reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Leeds

chociaz to tez inaczej na zdjeciu jak w rzeczywistosci,takze jak Cie zobacze i twoje wlosy,to wtedy Ci powiem napewno co uwazam,ze bylo by super dla Ciebie:tak:

reklama
dzieki Kasiu,moze uda mi sie w tym tygodniu, tylko tak moze zeby moj brzdac i twoja spali to wtedy na spokojnie. \
moj synek wlasnie zasnal i normalnie wiecie jaki agent gada , krzyczy smieje sie robi tosi tosi i to wszystko przez sen malo sie nie posikalam ze smiechu
ide wkoncu cos zjesc

super masz z tym synkiem,moja Julcia jak na razie to przez sen sie usmiecha,ale moze jak podrosnie tez bede miala okazje zobaczyc taka scenerie w lozku mojej malej damy:-D
Dobrze idz sobie zjedz-smacznego,ja sie za to bede kladla spac,DOBRANOC MAMUSKI:elvis:-(fajna ta emotka elvisa)

niezasne dopuki niepolapie sie jak sie dodaje te sygnatury do tekstu:wściekła/y:
Zazdroszcze,ze sie w tym polapalyscie,ja chyba jednak pojde spac,moze za dlugo juz siedze przed tym komputerem i mi sie poprostu juz wszystko miesza.............
wow,widze,ze jest juz postep,mam kreske pod tekstem(ale sygantura,hhhhhhhhheeeeeeeeeeh;-)

Kasia, robisz tak- najpierw musisz sobie wejsc na jakas stronke z sygnaturami (np. klikajac na jakas sygnaturke ktorejs z nas) i robisz tam sobie wlasna, potem kopiujesz link do tego co zrobilas, a potem to juz kosmetyka :-) czyli wchodzisz na swoj profil- dostosuj profil- sygnatury i tam wklejasz link do swojej i zatwierdzasz. powinno sie pojawic z lekkim opoznieniem. zycze milej zabawy i tez sie pisze na obciecie, bo wygladam ostatnio jak miotla, ale do fryzjera wybrac sie nie mam jak bedac przez 3/4 dnia sama z dzieckiem :-( wiec z nieba mi spadasz kobietko :-D
i tez poprosze o jakis Twoj nr tel na priv zeby sie umowic, a tak w ogole to tu nie mam aktualnych zdjec, ale na nk jak najbardziej, to tez mozesz zerknac zeby mi cos zaproponowac, jesli oczywiscie masz wolna chwilke. namiary na nk dam Ci na priv

reklama
Hej dziewczyny!
Ponuro się za oknem zrobiło i spać się chce. Kasia ja też się na obcięcie piszę do ciebie :-) ja chce takiego boba co to dłuższe z przodu a z tyłu wycieniowane - zdięcia mego nie zobaczysz bo ja sierota nie umiem dodawać :zawstydzona/y:.
Stefanka chętnie przyjadę tylko mój 2,5 Miki to straszny łobuziak więc przemyśl czy na pewno tego chcesz :-) no i instrukcje jak dojechać z dworca autobusowego poproszę.
Miłego dnia dziewczyny.

Do góry