reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Leeds

reklama
witam nowa mame, jak fajnie ze ci sie parka trafila, w sumie ja tez mieszkam niedaleko no moze nie tak bliziutko jak Ingrid bo jakies 15min od ciebie.
Lozeczka tez nie mam bo moj szkrab ma 8 mies i musze go wkoncu zaczac systematycznie tam odkladac, bo dzis po drzemce znalazlam go prawie pod lozkiem
Ingrid swietne fotki, ach ta Helenka.
a my znowu dzis sami dobrze ze tata ma na 21 ale teraz odsypia bo w dzien byl na szkoleniu w Arli

Ewa chyba spotkanie przelozymy jak juz Arek bedzie pracowal w Arli , niby od niedzieli bo jak ma teraz nocki bez przerwy to nawet nie posiedzimy my komfortowo a on sie nie wyspi, sorki jesli namieszalam ci w planach, mam nadzieje ze sie nie gniewasz

Justyna jeśli chodzi mnie to pewnie że się nie gniewam. Jak tylko będziecie mieli czas i ochotę to się spotkamy. Ja cały sierpień niestety zostaję w Anglii tak że jak ktoś zostaje tutaj na miejscu to liczę na spotkania :)

Ewa ja planuje wrocic 15 sierpnia no ale mysle ze przed moim wyjazdem to sie jeszcze spotkamy mamy na to 29 dni wiec napewno sie uda.
ide zaraz budzic Arka niech sie ogarnie.
a moj maly juz spi chyba padl juz na noc oby:)

reklama
hej.mam prosbe.pomozecie jak znalezc mamy z Liverpoolu,Manchesteru i okolic a wlasciwie to gdzie moge dac ogloszenie,sprzedaje wozki,lezaczki,zabawki i wiele innych.jestem tu nowa.dziekuje za pomoc:szok:

Do góry