reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Krakowa

reklama
Czy orientujecie się może jak w Krakowie wygląda sprawa położnej środowiskowej? Ile takiech wizyt składa i w jakim czasie od porodu? Czy wybiera się taką osobę samemu (skąd wziąć namiary?), czy też ze szpitala jest automatycznie delegowana i sama się stawi u mnie? Podzielcie się swoją wiedzą, proszę:) Liczę na pomoc.
Pozdrawiam

Czy orientujecie się może jak w Krakowie wygląda sprawa położnej środowiskowej? Ile takiech wizyt składa i w jakim czasie od porodu? Czy wybiera się taką osobę samemu (skąd wziąć namiary?), czy też ze szpitala jest automatycznie delegowana i sama się stawi u mnie? Podzielcie się swoją wiedzą, proszę:) Liczę na pomoc.
Pozdrawiam
zadzwon do swoje przychodni zdrowia dowiesz sie wszystkiego

Witam Krakowianki,
pozdrawiam ze Złocienia.
Ponieważ jest czas zapisywania młodzieży do przedszkoli, wstawiam Wam link do wczorajszej audycji w Radiu Kraków.
http://www3.radiokrakow.pl/web/zest_audycje_Przed_hejnalemn/zest_audycje_Przed_hejnalemn1952.mp3

Chodzi o przedszkole Żródło przy ul Uroczej 36, chodzi tam moja córa i jesteśmy zachwyceni.
Mamy też stronę Przedszkole Źródło w Krakowie
Piszę bo nie ukrywam, że mamy mało dzieci - wystartowaliśmy we wrześniu i ciągle szukamy nowych rodzin. Mogę polecić nasze przedszkole z czystym sumieniem bo jest na prawdę wspaniałe, córeczka uwielbia tam chodzić.
W razie jakiś wątpliwości - służę pomocą :)
Wstawiłąm ten link też na wątku o przedszkolach.
Pozdrawiam!

Kluska80 co tam Ciebie,jak sie czujesz??
Kiedys przez przypadek skasowalam gg,wiec jakbys chciala pogadac to sie odezwij do mnie.

Remeny nie slyszalam o tym przedszkolu,ale wiejde na link

Aga.82, mogłaś nie słyszeć bo działamy dopiero od września, staramy się reklamować gdzie się da ale jeszcze, jak widać, nie wszędzie dotarliśmy.

blueberry77
, witaj Sąsiadko :) Daleko mamy, ale mąż pracuje na Kampusie więc odwozi przedszkolaka, ma po drodze. A przedszkole jest warte tego, żeby przejechać całe miasto ;) Otwarte jest od 8 do 15, a cenę ustala się indywidualnie z dyrektorem finansowym. Warto umówić sie na spotkanie z którąś z rodzin prowadzących projekt, wtedy można wyjaśnić wszelkie wątpliwości.
A na priva to chętnie napiszę żeby pogadać o rzeczywistości złocieniowej :)

reklama
witajcie,
Jestem w 6 miesiacu ciazy i wlasnie zaczelam miec sporo wolnego czasu, poniewaz stałam sie "za malo
reprezentacyjna " wygonili mnie z pracy na zwolnienie,na te ostatnie miesiace.
Mieszkam na Mistrzejowicach,gdyby sie okazało,ze ktos z okolicy ma ochote na wspolne spacery to jestem chetna .
I w ogóle ,podpowiedzcie,jak spedzalyscie te ostatnie miesiace ?
pozdrawiam

Do góry