reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

:happy::happy:Acha, więc widzę, że działasz intensywnie z tymi spotkankami - fajnie ;) Dzięki za zaproszenie do grona przyjaciół :) Ja ogólnie już prawie rok siedzę w domu z małą ale postanowiłam coś zmienic , bo na dłuższą metę tak się nie da :( Szukam pracy w takich godzinach, żeby tatuś mógł się zając córeczką :) , bo nie chcę jej nigdzie jeszcze oddawac - za mała jest .... Ile Twój synek ma ? I gdzie zapraszasz na tą kawkę ;) ?>:cool::confused:

reklama
moj synek mlodszy od twej julci ma 3 i pol miesiaca, my mieszkamy na armley, wiem ty na beestonie ale powinno byc dobre polczenie :tak:zalezy w ktorej czesci beestonu mieszkasz. nistety na pare dni kawka odpada nicolas chory bylismy u lekarza dostal antybiotyk:dry:, jak sie wykuruje zapraszam,:tak: pewnie cocolino25 tez sie przylaczy,bo my juz tesknimy za emily:-D

:blink::szok: OOO to malutki jeszcze jest - ale fajne ma imię :) Ja mam córeczkę Julię ;) Mieszkam na tym nowym Beestonie .... Kurujcie się i życzę zdrówka ;) Jak będzie już lepiej , to może się spotkamy wszystkie , jak będzie taka możliwośc oczywiście ... POZDRAWIAM ! :confused::-):cool2:

reklama
Do góry