D
dudziakowa
Gość
WItam chetnie sie do was zapisze.... jestem tez z krakowa...a mamusia bede w Listopadzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zadzwon do swoje przychodni zdrowia dowiesz sie wszystkiegoCzy orientujecie się może jak w Krakowie wygląda sprawa położnej środowiskowej? Ile takiech wizyt składa i w jakim czasie od porodu? Czy wybiera się taką osobę samemu (skąd wziąć namiary?), czy też ze szpitala jest automatycznie delegowana i sama się stawi u mnie? Podzielcie się swoją wiedzą, proszę Liczę na pomoc.
Pozdrawiam
Hej remeny, ja też mieszkam na Złocieniu ;-). Trochę daleko macie do przedszkola . Możesz coś więcej napisać - w jakich godzinach jest otwarte, jakie ceny. Jak nie chcesz tutaj podawać szczegółów, to napisz na priv. Pozdrawiam :-).Witam Krakowianki,
pozdrawiam ze Złocienia.