reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

reklama
Tunia jak chce Ci sie przyjechac na Armley to zapraszam na spacerek,bedzie tez Cocolino i nie wiem czy Justys tez,ale zapytam:Justynko czy masz ochote wybrac sie jutro na spacerek?
A i moze Wiolu ty tez masz ochota wybrac sie jutro na spacerek?
Kto ma wogole jeszcze ochote na spacer?

Wiola, ja mam zablokowana, ale wyslij mi zaproszenie od meza to se poogladasz galerie :tak:;-) jesli Ci sie nudzi
Kasiu, no ja zawsze bardzo chetnie, tylko ze tak, jak pisalam- najpierw musze wszystkie sprawy urzedowe zalatwic, potem nakarmic babla, a potem dopiero bede wolna, wiec po obiadku, pasuje?

jejka tak sie rozpislayscie ze nie nadazalam czytac

dzieki za gratulacje dla Nicosia

dobrze ze ja nie mam procentow, bo kusicie, a nie bede pic bo moze tam fasolka rosnie czas pokaze.

co do spacerku Kasiu dziekuje za zaproszenie, jesli bede mogla skorzystam napewno, jakby co zadzwonie

Stefanka daj sobie spokoj z cyferkami bo szpieg z ciebie niezly juz nie raz mi to udowodnilas, kurcze zadna tajemnica nie umknie przed toba

Ingrid jak tam, nie dzwoni mi telefon znaczy ze w domku jeszcze.
zadzwonie rano spytac , jak leci i wogole

Tunia dzieki za sloiczki, Cocolino zapominalska wzielam dla ciebie

a moj zasnal ale cos marudny albo ja mam zwidy albo mu kilka zebow na raz idzie

pijaczki juz sie upilyscie?

reklama
Do góry