reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

reklama
Hello !!! :-):tak:

Weekend minął mi spokojnie i beż żadnych sensacji ..... :-)) Wczoraj pogoda była taka, jak była, więc siedziałam w domciu z Julią, a dziś też siedzę, bo mój Krzysiu po pracy powiedział, że zrobi zakupy, a poza tym jestem bardzo szczęśliwa, bo tak, jak Justyna pisała - miałam też leciec sama z małą do PL we wrześniu, a potem ją tam zostawic u dziadków i sama wracac ..... :baffled: - też się bałam o to , jak sobie poradzę ale jakoś bym dała pewnie radę .... :-) jednak po wczorajszej rozmowie z K. doszliśmy do wniosku, że jak będziemy leciec na Maledivy, to ..... ZABIERAMY MAŁĄ ZE SOBĄ !!! normalnie aż się wczoraj poryczałam ze szczęścia :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: Nie będę już więc musiała leciec do PL i co najważniejsze zostawiac mojej córeczki samej :-D
Ps. fajne macie te nowe fryzurki dziewczyny ....
Pozdrawiam !

Stefanka - biblioteka z książkami - chyba nawet polskimi jest koło charity przy co- opie :-)) ale nigdy tam nie byłam , tylko mi koleżanka mówiła - więc musiała byś sprawdzic tą informację :baffled::tak: ............ A jeśli chodzi o odprężenie, to ja mam na to inne sposoby ... ciepła kąpiel, świece, manicure, pedicure , maseczka itp . - ale to już chyba moje ,, zboczenie zawodowe " :-p:laugh2::-)
Masz rację, że pogoda nie sprzyja spacerom, więc nie mam pojęcia gdzie podziała się reszta naszej ekipy pod wyzwaniem :baffled::sorry::rofl2:
Poczekamy .... zobaczymy ..... może się odezwą i powiedzą nam , jak spędziły dzionek :-D:tak:
Życzę miłego wieczoru ...........

juz sie odzywam tak na chwilke ja narzucilam sobie rygor z internetem bo nalogowcem sie robie.
a co do dzionku to spedzilam go z Ingrid i Cocolino
pa dziewczynki bede rano

Hej laski
Co do pogody to faktycznie nie sprzyja chociaż teraz mam słonko i wiatru nie ma hmmm może tak zostanie to wyskoczymy na spacerek
Co do tematu MLEKA to brać go tak luźno to mleko z kartona ma tak z 50% wspólnego z mlekiem od krowy reszta to samo g.....
A miałam jeszcze zapytac co sądzicie o NOWYM WIRUSIE który zabił już ok 150 osób w Meksyku no i juz mamy 2 przypadki zachorowania w Anglii chyba faktycznie świat sie skończy w 2012 tak jak mówią przepowiednie po 3 wirusie no i jak przepowiada samo NASA przebiegunowanie Ziemi w 2012
No ale nic to lece coś ugotować
POzdrowionka :)

widze COCOLINO ze dosc optymstycznie :no:zaczelas dzień, nic juz nie powiem poczwarko a szczegolnie na temat konac swiata:szok:
tak pieknie na dworze sie robi a ty o czym myslisz, ;-):-D,

no ja tez za jakis czas skocze na spacerek i zachacze o ciocie INGRID.

ANUSZY ale ci dobrze grzejesz sie juz w Polsce a tam dzis takie upaly

Stefanka a ty co porabiasz ze sie nie meldujesz

reklama
Do góry