reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

ok to o naszej 830 bede czekac jak cos to dam opis na skejpie ze maly cos nie teges i bede za chwilke ale powienien do 20 spac, a moze dzis zmienimy autko

reklama
hej!

nie czytalam nic, tylko zobaczylam ze jest Ingrid! Ty juz spowrotem? to dobrze sie sklada bo my jutro przybywamy na Armley juz na stale :-) ciekawe tylko kiedy nam net tam podlacza.. hmm..

dobra uciekam dalej pakowac!

moze zajrze wieczorkiem!

pozdrowienia dla Wszystkich Mamus i dzieciaczkow!!

INGRID bedziesz mogla poczekac albo jak nie dasz rady umowimy sie na jutro bo maly jeszcze nie spi. moze o 2130 bedzie juz spal ale to juz u was bedzie pozno, odpisz aja pozniej odczytam.

no jak tam Justynka? Nico w krainie sennej szczesliwości?
Ja teraz jestem ale nie mogę zagwarantować że będę o 21.30 (czyli 22.30) bo troszkę padnięta jestem.
Anuszy- witaj kobieto! Super że już jutro lądujesz na Armley. No nas tojeszcze nie ma....My sie dopiero rozkręcamy na urlopie (do 25 kwietnia) :-)

czesc dziewczyny co tam u was z rana, moj maly wlasniedrzemie a po drzemce do COCOLINO .
skladalam papiery do tej agencji co KAMALODZ pisala i juz mi odeslali w ciagu 3 dni ze sie zakwalifikowalam w kolejce, na 11 mieszkan ktore wybralam i teraz trzeba czekac.

no a tak wogole musimy zmienic autko w przeciagu 2 tyg ciekawe czy sie uda.

reklama
Do góry