reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

reklama
Cześć kobitki.
A ja wczoraj jak wracałam z basenu to rozwaliłam samochód. Uderzyłam w ścianę :) No i niestety przedni zderzak do wymiany i reflektor. A taki fajny dzień był i się spierniczył. No ale przynajmniej nikomu nic się nie stało.

Dziewczyny, troche Was doczytalam i jak cos to ja mam, ale niestety do sprzedania bo nowiutka i w opakowaniu, bramke. Lindam, rozporowa easy fit. Wymiarow nie pamietam, sprawdze jak juz bede w domu!

hej dziewczyny!
Ewa niezły z Ciebie numer- chyba wykrakałas tę stłuczkę, bo jesli dobrze pamietam zanim ruszyłas sama na basen to obawiałas sie trochę czy Ci starczy umiejętnosci bo rok dopiero jeździsz. I bum!!! Całe szczescie nic sie nikomu nie stało. Ewa a powiedz mi jak mogłybysmy sie umówić na przechwycenie tej bramki (bramek?) i kiedy. Jesli mówisz że można z nimi cosik pokombinować to ja chętnie spróbuje.

Stefanka Justyna i która jeszcze chętna- zapraszam serdecznie do siebie w srodę. Może i ty Tunia bys zajrzała i pokazała mi wreszcie swoją buźkę. Cocolino?

Anuszy co u Ciebie? szybko wakacje zleciały co? Jeszcze dwa dni i trzeba będzie sie pakować.

A mnie wczoraj uszczęsliwiła moja mama. Okazuje sie że przyjedzie mnie wspierać w trudnych początkach podwójnego macierzyństwa na caaaaałe 3 tygodnie. Ale dopiero 23 czerwca. Wczesniej przyjedzie do nas mama Kuby- też fajnie bo to super kobieta jest.

Ingrid wlasnie probuje cos wymyslic z tym wczorajszym kurczakiem.
a zapomnialam wam napisac ze pojechalismy wczoraj do Ingrid a ja nie wylaczylam piekarnika wiec po godzinie kurczak sie troche przysmazyl.
ide sprzatac te papierzyska bo mi arek leb urwie,
Stefanka melduje ze zjadlam sniadanie:)

no wreszcie Cie ktos przypilnował z tym (nie)jedzeniem Justyna. Dobra robota Stefanka! Pilnuj Małolatę bo nam niedługo całkiem zniknie :-);-)

reklama
Do góry