reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

reklama
Ja tam wcale nie strasze po prostu stwierdzam fakty a jak sie ma coś prszyplątać to i tak się przywlecze
A i zepsułam Justynie dzisiaj kompa jutro go dopiero naprawie - mam nadzieje :-D:-D:-D bo mnie chyba przeklnie i bedzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No nic nie ma do kogo pisać hop hop gdzie się wszystkie podziały :confused::confused::confused::confused:

Ty psuju! jak moglas??? :no::szok: i co ona biedna teraz bedzie robic? ani popisac, ani poczytac, ani "poebay'owac"... nieladnie!!! ale dobrze, ze sie wydalo to teraz w razie odwiedzin bede Cie trzymac z dala od mojego kompa ;-):-)

Hej witajcie!
Jak mi miło że ktoś o mnie pamiętał! Dzieciaki w szkole różnie raz lepiej raz gorzej ale tęsknią ogromnie i ciągle chcą do Polski. My jutro mamy w planach relaks jako że dziś mąż był w pracy a ja jadę za chwilę to świętujemy od jutra. Najpierw wyprawa do kościoła w Leeds a potem basen w Wakefield a na wieczór grill. A ogródek mamy całkiem przyjemny więc zawsze wszystkich zapraszam :) Pozdrawiam i miłego weekendu!

No cześc dziewczyny \!!! :rofl2::-D

Staram się nie myślec o tej całej świńskiej grypie, bo bym się zamęczyła - co będzie, to będzie i nic się na to nie poradzi niestety :-((
Poprzednie dni minęły mi spokojnie, a dziś właściwie mieliśmy byc w Middlesbrough na majówce u naszych przyjaciół ale daliśmy sobie spokój póki co - ze względu na Julie, bo musiała by z nami spac , a to by było ciężkie ..... dla nas i dla niej, więc może goście przyjadą do nas jutro lub pojutrze :-):tak:
Dziś byłam w kilku firmach złożyc kolejne cv ale nie wszystkie były otwarte- może w końcu coś znajdę .... :baffled::nerd: ............... Poza tym pogoda super, odpoczywamy sobie, byliśmy tylko na małych zakupach, a kolejne dni należą tylko do nas !!!!! Pozdrawiam i będę zaglądac ..... :happy:

jestem dziewczynki, dzieki temu ze Cocolino majstrowala przy kompie ito zmajstrowala nowiuskiego laptopa,:tak::szok: dzieki Cocolino.:-D:tak:
Cocolino ty to taki informatyk ze ze starego kompa zrobisz nowego laptopa, czarodziejka polecam wszystkim:laugh2::laugh2::laugh2:

a co tam u was jutro ma padac a my chcielismy nad morze

ale teraz super laptopik na kolankach i pstryku pstryku.
EWA to prawdziewy relaks macie jutro wpoadnij czaem do nas w odwiedzinki, czas sie zapoznac

Tunia a ty kiedy dotrzesz
Stefanka a ty kiedy?

INGRID a co ty nic nie piszesz, jak tam Hania kopie?

hej Justys, nr Twojego gg to 8359416 :tak:;-):-D
ehhhh, nie wiem kiedy wpadne, bo we wtorek mam stotkanie w robocie i nie wiem jak dlugo mi zejdzie. moze w srode, co Ty na to?
wlasnie dziewczyny zmobilizowalyby sie moze te, ktore jeszcze nie zapoznane???

reklama
Do góry