reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Krakowa

Witam wszystkie forumowiczki ;-) Mieszkam w Krakowie dzielnica Prądnik Biały ;-) Córeczki mam dwie: Joasię (5 latka) i Urszulkę (3 lata z hakiem). Pozdrowienia dla krakusek
:-D

reklama
witam i ja:)
a ja tez jestem tu nowa:) wychowałam sie na Pradniku Białym (wiec tym bardziej witam kolezanke) potem mieszkałam na Pradniku Czerwonym a obecnie mieszkam tymczasowo w Wieliczce:) z moja Rodzinka 3miesieczna corcia Amelcia, psiakiem sznaucerem Chojrakiem no i oczywiscie z mezusiem;-)

martha1 i ty z Krakowa!! :-D

ja takze... i mamusia lutowa 2009 :tak: z checia poklikam z innymi mamami z Krakowa. mieszkam w Nowej Hucie :-p

No a tak przy okazji pytanie...

Wybieracie sie na targi Dzieciece Baby Care 16 i 17 maja na ul Centralna? :-D Ja tak i mam nadzieje dowiedziec sie czegos ciekawego :tak:

martha1 i ty z Krakowa!! :-D

ja takze... i mamusia lutowa 2009 :tak: z checia poklikam z innymi mamami z Krakowa. mieszkam w Nowej Hucie :-p

No a tak przy okazji pytanie...

Wybieracie sie na targi Dzieciece Baby Care 16 i 17 maja na ul Centralna? :-D Ja tak i mam nadzieje dowiedziec sie czegos ciekawego :tak:
ja sie wybieram,ale nie iwem kiedy dokladnie i okolo ktorej,ale najprawdopodobniej w sob po poludniu
na jakim osiedlu mieszkasz??

Dziewczyny bylyscie na tych Targach Baby Care?

Ja bylam ale nie zrobilo to na mnie wrazenia :-p Duzo rzeczy mozna bylo kupic a ja i tak nie bralam z soba pieniedzy :tak: Za to wieksza frajda dla starszych dzieci bo placyki zabaw byly fajnie zorganizowane. 2letni syn moich znajomych sie wyszlal :-D

reklama
Do góry