Cześc laski !! :-)
Cieszę się, że może spotkanko u mnie wypali - zapraszam was, bo miło mi będzie zobaczyc dziewczyny, które już znam i miło mi też będzie poznac nowe osoby, jeśli znajdą czas, aby się spotkac na kawusi i pogaduszkach .....
U nas dziś pracowicie, chociaż plany były inne, bo miała przyjśc do nas koleżanka z córeczką ale się źle czuła < kobiece dni > i nie dała rady przyjechac, więc ja od rana sprzątałam,,,, teraz czekam na K. aż wróci z pracy ale na luzie, bo obiadek już gotowy, no i przede wszystkim zaczęłam powoli urządzac od dziś mój domowy gabinecik kosmetyczny
- ale jeszcze muszę dokupic wiele rzeczy , jednak nie wszystko naraz ! powolutku i będę się rozwijac ......
Stefanka - Justyna - fajnie,że jedziecie do PL, my chyba też polecimy na przełomie lipca i sierpnia, bo moja siostra robi chrzciny i ja mam byc chrzestną jednago z jej bliźniąt :-)..........
Anuszy - a TY nie za dobrze tam masz w tej Polsce ? Nie za długo ? Wracaj już, bo chcę Cię poznac jak zechcesz przyjśc do mnie na kawkę - oczywiście
Cocollino - no to ustalaj z kobitkami konkretny dzionek i sprawa zalatwiona - oby tylko wszystkie dzieciaczki były zdrowe :-)
Justyna - gratuluję Nicolasowego tosi, tosi .... wyobrażam sobie, jak fajnie to musi wyglądac u takiego szkraba ...
Ingrid - a Ty zdążysz do mnie zawitac na kawkę jeszcze przed rozwiązaniem ???
Ewa - mam nadzieję, że to, co Ci się przytrafiło z samochodem nie zniechęci Cię do dalszej jazdy - głowa do góry ! Teraz musi już byc tylko lepiej ......
Miranda - coś cichutko ostatnio siedzisz - co z Tobą ?
Pozdrawiam kobietki i życzę wam miłego dzionka !!!!