reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Leeds

cześć kobietki :-):-)
Motylek i gdzie te fotki nowej fryzury. Dodaj szybko bo ja też chcę taką fryzurę i musze zobaczyc jak ta fryzjerka taką ostrzygła :tak::tak:
jak chcesz fajna fryzurke moge ci zrobic,jestem technikiem uslug fryzjerskich,takze sadze,ze dogodze wymaganiom...zreszta przed urlopem maciezynskim pracowalam przy deptaku w centrum Leeds(ale reklame sobie zrobilam):-)

reklama
ja mam internet stacjonarny w virgin i w przeciagu tygodnia mi zainstalowali,nie mialam zadnego podlaczenia w domu,ale jestem zadowolona...podpisalam umowe na pol roku,mam 10G za 17£ przez pierwsze trzy miesiace,a potem drugie trzy za 24£...oni mi podlanczali wszystko

aha,a wiem ze oni tez maja tel stacjonarny,kto wie ile sie placi?przepraszam ze caly czas o cos pytam ae chce sie zorientowac co i jak

z virgina
Kasia ja nie jestem wybredna tylko kiedyś byłam raz tu u fryzjerki i mi obcieła włosy na jakieś 5 mm. Teraz zapuszczałam rok czasu i nie chciałabym żeby znowu ktoś mi tak je obciął. Tyle czasu zapuszczałam że mi szkoda teraz trochę. A chciałabym trochę pocieniować żeby sie ładnie układały.
nie chodzilo mi o to,ze jestes wybredna,tylko poprostu dopisalam zeby nie bylo,ze jakis kicz robie:-)rozumie Cie,bo sama sie spotkalam z takimi sytuacjami pracujac w roznych salonach,zreszta sama tez teraz zapuszczam wlosy wiec chyba bym zabila jakby mi ktos je obciola tak jak tobie kiedys.....:no:

dobra ja na dzis koncze uciekam usypiac moje maluchy jak co jutro napewno pojawie sie i jeszze raz przepraszam za to ze tak sie wypytuje

reklama
Do góry