reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

musimy zmienic autko bo nam komputer siada i kupa kasy zeby go naprawic a za 2 tyg przeglad wiec trzeba opchnac bo jak juz przyjdzie przeglad to po przegladzie nie ma sensu sprzedawac bo tak na fachowca oko tto narazie naprawa ok 1500funtow, tyle samo obecnie stracimy bo przez rok czasu tyle stracil na wartosci. ale wiadomo jak samochod sie zaczyna psuc to jedno naprawisz a druygie siada.

ja bym sie do ciebie stefanka wybrala, tylko kurcze napisz mi na private dokladny adres z postkodem bo ja nie moge dojsc gdzie to skoro tam jezdzi 86, a moze ktos by byl chetny jechac ze mna oczywiscie jesli Stefanka nie maw nic przeciwko.

reklama
Cześc mamuśki ..... :-D

A ja mimo choroby mojej córci musiałam wyjśc z nią dziś na spacerek, bo trzeba było iśc po receptę i po jakieś kropelki dla niej i pastę do zębów dla maluchów :tak:.... Nie żałuję, bo rano pogoda nie zapowiadała się zbyt ciekawie ale jak wyszłam, to pojawiło się słoneczko i takie ciepełko, że aż miło - Julii za bardzo nie rozpinałam ale sama tak się też ubrałam, że zgrzana do domu wróciłam jak niewiem :baffled::baffled::baffled:........... Także wcale się Tobie nie dziwie Stefanka, że ciągle siedzisz na ogrodzie w taką pogodę, bo ja też bym siedziała ale i na to przyjdzie czas ..... :tak::-) Fajnie, że już się obrobiłaś na tyle, że zapraszasz na kawkę .... Super - niech Ci się tam dobrze mieszka :happy::happy::happy:
Justyna - dzięki za dobre rady dotyczące zapobiegania przeziębieniu i powiem Ci, że jak Julia była wcześniej chora, to właśnie tak robiłam - nacierałam jej stópki, plecki i klatkę piersiową Karvolem, wpuszczałam kropelki do noska i dodatkowo robiłam jej inhalację z olejkiem - i pomogło ...... :rofl2: Teraz też szybko zareagowałam i oczywiście temperaturę kontrolowałam, no i jest o wiele lepiej - spacer też dużo dał ..... :happy::tak::happy:
Ingrid - a TY się tam urlopuj i wypoczywaj ile się tylko da ... fajne są takie rodzinne spotkania, prawda ??? Ja też już za tym tęsknię .... :sorry::confused2:
Cocollino - mam nadzieję, że Ty miewasz się dobrze i że z dzidzią też wszystko ok ? :nerd::-D
Sylwcia - no naprawdę fajnie by było, jak byś jednak została w tym Leeds - jednak człowiek się przyzwyczaja do jednego miejsca, a dla dziecka też to za dobre nie jest taka zmiana środowiska, prawda ?? :baffled::tak::-)
Kamalodz , z tego, co Justyna napisała wyżej wynika, że jednak warto składac aplikacje o te mieszkanka, - szkoda tylko, że domów nie mają, bo we flacie to ja się już szczerze mówiąc powoli duszę .... ogrodu mi trzeba .... :baffled::-p
Promyk - a co z Tobą ? Gdzie się podziewasz ?
Ewcia - tak myślałam, że jak dziecko pójdzie do szkoły lub przedszkola, to dopiero wtedy się zaczynają problemy i rozterki - tym bardziej, kiedy dziecko już wszystko rozumie - ale mam jednak nadzieję, że w waszym przypadku to minie i jednak zostaniecie w UK :tak::-D
Miranda -- a jak Ty się czujesz ? Jak dzidzia ?
I gdzie reszta forumowiczek ? Pewnie poczuły wiosnę, co ?????? :rofl2::rofl2::rofl2:

Pozdrawiam serdecznie .

PS. Mam do was jeszcze jedno pytanko - czy miałyście może tu robiony ,, smear test " ?? Bo ja dostałam prikaz, że muszę skontrolowac krew, ciśnienie i właśnie zrobic to badanko ale mam obawy - chciałam zrobic to w PL, ale będę tam dopiero we wrześniu .... :baffled: Nie chciała bym jednak , żeby jakiś facet mi to wykonywał, a tu jest wszystko możliwe, więc proszę o rady i doświadczenia.... Pozdrawiam. Pa

Motylek- nic sie nie boj, to zwykle rutynowe badanie, tylko ze od spodu :-D, zupelnie jak cytologia (a moze to wlasnie jest cytologia). po prostu delikatnie "smyrnie" Cie patyczkiem, jak do wymazu i po krzyku- nawet nie poczujesz!!!
Stefanka, Anuszy- gratuluje przeprowadzki i ze tak szybko sie obrobilyscie ze wszystkim! dzielne kobitki :-):tak:
Justynko-mam nadzieje,ze u Was juz w 100% dobrze ze zdrowkiem. a co do Waszego wypadu do Stefanki, ja tez bym sie chetnie podlaczyla, o ile nie bedzie miala nic przeciwko??? Stefciu, co Ty na to? ;-)
Cocolino- a co tam u Was? jak sie udalo dzisiejsze spotkanko???
Ingrid-przepiekne fotki! super wyszlyscie dziewczyny, az milo popatrzec :tak::tak::tak:
pozdrowionka dla wszystkich forumowiczek!

a nas dzis nie bylo caly dzien w domu- zakupy, zalatwienia, spacerki, itp, itd. podejrzewam,ze jak tak dalej bedzie z pogoda (nie zapeszajac) to nasze forum zacznie troche swiecic pustkami, ale z drugiej strony super,ze jest taka pogoda!

to co dziewczyny moze umowimy sie na przyszly tydzien do Stefanki, bo ja jutro mam umowione spotkanie w banku musze wkoncu malemu konto zalozyc.

a za godzine jedziemy ogladac samochod do kupienia, a tego musze gdzies opchnac.

Hej laski :)
Ja znowu po kilku dniach jakoś tak miałam co do roboty ha w sumie to nic :-D:-D:-D
Motylek - a dzięki mała już lepiej tylko ten katarek nam doskwiera :)
Sylwia - dzięki za odwiedziny życzymy powodzenia w nowym mieście i czekamy aż wrócicie coby Emilka z Oliwką do przedszkola chodziły razem :tak::tak::tak:
Justyna - to czekam na smska a co do reszty to sie umówimy na kawke
Ingrid - Helenka wyglądała prześlicznie ale widze że było ciepło i futerko było zbędne zazdroszcze ci tak długiego pobytu w polsce
Teraz ja musze polować na coś na chrzest dla Emilki jeśli wogóle Radek dostanie wolne jeśli nie to popłyniemy na 200f za bilety masakra :-:)-:)-(
Co do spotkania u Stefanki to ja jestem za i pewnie przywloke sie z Justyną :tak::tak:
Także pozdrowionka laski :)

reklama
wiem STEFANKA chcielismy tak zrobic ale daja nam 3000 tys a za ta cene nie ma tego co chcemy, a dzis jedziemy po nasz wymarzony samochodzik mam nadzieje ze kupimy a tego jakos sie opchnie, mamy na to czas, choc wiadomo kasa przydalaby sie odrazu. jak kupimy nowe autko to to wystawie na auto trader czy gdzies tam.

Do góry