reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Leeds

reklama
wiesz gdzie moja ulica Aberdeen Drive to jak idziesz od siebie to kolo baru w lewo prosciutko i pierwszy flat z brzegu bedzie talerz satelitarny sasiadow(cyfra lub polsat, nie pamiteam to tu) widac z drogi

wiesz co wlasnie weszlam na google i znalazlam dokladnie dzrwi twoich sasiadow(talerz to cyfra;-)a twoje drzwi sa zaraz obok,czy na wprost,czy te same jak ten talerz?

Hej dziewczyny!
Justyna troszkę za późno przeczytałam zaproszenie - ja niestety muszę wiedzieć dzień wcześniej że jadę do leeds co by sobie rozplanować dzień :-). Może w przyszłym tygodniu się spotkamy jeśli nic nie wypadnie.
Stefanka bardzo chętnie poznam naszych łobuziaków ponieważ mój nie ma towarzystwa w swoim wieku bo wszystkie dzieci sporo młodsze albo sporo starsze tak że na pewno cię odwiedzę. No i oczywiście wszystkich serdecznie zapraszam do nas :-).
A ja wczoraj się dowiedziałam od rodziców że oni chętnie zatrzymają moje starsze dzieci w Polsce na sierpień tak że najpewniej wrócimy tutaj tylko z Mikim a oni dowiozą resztę bandy na koniec wakacji. No i ja też odpocznę troszkę bo z jednym dzieckiem to już luz. Kto zostaje z was w sierpniu w Anglii to proszę szykować się na moje odwiedziny :)
Motylku ja nigdy nie robiłam sobie paznokci więc kto wie może skorzystam także przed wyjazdem do kraju :-).
Ingrid jeszcze w dwupaku jesteś? W każdym bądź razie powodzenia ci życzę.
Miłego dnia wszystkim.

hej, z racji, ze niedawno moj pierworodny skonczyl rok a ciocia Ingrid bedzie za chwile sie rozpakowywac, naszly mnie wspominki i sentymenty i wrzucam moje wspomnienia koncowkowo-ciazowe, porodowe i poporodowe :-);-):-D

Załączniki

• Image013.jpg
    Image013.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 24
  • Image016.jpg
    Image016.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 23
  • IMG_0635.jpg
    IMG_0635.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 28
  • IMG_0638.jpg
    IMG_0638.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 25
  • IMG_0643.jpg
    IMG_0643.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 26
  • IMG_0649.jpg
    IMG_0649.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 24
  • Picture 037.jpg
    Picture 037.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 24
  • Picture 041.jpg
    Picture 041.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 25
  • Picture 046.jpg
    Picture 046.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 24
  • Picture 100.jpg
    Picture 100.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 25
Tunia ale mialas sliczny olbrzymi brzuszek:-) moj raczej nalezal do takich srednich:tak:. Tez mam od czasu takie napady i ogladam zdjecia mojego lobuz(a taki byl z niego aniolek)
Jutro mama juz leci do Polski,ale pod koniec lipca chyba przyleci znowu,mam taka nadzieje przynajmniej. Smutno mi bedzie bez niej i ciekawe jak maly zareaguje na brak babci w sobote rano:-(

reklama
no, ja mialam oooooogromny brzuch, ale to przez to wielowodzie. i potem naprawde przekonalam sie co to znaczy wielowodzie- jak mi wody odeszly to hektolitry ze mnie wyplywaly:-D a potem jeszcze ze mnie wychodzila woda po porodzie, tzn tak wypacalam, ze az w lozku plywalam! strasznie duzo wody w nas bylo :tak::-D zreszta widac bylo po kg- przed porodem wazylam jakies 83kg, a juz tydz po porodzie 60kg! :tak: ale wiecie co tesno mi za brzuszkiem!!! fajnie bylo sobie z "brzuniem" pogadac i poglaskac;-):laugh2::tak:

Do góry