reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Leeds

Hej laski :)
Taki dużo naskrobałam rano a tu cyk i ruter się rozkraczył tak się znerwowałam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: że wyłączyłam kompa od razu
W rezultacie nie pojechaliśmy nad morze bo nasz tato to leń nie z tej ziemi zaczął się tłumaczyć że dziecko się zapoci bo mamy samochód bez klimy wiec pojechaliśmy na miasto wydaliśmy tylko kupe kasy a Emilka i tak sie zapociła chociaż ta wycieczka była męcząca i mała już śpi wczoraj poszła spać koło 10 myślałam że mnie trafi
Tunia - my zawsze ale od niedzieli ide do pracy wiec każdy poniedziałek i wtorek odpada
kasia i Julia - poczytałam że zajmowałaś się fryzurami to kiedy moge do ciebie wpaść na kawe i małe strzyżonko bo już mam dość długie włosy ?????

reklama
To ja spadam i tak juz napisałam tyle co nie napisałam przez miesiąc dzidzia śpi stare Yeti tez skorzystam z tego że można tv pooglądać
Pozdrowionka

Kasia jak mozesz wejdz na moj profil tam jest moje zdjecie. wiesz moze jak moglabym sie podciac, nie chce tracic dlugosci. moze grzywka , boze kiedy on zasnie

reklama
Justynko weszlam na twoj profil i powiem Ci tak;grzywka napewno,ale tylko na skos(albo zaczesywana na bok)bo na rowno by Cie mogla pogrubic na buzi(chociaz moge sie mylic,to ci powiem jak cie zobacze-czy na skos,czy inna,ale napewno z grzywka)fajnie by tez bylo,gdybys do tego reszte wlosow maial ladnie wyceniowane na twarz(pazurki w zdluz twojej twarzy-tylko nie krotkie,poprostu,zeby cos sie dzialo przy twoich policzkach jadac w dol w strone podbrodka)

Ostatnia edycja:
Do góry