:-) Cześc dziewczyny :-)
Ale czytania miałam - nie było mnie w weekend i w poniedziałek też, więc nie pisałam ale nie spodziewałam się, że aż tyle napisałyście ale fajnie, fajnie
WITAM WSZYSTKIE NOWE uczestniczki forum BB - rozgośccie się i chyba już widzicie jak tu fajnie, prawda ??
Pogoda się dziś nieco popsuła ale i tak nie jest źle , a my skorzystaliśmy w weekend z pogody i niesamowicie się odprężyliśmy, bo pojechaliśmy na 3 dni do kuzyna mojego K. do Doncaster i było suuperrr - wynajęli chatę z 3 łazienkami i 6 pokojami no i ogrodem oczywiście - dla Julii to był taki raj, że szukamy teraz domu jakiegoś dla nas - no i przy okazji chciałam zapytac Justynę jaka to była stronka z tymi domami do wynajęcia z różnych agencji , bo mi się oczywiście wykasowało i do Stefanki - ile Ty płacisz za swój dom, bo ja zapomniałam, a mi mówiłaś .... :-)
Szukam nadal pracy dla siebie .... narazie jednak ciiiszaaa ... pewnie dlatego, że takie godziny sobie wybrałam do kitu no ale cóż - Julii z byle kim nie zostawię tylko dlatego, żeby zarobic parę groszy ....
Jeśli chodzi o fryzjera i fryzury, to za strzyżenie z modelowaniem ja też płacę 10 funtów ale jestem bardzo zadowolona z tej fryzurki, jaką mam teraz - zaraz wrzucę fotki dla Ciebie Stefanka, skoro się tak nie możesz doczekac ..... No a do reszty dziewczyn - skoro zrobicie sobie fryzurki, to może i będziecie miały ochotę na manicure albo masaż kamieniami, albo może jakąś maseczkę itp ?? hhihih - teraz ja sobie zrobiłam reklamę
- ale jak coś , to serdecznie zapraszam, bo nie jestem amatorką, tylko wiem, co robię, także bez obaw :-))))
Powiem wam, że moją pierwszą klientką była Polka ale nie spodziewałam się, że po tym weekendzie zdobędę dwie nowe klientki - w dodatku jedną z Paryża, a drugą z Rumunii - bardzo fajne dziewczyny ........
była u mnie jedna na masażu i już się umówiła na kolejny, a druga przyjdzie w przyszłym tygodniu na paznokcie akrylowe - a ja się bardzo cieszę, bo czuję się w tym jak ryba w wodzie
:-):-)...... Poza tym chciałam się z wami podzielic moją radością, bo Julia zaczęła stawiac pierwsze kroczki już i sama staje przy łóżeczku i meblach i się przemieszcza, a to wszystko stało się właśnie po tym weekendzie, kiedy w ogrodzie cwiczyłam z nią non - stop ..... w ciągu dwóch dni tak jej się nóżki wzmocniły, że jestem w szoku - JESTEŚMY Z NIEJ TACY DUMNI
;-)
To by było na tyle dziewczyny drogie - potem się jeszcze odezwę, bo śniadanka jeszcze nie jadłam i obiad muszę zrobic .....
POZDRAWIAM i życzę miłego dnia wszystkim mamusiom !!!!