reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

reklama
Czy orientujecie się może jak w Krakowie wygląda sprawa położnej środowiskowej? Ile takiech wizyt składa i w jakim czasie od porodu? Czy wybiera się taką osobę samemu (skąd wziąć namiary?), czy też ze szpitala jest automatycznie delegowana i sama się stawi u mnie? Podzielcie się swoją wiedzą, proszę:) Liczę na pomoc.
Pozdrawiam

Czy orientujecie się może jak w Krakowie wygląda sprawa położnej środowiskowej? Ile takiech wizyt składa i w jakim czasie od porodu? Czy wybiera się taką osobę samemu (skąd wziąć namiary?), czy też ze szpitala jest automatycznie delegowana i sama się stawi u mnie? Podzielcie się swoją wiedzą, proszę:) Liczę na pomoc.
Pozdrawiam
zadzwon do swoje przychodni zdrowia dowiesz sie wszystkiego

Witam Krakowianki,
pozdrawiam ze Złocienia.
Ponieważ jest czas zapisywania młodzieży do przedszkoli, wstawiam Wam link do wczorajszej audycji w Radiu Kraków.
http://www3.radiokrakow.pl/web/zest_audycje_Przed_hejnalemn/zest_audycje_Przed_hejnalemn1952.mp3

Chodzi o przedszkole Żródło przy ul Uroczej 36, chodzi tam moja córa i jesteśmy zachwyceni.
Mamy też stronę Przedszkole Źródło w Krakowie
Piszę bo nie ukrywam, że mamy mało dzieci - wystartowaliśmy we wrześniu i ciągle szukamy nowych rodzin. Mogę polecić nasze przedszkole z czystym sumieniem bo jest na prawdę wspaniałe, córeczka uwielbia tam chodzić.
W razie jakiś wątpliwości - służę pomocą :)
Wstawiłąm ten link też na wątku o przedszkolach.
Pozdrawiam!

Kluska80 co tam Ciebie,jak sie czujesz??
Kiedys przez przypadek skasowalam gg,wiec jakbys chciala pogadac to sie odezwij do mnie.

Remeny nie slyszalam o tym przedszkolu,ale wiejde na link

Aga.82, mogłaś nie słyszeć bo działamy dopiero od września, staramy się reklamować gdzie się da ale jeszcze, jak widać, nie wszędzie dotarliśmy.

blueberry77
, witaj Sąsiadko :) Daleko mamy, ale mąż pracuje na Kampusie więc odwozi przedszkolaka, ma po drodze. A przedszkole jest warte tego, żeby przejechać całe miasto ;) Otwarte jest od 8 do 15, a cenę ustala się indywidualnie z dyrektorem finansowym. Warto umówić sie na spotkanie z którąś z rodzin prowadzących projekt, wtedy można wyjaśnić wszelkie wątpliwości.
A na priva to chętnie napiszę żeby pogadać o rzeczywistości złocieniowej :)

reklama
witajcie,
Jestem w 6 miesiacu ciazy i wlasnie zaczelam miec sporo wolnego czasu, poniewaz stałam sie "za malo
reprezentacyjna " wygonili mnie z pracy na zwolnienie,na te ostatnie miesiace.
Mieszkam na Mistrzejowicach,gdyby sie okazało,ze ktos z okolicy ma ochote na wspolne spacery to jestem chetna .
I w ogóle ,podpowiedzcie,jak spedzalyscie te ostatnie miesiace ?
pozdrawiam

Do góry