reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

reklama
no, dziewczyny - ja już się określiłam we wcześniejszym poście, kiedy będę mogła was zaprosic na kawkę i miło mi, że są osoby chętne , a więc Justyna, Stefanka, Tuunia i inne mamusie - wybór dnia należy do was < po 18 maja - tak jak pisałam > :-):tak: Czekam na odzew i pozdrawiam !!

Hej laski :)
Po pierwsze to zapomniałam podziękowac za rady w sprawie jedzonka dla Emilki - dzięki bardzo laski teraz tylko trzeba tate wygonić do polskiego sklepu po kaszke :tak:
Justyna - dzięki miłe popołudnie co do środy to tato nasz ma wolne więc nie wiem na pewno ale jak zrobie tak jak ci powiedziałam są szanse że się zjawię :-D:-D:-D:-D
Motylku - co do spotkania to jak tylko będę mogła to bardzo chętnie
Dzisiaj w końcu był jakiś normalny dzień może trochu za dużo wiatru ale na spacerek i tak dało się wyjść
Pozdrowionka :)

zjedzone, wstalismy o 6 wiec sniadanko bylo po 8,
a my dzis chyba nigdzie nie wychodzimy moze na chwile przed dom.
mam lenia mysle juz o wyjezdzie do polski ze zobacze babcie znojomych ktorych nie widzialam 3 lata.

musze sie wam pochwalic moj maly robi tosi tosi lapci . bardzo mu sie to podoba.
Ingrid dzireki za kapcie dla malego zasowa w nich i coraz czesciej chce stanac.

to jak Stefanka o ktorej jutro bedziesz u mnie. moj maly zazwyczaj ok11 wstaje chyba ze cos mu sie przestwi jak dzis i wlasnie zasnal o 1050

:-D Cześc laski !! :-)

Cieszę się, że może spotkanko u mnie wypali - zapraszam was, bo miło mi będzie zobaczyc dziewczyny, które już znam i miło mi też będzie poznac nowe osoby, jeśli znajdą czas, aby się spotkac na kawusi i pogaduszkach ..... :tak::-D
U nas dziś pracowicie, chociaż plany były inne, bo miała przyjśc do nas koleżanka z córeczką ale się źle czuła < kobiece dni > i nie dała rady przyjechac, więc ja od rana sprzątałam,,,, teraz czekam na K. aż wróci z pracy ale na luzie, bo obiadek już gotowy, no i przede wszystkim zaczęłam powoli urządzac od dziś mój domowy gabinecik kosmetyczny :happy2::tak: - ale jeszcze muszę dokupic wiele rzeczy , jednak nie wszystko naraz ! powolutku i będę się rozwijac ...... :-D:tak:
Stefanka - Justyna - fajnie,że jedziecie do PL, my chyba też polecimy na przełomie lipca i sierpnia, bo moja siostra robi chrzciny i ja mam byc chrzestną jednago z jej bliźniąt :-)..........
Anuszy - a TY nie za dobrze tam masz w tej Polsce ? Nie za długo ? Wracaj już, bo chcę Cię poznac jak zechcesz przyjśc do mnie na kawkę - oczywiście :happy2:
Cocollino - no to ustalaj z kobitkami konkretny dzionek i sprawa zalatwiona - oby tylko wszystkie dzieciaczki były zdrowe :-)
Justyna - gratuluję Nicolasowego tosi, tosi .... wyobrażam sobie, jak fajnie to musi wyglądac u takiego szkraba ... :tak:
Ingrid - a Ty zdążysz do mnie zawitac na kawkę jeszcze przed rozwiązaniem ???
Ewa - mam nadzieję, że to, co Ci się przytrafiło z samochodem nie zniechęci Cię do dalszej jazdy - głowa do góry ! Teraz musi już byc tylko lepiej ......
Miranda - coś cichutko ostatnio siedzisz - co z Tobą ?

Pozdrawiam kobietki i życzę wam miłego dzionka !!!!

Hej :)
Dzień jak co dzień tylko bardziej wiało i ze spaceru nici. Do Justyny sie rano wybierałam to oczywiście tato popsuł nam plany ogłaszając że jedziemy do polskiego sklepu bo musi wódke kupić koledze na urodziny (cóż by innego) no i z planów nici
Ale nie ma tego złego kupiłam małej kaszke do zagęszczania mleka i biszkopciki :)
Za to jedziemy jutro do Ingrid na kawe mam nadzieje że nie ostatnią jeszcze :-D:-D
To pozdrowionka

czesc dziewczynki, ale cisz a ja mam dzis takiego pawera bo podjelismy decyzje ze niedlugo ruszamy z 2 dzidzia, strasznie sie ciesze a zarazem boje ale kiedy to wyjdzie zobaczymy, zaczynamy we wrzesniu

a co u reszty, to co do juterka u mnie i u Ingrid

reklama
Hej dziewczynki!
Nie było mnie tu dzisiaj wcale bo za cholere sie nie da z Heleną odpalać kompa. Zabawne, bo jak tata na chwilę wpada z pracy na przerwę to jemu pozwala sprawdzić pocztę a jak ja próbuje tu usiąsć to mi zaraz wisi na nogawce i tak zrzędzi że rezygnuje. A wieczorami zrobiła sie taka maruda (no ryczy po prostu), że własnego dzieciaka nie poznaję. Jestem taka zmęczona dzisiaj że zaraz idę spać. A Kuba będzie miał dopiero wolne w niedzielę (od srody !!!) jak ja dotrwam do tego czasu- calutkie dni sama z Małą- to nie wiem.

Justynka juz mi nadała, że będziecie jutro u mnie w doborowym składzie:-)
Super. Bardzo sie cieszę!
Stefanka, Justyna, Cocolino i Tunia do zobaczenia jutro!
Idę rozprostować kostki.
pa pa

ps. Stefanka tak jak sie umawiałysmy, przypominam o bramce:happy2:

Do góry