reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

Witam wszystkie forumowiczki ;-) Mieszkam w Krakowie dzielnica Prądnik Biały ;-) Córeczki mam dwie: Joasię (5 latka) i Urszulkę (3 lata z hakiem). Pozdrowienia dla krakusek
:-D

reklama
witam i ja:)
a ja tez jestem tu nowa:) wychowałam sie na Pradniku Białym (wiec tym bardziej witam kolezanke) potem mieszkałam na Pradniku Czerwonym a obecnie mieszkam tymczasowo w Wieliczce:) z moja Rodzinka 3miesieczna corcia Amelcia, psiakiem sznaucerem Chojrakiem no i oczywiscie z mezusiem;-)

martha1 i ty z Krakowa!! :-D

ja takze... i mamusia lutowa 2009 :tak: z checia poklikam z innymi mamami z Krakowa. mieszkam w Nowej Hucie :-p

No a tak przy okazji pytanie...

Wybieracie sie na targi Dzieciece Baby Care 16 i 17 maja na ul Centralna? :-D Ja tak i mam nadzieje dowiedziec sie czegos ciekawego :tak:

martha1 i ty z Krakowa!! :-D

ja takze... i mamusia lutowa 2009 :tak: z checia poklikam z innymi mamami z Krakowa. mieszkam w Nowej Hucie :-p

No a tak przy okazji pytanie...

Wybieracie sie na targi Dzieciece Baby Care 16 i 17 maja na ul Centralna? :-D Ja tak i mam nadzieje dowiedziec sie czegos ciekawego :tak:
ja sie wybieram,ale nie iwem kiedy dokladnie i okolo ktorej,ale najprawdopodobniej w sob po poludniu
na jakim osiedlu mieszkasz??

Dziewczyny bylyscie na tych Targach Baby Care?

Ja bylam ale nie zrobilo to na mnie wrazenia :-p Duzo rzeczy mozna bylo kupic a ja i tak nie bralam z soba pieniedzy :tak: Za to wieksza frajda dla starszych dzieci bo placyki zabaw byly fajnie zorganizowane. 2letni syn moich znajomych sie wyszlal :-D

reklama
Do góry