reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

Ingrid! Wyczytałam że potrzebujesz bramki a ja dopiero co zdemontowałam więc chętnie ci je odstąpię. Nie są rewelacyjne ale swoją role spełniały więc jak chcesz to daj znać. Pozdrawiam.

reklama
Hejka laski:)
Dzisiaj mimo niedośc sprzyjającej pogody mieliśmy całkiem udany dzien rano kawka u Justyny z Ingrid i małą śmigającą Helenką nie ma to jak dziecko na żywo :tak::tak::tak:
Po południe z tatą a wieczór jak zwykle same
Motylku - jeśli w kompie wyskakuja różne strony to tak na 90% to masz wirusy jeśłi nie używasz jakiegoś pożądnego AntyVirusa jeśli natomiast wyskakują niebieskie ekrany i kompa nie da się włączyć to tak na 80% to radiator odpadł z procesora jeśłi dobrze zrozumiałam to laptop dosyć często mają takie problemy można to sprawdzić odłącz kompa od wszystkiego i potrząśnij jeśli coś w środku lata to coś tak się odpadło trzeba odkręcic z tyłu kupic specjalną paste i przykleić jeśłi to nie to to trzeba zrobić formata i postawić system od nowa jeśłi to nie wina sprzątu instalacja nowego windowsa działa w 100%
Mam nadzieje że jutro będzie trochu lepiej i beż strasznego wiatru bo moja Emilka to już zapomniała co to spacer :-D:-D:-D

dzień dobry!!!
(nie do wiary- jestem tu dzisiaj pierwsza)

Stefanka jasne że Ci przypomnę o bramce we wtorek. Problem z futrynami jest taki, że to malowane na ciemny brąz drewno- mogą być za miękkie żeby zakładać bramkę bez podkładki a i kolor taki sam potem trudno złapać. Gdyby były białe byłoby zapewne łatwiej. A za tron dla Heli bardzo dziękuje- będzie czekał aż weźmiemy sie za ten temat. Pewnie jakies parę miesięcy.

ewa
dobrze wyczytałas że poszukuje bramki. Ta od Stefanki jest trochę przyduża (ale jeszcze spróbujemy ją gdzie dopasować) bo my mamy bardzo nietypowe wymiary miedzy futrynami (67 cm) i nigdzie nie mogę znaleźć takiej małej bramki. Jesli taką posiadasz to bardzo sie do Ciebie usmiecham:-):-):-)

Justynka wpadacie na kawkę? Dzisiaj nie zapowiada sie dzień na spacerki więc kawusia w ciepłym i suchym domku może być w sam raz.

A ja wczoraj wymalowałam sama ten wczesniej tapetowany pokój i jak narazie nie wylądowałam na porodówce. Wyszło bardzo ładnie i dzięki Bogu nie trzeba kłasć jeszcze jednej warstwy. Także pokoik na ostatnim piętrze mam odnowiony. Teraz mogę powoli brać sie za porządki piętro niżej.

Witam wszystkich.
Ingrid - zmierzyłam moje mają 70 cm w oryginale ale na środku można je rozkręcić i wyregulować odpowiednio. Mój Małż mówi że na pewno da się je dopasować.
My dziś w planach mamy basen tyle że małżonek zachorował i będę musiałam sama jechać a ja kierowca od roku i doświadczenie marne ale co tam trza się uczyć.
Miłego dnia dziewczyny.

hej!

ktos mnie jeszcze pamieta?

My wciaz w Polsce ale juz w srode wracamy. Pogoda piekna! Bardzo duzo naskrobalyscie, super! bede miec co robic jak juz wroce do domu. Takze w przyszlym tygodniu zapraszam do mnie, kto tam ma ochote!

Pozdrowienia dla wszystkich!!

Cześc dziewczyny :-)

Justyna i Cocollino - baaardzo wam dziękuję za rady :-):tak: - sprawa z kompem jest taka < zauważyłam to ostatnio > , że on się wyłącza najczęściej, kiedy wejdę na youtube i słucham muzyki, a poza tym mimo tego, że bateria jest włożona do laptopa, to w pasku narzędzi mi się pokazuje krzyżyk czerwony na jej symbolu ..... Nie wiem, co jest grane kurcze, bo jak nim trzęsę, to nic nie lata, wiesz Cocollino ? :no::baffled: także to musi byc chyba coś innego - acha i ten znaczek baterii na moim laptopie miga mi na czerwono ...... :confused::sorry2:
A tak poza tym, to wczoraj kupiliśmy Julii nocnik - tak a'propos tronu, o którym mówiła Ingrid i Stefanka ..... no i jak narazie ciężko jest trochę, bo w spodniach, to mała jeszcze siada ale jak ją posadzę z gołą pupką , to marudzi i chce zejśc - wogóle , to kupiłam go w Mothercare i byłam przekonana, że są różne rozmiary ale one się niczym nie różniły - jedynie kolorem ale ten otwór mi się za bardzo nie podoba, bo jest okrągły - zbyt okrągły jak dla mnie ..... dlatego się zastanawiam, czy to kwestia tego, że mała się musi po prostu oswoic z nim, czy może dokonałam złego zakupu ?? - większośc z was już to pewnie przerabiała, więc czekam na dobre rady :happy2: ........
Tuunia - a jeśli chodzi o spotkanie u mnie w domciu na kawce, to przyznam szczerze, że jak napisałam o tym wcześniej i to zaproponowałam, to NIE BYŁO ŻADNEGO ODZEWU z waszej strony ale Tyyyyy Tunia pamiętałaś .... i fajnie - to miłe.... A WIĘC jeśli któraś mamusia lub przyszła mamusia ma ochotę na kawkę tym razem u MOTYLKA w domu, to SERDECZNIE ZAPRASZAM , tylko w przyszłym tygodniu nie dam już rady,bo mam gości, to może po 18 maja któregoś dnia, co wy na to ???:-D;-):-)potem to już odpada, bo mój K. ma dwa tygodnie wolnego i jedziemy do znajomych i musimy też załatwic w Manchesterze kolejny paszport dla niuni ...... a poza tym ruszam z biznesem i nadal szukam pracy, więc zapewne czasu będę miała coraz mniej ..... :blink: Pozdrawiam was wszystkie !!!!

Witam z samego rana :-)

Cisza tu jak makiem zasiał - pewnie jeszcze śpicie, chociaż pogoda na zewnątrz w miarę, tylko znowu trochę wieje ale ja dziś się z domciu nie ruszam, bo jak to zwykle po weekendzie bywa - sprzątam, chociaż za dużo tego nie mam, bo wczoraj pranie zrobiłam i ogólne małe przemeblowanie, bo w tym tygodniu będę powoli przerabiac swoją sypialnię na domowy gabinecik kosmetyczny, a w sobotę przyjdą kosmetyki, więc już się nie mogę doczekac :tak:;-):-D.......................... Piszecie wiele o bramkach i powiem wam szczerze, że ja kupiłam wcześniej bramkę ale oczywiście już poszła na śmietnik, bo znajomi przyjechali z dwójką małych urwisów i nie wiem, jak oni to zrobili ale wyłamali drzwiczki :szok::wściekła/y: i popsuli na dodatek zamknięcie, więc była do niczego i teraz znowu problem, bo Julia już wszędzie zaczyna wchodzic, a koło schodów tym bardziej lubi uciekac, więc jeśli któraś z was drogie koleżanki będzie miała jeszcze na zbyciu jakąś nie potrzebną bramkę - to ja jestem bardzo chętna na jej przyjęcie .... wcześniej miałam rozporową ale teraz jest mi już to obojętne ..... :baffled::blink:...................
Pozdrawiam i idę jeśc teraz śniadanko, dopóki mała śpi ..... Potem się jeszcze odezwę ..... :confused::tak::-D

reklama
czesc dziewczyny dzis juz chyba lepiej na dworze.
Motylku nie bylo odezwu bo pisalas ze nie juz tylko w przyszlosci wiec pewnie kazdy czeka az podasz konkretny termin, skoro podalas to ja sie raczej pisze ale wszystko si okaze jak juz bedzie blizej terminu. chetnie was odiwedze.

Ingrid to my wpadamy w srode ze Stefanka, posiedzimy tak do 13 jak twoja i moj ida spac.

Do góry