reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

MOTYLEK dzieki ale nie chce w centrum bo ten co ma sklep w centrum na markecie ma tez u nas na ARMLEY i nie sa to dosc swierze rzeczy zreszta kupowalam tez tam nie raz i jestem wsciekla wszystko popsute.
a co do sklepu na beestonie wiem ze mieszkasz praktycznie kawalek od niego wiec dlatego pytalam, ok znalazlam sama numer na necie zaraz zadzwonie, spoko nie ma problemu

reklama
juz jakby ktos byl zainteresowany polskie specjaly nie maja zamowiem wszystko czyli ciasta kielbasa beda w piatek rano. ja zawsze tam kupuje wszystko na swieta bo jest rewelka. jakby ktoras chciala z armley cos tam kupic to bede w piatek jechala moge mamuske zabrac ktoras

no przykro mi Justyna, że nie moge Ci pomóc - poszła bym nawet specjalnie, żeby się zapytac w Twoim imieniu ale wychodzi na to, że nawet do miasta dziś nie pójde, bo Julia ma nawrót choroby i dziś ma gorączkę, glówka ją chyba boli i wogóle jest strasznie markotna i ciągle płacze :confused2::-:)-:)-( Także dzień nie zapowiada się ciekawie - i jeszcze ta pogoda na dodatek :baffled:
Ingrid - współczuję Ci tych przygód z Helenką i doskonale wiem, co przeżyłaś, bo ja ostatnio miałam coś podobnego i trzęsłam się tak samo jak ty ..... Mam nadzieję, że już wszystko wróciło do normy ???

Pozdrawiam was serdecznie dziewczyny ;-)

Witajcie dziewczynki!

Dzięki za troskę- u Helenki już wszystko ok. Wczoraj cały dzień była trochę markotna, nieraz popłakiwała z byle powodu, więc przypuszczam że wspominała jeszcze to wydarzenie. Ale dzisiaj rano wstała w doskonałym nastroju i znowu jest zupełnie nieostrożna. A no dodatek wczoraj dostała swój pierwszy rowerek i nowe akrobacje na nim obmyśla:eek:
A na usg widziałam wczoraj HANIĘ!!! Ale się ładnie pokazywała! Lekarz ledwo przystawił mi do brzucha aparaturę i mówi: dziewczyna na 200%. Buźce też mogłam sie poprzyglądać bo nie zasłaniała sie tak bardzo jak Helenka. Obie z moją siostrą stwierdziłysmy, że wygląda trochę inaczej niż Hela. Jest zdrowa,dobrze sie rozwija i waży ok.1600 g. Według parametrów jest w normie środkowej- nie za mała,nie za duża. No i już podobno obrała kierunek w dół,co sie oczywiscie jeszcze może zmienić ale nie musi.
A teraz fotki:
buźka i dowód płci (ewidentny nie?)

Załączniki

• hania5.jpg
    hania5.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 19
  • hania4.jpg
    hania4.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 20
  • hania3.jpg
    hania3.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 22
ale ślicznotka !!! takich wyraźnych zdjęc USG, to nawet ja nie miałam jak byłam z moją córcią w ciąży - gratuluję Ingrid !!!! Pozdrawiam szczęśliwą mamusię !!!!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

INGRID super to usg jajka jaka ona juz duza. mam nadzieje ze uda nam sie porozmawiac dzis, chociaz maly ostatnio zle sypia i juz widaz zabka pod dziaslem ale jeszcze sie nie przebil.
sprobuj jak zwykle 2030 angielskiego czasu. arek dzis do 18 w pracy wiec nuda, choc byla popoludniu COCOLINO wiec bylo fajnie.

mam dzis zly dzien wszystko nam sie wali to samochod trzeba naprawiac a dzis doatalam rachunek za prad i jak go zobaczylam to malo nie zemdlalam coz spis licznika sie zgadza ale ze licznik od wrzesnia do lutego to suma kosmiczna, bede musiala cos pomyslec.
dobra lece pa

ja wlasnie zabralam sie za porzadne sprzatanie jakos ostatnio zaniedbalam mieszkanie, a teraz tyle tego jest juz pranie wstawione teraz myje okna, a pozniej odkurzac, tylko mam problem bo moj brzdac boi sie odkurzacza, ma tak od miesiaca zobaczymy moze mu przeszlo. to co STEFANKA widziemy sie w srode?

reklama
Do góry