reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Leeds

witam mamy:-)
Moja gwiadeczka pospala dlugo popoludniu i teraz jeszcze nie chce zasnac,odstawia swiece nozkami na lozku i nawet po pozadnej butelce zamiast spac nabrala energi do zabawy,a tak sie dzisiaj smiala,jak tatus maskotka ja gilgotal po twarzy,ze nagralismy kilka filmikow na aparacie,a teraz ogladalismy i sami sciskalismy brzuchy ze smiechu:-D
Ja nawet jestem zadowolona z dzisiejszej pogody,bo przynajmniej nie topilam sie tak w upalach na spacerku z mala(zreszta tata tez sie z nami dzisiaj wybral,bo mial wolne).Wczoraj przez te obrazki,ktore tak bardzo chcialam dodac do swojego profilu poszlam spac prawie o drugiej nad ranem,dlatego padne zaraz do spania:sorry:

reklama
sorki Ewelinko mialam dzis wypad a pozniej wpadla kolezanka no i tak zlecialo.
jutro kurcze chyba mi sie nie uda, obiecuje ze jak bede mogla to podejde zobaczyc.

wiece mam alergika w domu naewt 2 ja i moj syn. to ze ma uczulenie na nabial to juz niektore z was wiedza, czerwone poliki i sie dusil a jak byl malutki i karmilam piersia to wymiotowal , teraz juz moge pic mleko i mu juz minelo.
ale to co przezylam dzis to normalnie nie zycze nikomu.
jadlam sobie jajecznice i buleczke ze slonecznikiem, no i skubalam tak potroszku malemu tak zeby sama bulka bez niczego , zajadal sie a tu nagle po kilku kesach krzycze do Arka zeby patrzyla na malego bo mu usta napuchly jakby go pszczoly pogryzly, i wysypki dostal, podalam mu herbatke dosc duzo jej wypil i tak po 20 minutach wszystko zniknelo. wiec albo jajko bo bulka dotykala jajecznicy, moze drozdze albo cos co jest skladnikiem bulki.

strasznie spanikowalam wygladalo to okropnie, cale szczescie ze jest ok

Biedna,strachu sie pewnie najadłas. Moj maly sie kiedys jabłkiem zadławił,tez juz mialam okropne wizje przed oczami.
Ewelina-z tym łozeczkiem ta sprawa wyglada tak: ono jeszcze jest na moim starym mieszkaniu,i nie byloby zadnego problemu ale....w sobote jestem caly dzien sama bo moj Krzysiek pracuje,wiec gdziekolwieg mialabym jechac to musze wziasc małego. Problem w tym ze mam ten duzy fotelik do 18 kg,a to łozeczko nie wejdzie mi do bagaznika,musialabym wyjac fotelik rozłozyc siedzenie. I kolo sie zamyka. trzeba nam pomyslec nad jakas inna forma transportu,chyba ze ktoras z dziewczyn moglaby podjechac do mnie i zawiezc je tobie:-(

Justyna, a moze maly na gluten jest uczulony i to nie to,ze bulka jajka dotykala tylko wlasnie gluten w bulce byl powodem? :-:)tak:
jesli tak to wspolczuje, bo bedziecie mieli przekichane :no::szok:

Ja mam pytanko do Kasi - jak skutecznie usunąć łupież. Umyłam głowę jak byłam u rodziców jakimś ich szamponem i teraz mam taki łupież że szok a głowa swędzi :wściekła/y::wściekła/y:
wIESZ CO JESLI CHODZI O SZAMPONY PRZECIWLUPIEZOWE TO NIZORAL JEST BARDZO DOBRY,ALE TEZ JEST SOBIE DOBRZE PRZEMYC NIM WLOSY NIE TYLKO RAZ,JAK JUZ CI NAWET ZNIKNIE LUPIEZ A MASZ DO NIEGO TENDECJE TO DOBRZE BY BYLO PRZEMYC NIM SOBIE TAK KOSMETYCZNIE WLOSY OK.RAZ NA DWA TYGODNIE....

reklama
Do góry