reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Krakowa

Witam :-)
Jestem w 20 tygodniu ciąży, termin mam na wrzesień i dopiero teraz zauważyłam takie pod-forum jak Kraków :-D Od urodzenia tu mieszkam,chociaż osiedla zmieniałam co chwilę,bo taką miałam sytuację...Jestem więc z Azorów, z Krowodrzy (XXX-lecia),z Białego Prądnika oraz z Podgórza (Płaszów,Piaski Nowe,Kurdwanów). Obecnie mieszkam na Kurdwanowie. :-)
Pewnie już milion razy padały takie prośby,ale czy byłbyście tak miłe w udzieleniu mi informacji na temat szpitali,porodów,kosztów itp? Chodzi mi o to,że jak np któraś z was rodziła w szpitalu XYZ, to żeby napisała parę słów. Będę wdzięczna za wszelkie informacje i będę od dzisiaj zaglądać. :-) Pozdrawiam.

reklama
Jestem w 20 tygodniu ciąży, termin mam na wrzesień i dopiero teraz zauważyłam takie pod-forum jak Kraków :-D Od urodzenia tu mieszkam,chociaż osiedla zmieniałam co chwilę,bo taką miałam sytuację...Jestem więc z Azorów, z Krowodrzy (XXX-lecia),z Białego Prądnika oraz z Podgórza (Płaszów,Piaski Nowe,Kurdwanów). Obecnie mieszkam na Kurdwanowie. :-)
Pewnie już milion razy padały takie prośby,ale czy byłbyście tak miłe w udzieleniu mi informacji na temat szpitali,porodów,kosztów itp? Chodzi mi o to,że jak np któraś z was rodziła w szpitalu XYZ, to żeby napisała parę słów. Będę wdzięczna za wszelkie informacje i będę od dzisiaj zaglądać. :-) Pozdrawiam.
fajnie,ze mamy forum,ale jakos nie za czesto tu zagladamy:-(
jakbys chciala odpowiedz na swoje pytanie radzilabym lekture stron wczesniejszyc,tam dowiesz sie na pewno to co sie interesuje
oraz jest na forum odnoscie szpitali watek,tujest link https://www.babyboom.pl/forum/zlota...niki-lekarze-polozne-krakow-1845/index27.html

fajnie,ze mamy forum,ale jakos nie za czesto tu zagladamy:-(
jakbys chciala odpowiedz na swoje pytanie radzilabym lekture stron wczesniejszyc,tam dowiesz sie na pewno to co sie interesuje
oraz jest na forum odnoscie szpitali watek,tujest link https://www.babyboom.pl/forum/zlota...niki-lekarze-polozne-krakow-1845/index27.html

Hej Karotka :) ja obecnie też mieszkam na Kurdwanowie.Jakbyś chciała kiedyś pogadac to podaje gg 636972. A odnośnie szpitali ja też nie wiem gdzie co i jak. Czytam i czytam opinie innych i nie mogę się zdecydowac. Ja mam termin na sierpień wiec o jeden miesiąc mniej na przemyślenie różnych spraw. Pozdrawiam

dziękuje za miłe powitanie :-)
jestem rodowitą krakowianką i mam prawie 26 wiosen. Od prawie 2 latek jestem szczęsliwą mężatką :-D mieszkam z M, 3 papugami i z moim najukochańszym psiakiem :-)

Witajcie,
milo mi poznac nowych forumowiczek, chociaz sama zadko tu zagladam (dzieci, rodzina....). Moze troche odbiegne od tematu, ale czy slyszalyscie cos o perfumach firmy SAY? Jest to firma produkujaca perfumy alternatywne, czyli odpowiedniki firmowych zapachow. Jest tam mnostwo perfum o dobrej jakosci - zapach utrzymuje sie naprawde dlugo, zapach bardzo zblizony do oryginalu (nie bede juz mowila, ze identyczny). Cena takze dobra, bo zapachy kobiece za 50 ml. tylko 69 zl, a meskie 50 ml. tylko 60 zl. Chcialabym proponowac te perfumki, jezeli jestescie zaciekawione. Bo kazda z nas ma ulubiony zapach, tylko nie zawsze stac na oryginaly.:sorry2:
Odpowiedzcie - co o tym myslicie?

reklama
Mam nadzieje,ze nie będziecie złe, że na chwilkę zakłócę Wasz forumowy spokój :sorry2:
Chciałabym Was prosić o odwiedzinki na stronce drzewka mojej córeczki Mariczki :biggrin2: a także o wpisiki na stronce.... byłybyśmy niezmiernie wdzięczne ;-)
Pozdrawiam Grudniówka 2008 Karolina ;-)

Prosimy o odwiedzinki Hipp

Z góry dziękujemy :*

Do góry