reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Leeds

Miło że przygarniacie :) Dzieci tak jak słusznie przypuszczasz 11 /syn/ i 13 lat /córka a najmłodszy 2 lata i 3 miesiące. A ja mam prawie 32 lata. Tutaj niby mamy znajomych ale jak się okazało co innego w Polsce a co innego tutaj i niestety czuję się dość samotna. Fajnie że jesteście :)

reklama
witamy serdecznie Ewa! fajnie,ze do nas dolaczylas, bo jak Justynka pisze jakos sie cicho u nas ostatnio zrobilo... ;(
A skad jestes w Polsce? A dzieciaczki, widze ze juz odchowane :-)
powiedz, jak Ci sie UK podoba?
Dziewczyny, moze jak juz wszystkie wyzdrowieja, przeprowadza sie, itp, itd to strzelimy sobie jakies spotkanko w wiekszym gronie,co? byloby milo wreszcie sie poznac :tak::-D

No ja bardzo chętnie poznam nowe osoby. Niestety faktycznie dzieci mam już odchowane tylko został mi najmłodszy dwulatek. Musiałam sobie wszystko poprzypominać bo różnica wieku między nim a resztą dzieci spora ale to fajna sprawa. Pozdrawiam was wszystkich . :-)

no dziewczyny to trzeba wymyslec miejsce spotkania wy cwane wystawicie sloiczek lub cos tam innego do jedzenia a ja niestety jeszcze cyca na dworze nie wystawie no chyba ze juz bedzie naprawde cieplo. sypcie pomyslami bo ja niebardzo cos z wymyslaniem miejsca niec mi do glowy nie przychodzi.

EWA bedzie nam bardzo milo cie poznac

a tak wogole dziewczyny co u was zimno na dworze a tu taka cisza piszcie cokolwiek zebysmy chociaz wiedzialy ze jestescie jeszcze z nami, bo dawno niektorych nie bylo.

czesc dziewczyny strasznie dzis wieje a w tej mojej kuchna salonie to dopiero pizdziawa takie sciany szczelne normalnie zimnica.
a ja musze dzis do banku i na poczte oj poczekam na arka to mnie podrzuci bo maly niby ok ale nie wyjdziemy na taka pizgawice,
a co u was?

Cześc kobietki :-):tak:

Na wstępie chciałam powitac nową koleżankę, która jest o rok starsza ode mnie , a ma 3 dzieci - podziwiam Cię Ewa, bo ja mam tylko moją Julię jak narazie i głęboko się zastanawiam nad braciszkiem lub siostrzyczką dla niej ale hamuje mnie tylko to, że mam poczucie, że sobie z dwójką dzieci w tym kraju nie poradzę, bo tak, jak pisałaś tu związki koleżeńskie itp. są zupełnie inne, niż w PL, a co najważniejsze - brak rodziny też jest istotną sprawą..... Jak więc Ty sobie radzisz ? Wierzę, że dajesz radę i to doskonale :tak::-D
Justyna - jak się czujesz ? Jest już lepiej ? Jak Nicolas ?
Cocollino - a jak Twoje zdrówko ?
Tuunia - ja też jestem ,, za " jeśli chodzi o wspólne spotkanko - tylko niech ta pogoda się zmieni :wściekła/y:
Anuszy - nie ma sprawy - zapraszam wkrótce do siebie na hennę - będę robic żelową, a jeśli chodzi o drugi zabieg, to niestety oczyszczania ani pedicuru robic nie będę - może kiedyś ...... ale za to będę robic wiele innych ciekawych zabiegów, których nie znajdziesz w tutejszych gabinetach kosmetycznych - jak sądzę - mianowicie - np. manicure SPA, masaż czekoladowy twarzy, a nawet makijaż fantazyjny dla dzieci na różne okazje - pomysłów mam naprawdę mnóstwo - oby to tylko wypaliło , wtedy będę w swoim żywiole i będę spełniac się w wyuczonych zawodach .... kosmetyczki, stylistki paznokci, wizażystki itp . :-D:tak::-)
Ingrid - miałaś się odezwac z Polski - ja nadal cierpliwie czekam .....i pozdrawiam
Stefanka - Ty pewnie już albo się przeprowadzasz albo odbierasz właśnie klucze do nowego domu - życzę powodzenia ..... niech wam się tam dobrze i spokojnie mieszka .....
Resztę kobietek również pozdrawiam i trzymajcie się mimo brzydkiej pogody - ja chyba będę musiała leciec do miasta niestety, bo trzeba zapłacic za wycieczkę .... :happy2: ale się zastanawiam, bo moja Julia nie czuje się dobrze po tych szczepionkach - bidulka w dwa ramiona dostała i dziś od rana jedno ją chyba mocno rwie, bo nie da się dotknąc i się krzywi...... obudziła się dziś rano z płaczem .... Mam nadzieję, że jej przejdzie - dałam jej już Calpol .... Szkoda mi jej ale to dla jej dobra, bo ta szczepionka była przeciwko różyczce i śwince między innymi ......
POZDRAWIAM !!! :-D:-D:-D

reklama
Witam wszystkich
U nas pomału przygotowania do świąt, a więc sprzątanie, sprzorządzenie listy zakupów i potraw jakie bedzie trzeba zrobić:-)
Oby tylko pogoda była ładna to Wiki będzie szukac zajączka w ogródku.

Do góry