reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

dziewczyny sama nie wiem co jest malemu tu u lekarza jak zwykle ten sam antybiotyk i mi i malemu , on ma tylko lekko chrypiace gardlo ja bol gardla i katar. a maly tak wogole mial 2 biegunki nie wiem czy jedna nie po antybiotyku, a moze to zabki i jeszcze tak go czasem zlapie bol brzucha ze zaczyna plakac, oj ciezka noc chyba przed nami.

reklama
dziweczyny POZDROWIENIA OD INGRID I HELENKI, niedlugo sama sie odezwie bo bedzie miala dostep do internetu

a my dzis idziemy znowu do lekarza bo maly ma reakcje alergiczna na antybiotyk, ( kurna przeciez mowilam to wczoraj doktorce a ona ze to najleprszy antybiotyk) malego czysci ekspresem po antybiotyku woda ze sluzem, rozumie gdyby to bylo rozwolnienie ale sama woda i sluz?
no a ja nie biore tego antybiotyku co mi dala bo po co na czerwone gardlo, rozwala mnie ta angielska opieka, biore leki z polski i przechodzi

Hej :)
Justyna - jak wiesz moja opinia na temat tutejszych lekarzy nie jest dobra dla mnie to znachorzy nie lekarze leczą albo paracetamolem albo silnymi lekami wiec ja nawet nie szłam w sumie katar leczony trwa 7 dni nie leczony tydzień :-D:-D:-D
A Nikoś cycowy gościu takim szybciej przechodzi :tak::tak::tak::tak:
Ja już czyje się lepiej w chociaż w nocy dalej ciężko ale już widzimy koniec tunelu i białe światełko :-D:-D:-D:-D
Tuuunia - halo gdzie jesteś :confused::confused::confused::confused:

hej dziewczyny! jestem juz... troche Was zaniedbalam, ale nie z mojej winy- mialam maly zabieg na chora reke i ledwo nia ruszam. wczoraj Bartek olal szkole,zeby mi pomoc przy dziecku, a dzis juz musial isc, a szwagier w pracy, no i mam maly problem,bo wszystko robie w tempie zolwia,bo reka boli :-(
Aniu (Cocolino) mnie rowniez bylo milo poznac! a nr dam Ci na priv.
Justynko- po co malemu dalas ten antybiotyk??? dla takiego malucha to same szkody i daje sie tylko w powaznych, uzasadnionych przypadkach!!! a jesli juz to od razu jakis probiotyk, absolutnie nie podaje sie bez zadnej oslony dla zoladka! (tym bardziej,ze Nikos taki ma wrazliwy brzuszek). odstaw go w cholere i lecz objawowo- cebionem, syropkiem z cebuli czy ewentualnie jakimis kropelkami do noska i tyle.
Zycze zdrowka wszystkim chorowitkom!!!
(pozostalym dziewczynkom tez! :tak::-D)

no musze isc sie w cos zaopatrzyc, bo cebula odpada dopiero by plakal z bolu, a krople podaje, choc kataru nie ma a nie wiecie co mu kupic na chrype i mokry kaszel?

reklama
Do góry