reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

reklama
hej, weszlam tylko na chwile poinformowac co nastepuje- baaaardzo zmartwila mnie informacja podana przez nasza jakze szanowna kolezanke, i z tago wlasnie powodu postanowilam nie zagladac wiecej ani na to ani na zadne inne forum internetowe. postanowilam w zwiazku z tym przed koncem swiata zdazyc spelnic wszystkie swoje marzenia i jutro jade w podroz dookola swiata ( to na poczatek) a dalej... kto wie co jeszcze. na pewno przestane marnowac tyle czasu na komputer i poswiece sie swoim pasjom i dziecku. bede spedzala kazda wolna chwile na swiezym powietrzu, moze nawet przeniose sie do jakiejs lesniczowki, z dala od cywilizacji, takze sorry Wiola, nie zostana Twoja sasiadka i nie skorzystam z tej pieknej oferty, ktora mi przyslalas (ale dziekuje!) Justynko, Ciebie rowniez przepraszam, ale w zwiazku z moja jutrzejsza podroza dookola swiata -sama rozumiesz, ze niestety nie wpadne na kawke do Ciebie...
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

a powaznie Justys, padl mi calkiem tel i nie mam jak sie z Toba skontaktowac- dzis tez nie przyszedl- napisalam do tego kretyna z 5 wiadomosci, moze sie w koncu wkurzy, ze mu skrzynke zapycham i odpisze. wybacz, ale jesli jutro wyjde z domu, a akurat przyjada z ta paczka, to nie odbiore az do wtorku, bo w pon bank holiday. wiec mam kolejny dzien siedzenia jak ten kolek z nosem przy szybie :wściekła/y::wściekła/y::szok:. nie gniewaj sie, ale sama wiesz, ze to nie z mojej winy. ja baaaardzo chetnie, ale tak jakos kurde wychodzi. odezwe sie po niedzieli to sie umowimy, ok?
gorace pozdrowienia dla wszystkich mamusiek ;*

no wkoncu mialam co przeczytac, a moge sie zabrac z wami w ta podoz:-D:tak:
no co ty jak moge sie gniewac, odbierz sobie sopkojnie ten telefon(faktycznie facet sobie jaja robi) i jak juz bedziesz mogla oderwac nos od szyby w oknie:-D to zadzwon, napisz i wpadaj do nas, my czekamy:tak::-)

a co u reszty MOTYLEK jak pazurki wyszly?
halo o u reszty Starstar, I CALA RESZTA BO JUZ NAWET NICOW ZAPOMNIALAM jestescie czasem tu to napiszcie co nieco. a jak kolezanka z Dusbery, jak corka i syn lepiej juz w szkole?( sorki ze nie pamietam niku)

a ja zaczelam malemu zabierac ostatnia drzemke wiec wstaje o 16 i dzie spac o 19 i wstal o 530 wiec musimy cos troszke znowu poprzesuwac bo ja ledwo na oczy wiedze

reklama
Hej laski :)
Tak ja was wogóle nie straszę oglądacie wiadomości to wiecie że w Wakefield już 2 osoby sa zarażone ale nic to jak mówie jak ma cie pierd...... to i siedzenie w domu nie pomoże.
A co do reszty ot może w końcu na polu zrobi się jakoś fajniej a przepowiadają w Anglii lato jakiego dawno nie było z temperaturą do 30 stopni w końcu jako takie lato będzie szkoda tylko że ogródka nie mamy żeby sobie gdzieś klapnąć i nie chodzić
Dobra to lece gotowac bo się dzisiaj do ciotki Justyny wybieramy pozdrowionka :)

Do góry