodzi, to wyciągam wszystko, co mam akurat do kawy w domu..... a tak na marginesie, to mnie jest również przykro, że jak ja byłam u Ciebie, to też nic nie upiekłaś .....:confused::confused::confused: < hihihhihih > Acha, jeszcze jedno - jak byś się wybierała do Justyny któregoś wieczoru i nie chciało by Ci się jechac samej, to ja bardzo chętnie mogę Ci towarzyszyc ....no, chyba, że macie swoje sprawy i chcecie sobie same pogadac, to nie ma problemu..... :happy2:
A co do męskich wypadów, to ja mam problem z głowy, bo mój K. ma playstation w domu , piwko czasem też, więc gra sobie na miejscu, a ja w tym czasie też znajdę sobie zawsze coś do roboty :-))) :-p:-p:-p
Justyna - nie ma sprawy - chciałam dla Ciebie dobrze pisząc o tym mleku, bo zawsze parę groszy można zaoszczędzic i kupic w to miejsce coś innego dla dzidzi :-)) A tymi hormonami się nie przejmuj - my wiemy, że teraz Tobie wszystko wolno - nawet się złościc .... :-D:tak:
Kasiu - fajnie, że sobie podrinkujecie z Tunią ..... zawsze to jakaś odskocznia :-)

uuu pogoda nam się troszkę popsuła, no ale dziś wręcz upragniony był ten deszczyk ..... taka parówa, że wytrzymac nie było można ..... :dry::sorry2: ciekawe jak będzie jutro, bo muszę do przychodni zasuwac /.... :confused::confused:

Pozdrowionka :-)))))

reklama
Motylku jak masz ochote i Stefanka ci zabierze to zapraszam,
Stefanka a ty kochana daj znac jak maly,no my staramy sie nic nie zlapac do wyjazdu bo dopiero by byly problemy
no dobra zaraz przychodzi kumpela ze starej pracy posiedziec chwilke
leb mi peka:(

Justyna - dziękuję za zaproszenie ale od Stefanki zależy, czy się pojawię ..... :tak::-D ..... głowa Cię boli, a wziąc nic na to raczej nie możesz, prawda ?? powinnaś się położyc .... :baffled: ale wiem, że to niemożliwe póki co :baffled:
Miłego wieczoru .... :tak::-D

co tam dziewczynki moj maly dzis padl i narazie sie nie budzi oby tak dalej
ale mam caly tydzien rozplanowany zleci tak szybko ze nie zdaze sie obejrzec a juz jade
a musze poprac jeszcze obgarnac mieszkanie przed wyjazdem, zostawic arkowi rozpiske bo to ja w domu zajmuje sie rachunkami on nie wie nawet co kiedy sie placi, dobrze ze wiekszosc pobieraja z konta
to pa do juterka

Hej dziewczyny. Ale mnie wczoraj burza dopadła jak jechałam do Tesco! Rany nie było drogi widać tak lało. Oczywiście po przymiarce 7 strojów kąpielowych doszłam do wniosku że prędzej sobie implanty wszczepię niż ładny i pasujący kostium kupię :wściekła/y:. W domu przymierzyłam stary i stwierdziłam że najlepszy ze wszystkich. A dodatkowo dopadło mnie przeziębienie no ale to akurat nic nowego bo prawie wszyscy u mnie już smarczą. Miłego dnia. Justyna spróbuj herbaty miętowej czasem pomaga na bol głowy. Pozdrawiam.

reklama
Do góry