Cześc dziewczyny :-)
Justyna i Cocollino - baaardzo wam dziękuję za rady :-)
- sprawa z kompem jest taka < zauważyłam to ostatnio > , że on się wyłącza najczęściej, kiedy wejdę na youtube i słucham muzyki, a poza tym mimo tego, że bateria jest włożona do laptopa, to w pasku narzędzi mi się pokazuje krzyżyk czerwony na jej symbolu ..... Nie wiem, co jest grane kurcze, bo jak nim trzęsę, to nic nie lata, wiesz Cocollino ?
także to musi byc chyba coś innego - acha i ten znaczek baterii na moim laptopie miga mi na czerwono ......
A tak poza tym, to wczoraj kupiliśmy Julii nocnik - tak a'propos tronu, o którym mówiła Ingrid i Stefanka ..... no i jak narazie ciężko jest trochę, bo w spodniach, to mała jeszcze siada ale jak ją posadzę z gołą pupką , to marudzi i chce zejśc - wogóle , to kupiłam go w Mothercare i byłam przekonana, że są różne rozmiary ale one się niczym nie różniły - jedynie kolorem ale ten otwór mi się za bardzo nie podoba, bo jest okrągły - zbyt okrągły jak dla mnie ..... dlatego się zastanawiam, czy to kwestia tego, że mała się musi po prostu oswoic z nim, czy może dokonałam złego zakupu ?? - większośc z was już to pewnie przerabiała, więc czekam na dobre rady
........
Tuunia - a jeśli chodzi o spotkanie u mnie w domciu na kawce, to przyznam szczerze, że jak napisałam o tym wcześniej i to zaproponowałam, to NIE BYŁO ŻADNEGO ODZEWU z waszej strony ale Tyyyyy Tunia pamiętałaś .... i fajnie - to miłe.... A WIĘC jeśli któraś mamusia lub przyszła mamusia ma ochotę na kawkę tym razem u MOTYLKA w domu, to SERDECZNIE ZAPRASZAM , tylko w przyszłym tygodniu nie dam już rady,bo mam gości, to może po 18 maja któregoś dnia, co wy na to ???
;-):-)potem to już odpada, bo mój K. ma dwa tygodnie wolnego i jedziemy do znajomych i musimy też załatwic w Manchesterze kolejny paszport dla niuni ...... a poza tym ruszam z biznesem i nadal szukam pracy, więc zapewne czasu będę miała coraz mniej .....
Pozdrawiam was wszystkie !!!!