reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

hej laski :)
Dawno mnie tutaj nie było ale to przez to że jak sie nie ma nic do roboty to sie jeszcze bardziej nic nie chce :-D:-D:-D
Pogoda taka fatalna że nawet nosa wyściubić a ja n ie pamiętam kiedy z małą byłam na spacerku i tak sie kisimy w domu i pomyśleć że nawet nie posprzątane mam i nic dzisiaj nie gotuje masakra czuje się jak stara baba dobrze że dzidzio mam bo bym sie położyła i czekała wiecie na co :-D:-D:-D:-D:-D:-D
ewa_g96 - witamy witamy :tak::tak::tak:
motylek :-) - a dziękuje lepiej i bez lekarza znaczy znachora angielskiego sie obeszło
To pozdrówka :)

reklama
No tak ... my tu sobie w najlepsze suwaczki wstawiamy, a tak naprawdę, to chyba zbyt często w nie nie zaglądamy, co ? :baffled::baffled::baffled:

Czy wiecie, że dziś NICOLAS naszej Justynki skończył PÓŁ ROCZKU ???? To bardzo ważne wydarzenie, dlatego pozwolę sobie ponownie złożyc małemu solenizantowi NAJLEPSZE ŻYCZONKA , żebyś rósł zdrowo i jak już będziesz pokazywał swój charakterek, tak jak moja Julia teraz, to oby mamusia miała jak najmniej zmartwień z tym związanych ... STO LAT, STO LAT dla Nicolasa !!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rofl::rofl::rofl:

halo jest tu jeszcze kto SYLWCIA obiecalas zajrzec i co. KAMA I INGRID wiadomo jedna ma goscia druga w polsce. STEFANKA juz pisala ze jej nie bedzie, ale co z reszta/

melduje sie!

Justynka jeszcze pol roczku i roczek hihi, tez bedziesz miec taki sajgon jak my hihi

My niby od srody na nowym mieszkanku ale cos czarno to widze. Malo spakowane i agencja tylko raz dzwonila ze juz im tylko brakuje referencji od landlorda, a ze on na Cyprze to im wyslalam moje bank statements i na razie
cisza. Troche sie denerwuje..

Ala ostatni dzien na antybiotyku ale jeszcze kaszle. Ide zaraz po buraki surowe to jej syrop zrobie.

NICOLAS tylko vikiem smarowany i kropelki do inchalacji bo po syropie wymiotowal ,jeszcze pokaszluje szczegolnie nad ranem a wczoraj to tak odkaszlnal ze zwrocil piesc flegmy wkoncu sie cos oderwalo. ANUSZY to ty melduj sie jak juz bedziesz mieszkala na ARMLEY.
NICOALS wlasnie dorwal pieluszke tetrowa i wzial ja do buzi i z nia reczkuje, sie dupek maly cieszy( oczywiscie raczkuje do tylu)

hej laski!!
dawno mnie tu nie bylo ale jakos tak zlecialo :zawstydzona/y:
my we wtorek jedziemy do Birmingham bo tam Pawel ma kolejan rozmowe o prace i wyglada na to ze tam juz bedziemy mieszkac:-( z tego mieszkania musimy sie wyprowadzic do 10 kwietnia akurat na swieta :angry::wściekła/y::wściekła/y: kurde tak bym chcaiala zostac w leeds nie mam ochoty na wyprowadzke tak daleko:no::no::no:ale coz jak bedzie trzeba to nie bedziemy mieli wyboru :shocked2:
Pozdrawiam was serdecznie!!
Ps Mialam wam powiedziec ze poznalam kolejna mamusie mieszka w centrum i urodzila 2 tyg temu coreczke jutro ide do niej na kawke :tak: bidulka czuje sie strasznie samotna bo dopiero sie przeprowadzili sie do Leeds wiec napewno dam jej namiary na nasz watek :-D

oo Sylwia! strasznie daleko sie bedziecie wyprowadzac. No ale coz, takie jest zycie!

ja jade za 4 tyg do Polski, spotkam sie tam z moja kolezanka ktora jest fotografem. Zrobi mi i Ali sesje, juz sie doczekac nie moge.

z nowosci to jestem od wczoraj na diecie tzw. protalu. Moj cel to do konca czerwca byl lzejsza o 10 kg a objetosciowo ile sie da!

reklama
Hej laski :)
Ja też dawno nie zaglądałam jakoś mi tak zleciało :)
Pogoda było dzisiaj zajebiaszcza wiec spędziłyśmy dwie godz na świeżym powietrzu.
Jutro idziemy do Justyny więc znając moje szczęście będzie wiało padało i tysiące innych pogodowych rzeczy :(
Sylwia - to my w takim razie czekamy na ciebie w środe z Justyną pogadam jutro może też przyjdzie jak pogoda będzie ładna :tak::tak:
No to lece trzeba w końcu coś zjeść :-D:-D:-D

Do góry