reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

hej laski :)
Dawno mnie tutaj nie było ale to przez to że jak sie nie ma nic do roboty to sie jeszcze bardziej nic nie chce :-D:-D:-D
Pogoda taka fatalna że nawet nosa wyściubić a ja n ie pamiętam kiedy z małą byłam na spacerku i tak sie kisimy w domu i pomyśleć że nawet nie posprzątane mam i nic dzisiaj nie gotuje masakra czuje się jak stara baba dobrze że dzidzio mam bo bym sie położyła i czekała wiecie na co :-D:-D:-D:-D:-D:-D
ewa_g96 - witamy witamy :tak::tak::tak:
motylek :-) - a dziękuje lepiej i bez lekarza znaczy znachora angielskiego sie obeszło
To pozdrówka :)

reklama
No tak ... my tu sobie w najlepsze suwaczki wstawiamy, a tak naprawdę, to chyba zbyt często w nie nie zaglądamy, co ? :baffled::baffled::baffled:

Czy wiecie, że dziś NICOLAS naszej Justynki skończył PÓŁ ROCZKU ???? To bardzo ważne wydarzenie, dlatego pozwolę sobie ponownie złożyc małemu solenizantowi NAJLEPSZE ŻYCZONKA , żebyś rósł zdrowo i jak już będziesz pokazywał swój charakterek, tak jak moja Julia teraz, to oby mamusia miała jak najmniej zmartwień z tym związanych ... STO LAT, STO LAT dla Nicolasa !!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rofl::rofl::rofl:

halo jest tu jeszcze kto SYLWCIA obiecalas zajrzec i co. KAMA I INGRID wiadomo jedna ma goscia druga w polsce. STEFANKA juz pisala ze jej nie bedzie, ale co z reszta/

melduje sie!

Justynka jeszcze pol roczku i roczek hihi, tez bedziesz miec taki sajgon jak my hihi

My niby od srody na nowym mieszkanku ale cos czarno to widze. Malo spakowane i agencja tylko raz dzwonila ze juz im tylko brakuje referencji od landlorda, a ze on na Cyprze to im wyslalam moje bank statements i na razie
cisza. Troche sie denerwuje..

Ala ostatni dzien na antybiotyku ale jeszcze kaszle. Ide zaraz po buraki surowe to jej syrop zrobie.

NICOLAS tylko vikiem smarowany i kropelki do inchalacji bo po syropie wymiotowal ,jeszcze pokaszluje szczegolnie nad ranem a wczoraj to tak odkaszlnal ze zwrocil piesc flegmy wkoncu sie cos oderwalo. ANUSZY to ty melduj sie jak juz bedziesz mieszkala na ARMLEY.
NICOALS wlasnie dorwal pieluszke tetrowa i wzial ja do buzi i z nia reczkuje, sie dupek maly cieszy( oczywiscie raczkuje do tylu)

hej laski!!
dawno mnie tu nie bylo ale jakos tak zlecialo :zawstydzona/y:
my we wtorek jedziemy do Birmingham bo tam Pawel ma kolejan rozmowe o prace i wyglada na to ze tam juz bedziemy mieszkac:-( z tego mieszkania musimy sie wyprowadzic do 10 kwietnia akurat na swieta :angry::wściekła/y::wściekła/y: kurde tak bym chcaiala zostac w leeds nie mam ochoty na wyprowadzke tak daleko:no::no::no:ale coz jak bedzie trzeba to nie bedziemy mieli wyboru :shocked2:
Pozdrawiam was serdecznie!!
Ps Mialam wam powiedziec ze poznalam kolejna mamusie mieszka w centrum i urodzila 2 tyg temu coreczke jutro ide do niej na kawke :tak: bidulka czuje sie strasznie samotna bo dopiero sie przeprowadzili sie do Leeds wiec napewno dam jej namiary na nasz watek :-D

oo Sylwia! strasznie daleko sie bedziecie wyprowadzac. No ale coz, takie jest zycie!

ja jade za 4 tyg do Polski, spotkam sie tam z moja kolezanka ktora jest fotografem. Zrobi mi i Ali sesje, juz sie doczekac nie moge.

z nowosci to jestem od wczoraj na diecie tzw. protalu. Moj cel to do konca czerwca byl lzejsza o 10 kg a objetosciowo ile sie da!

reklama
Hej laski :)
Ja też dawno nie zaglądałam jakoś mi tak zleciało :)
Pogoda było dzisiaj zajebiaszcza wiec spędziłyśmy dwie godz na świeżym powietrzu.
Jutro idziemy do Justyny więc znając moje szczęście będzie wiało padało i tysiące innych pogodowych rzeczy :(
Sylwia - to my w takim razie czekamy na ciebie w środe z Justyną pogadam jutro może też przyjdzie jak pogoda będzie ładna :tak::tak:
No to lece trzeba w końcu coś zjeść :-D:-D:-D

Do góry