reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

Witam :-)
Jestem w 20 tygodniu ciąży, termin mam na wrzesień i dopiero teraz zauważyłam takie pod-forum jak Kraków :-D Od urodzenia tu mieszkam,chociaż osiedla zmieniałam co chwilę,bo taką miałam sytuację...Jestem więc z Azorów, z Krowodrzy (XXX-lecia),z Białego Prądnika oraz z Podgórza (Płaszów,Piaski Nowe,Kurdwanów). Obecnie mieszkam na Kurdwanowie. :-)
Pewnie już milion razy padały takie prośby,ale czy byłbyście tak miłe w udzieleniu mi informacji na temat szpitali,porodów,kosztów itp? Chodzi mi o to,że jak np któraś z was rodziła w szpitalu XYZ, to żeby napisała parę słów. Będę wdzięczna za wszelkie informacje i będę od dzisiaj zaglądać. :-) Pozdrawiam.

reklama
Jestem w 20 tygodniu ciąży, termin mam na wrzesień i dopiero teraz zauważyłam takie pod-forum jak Kraków :-D Od urodzenia tu mieszkam,chociaż osiedla zmieniałam co chwilę,bo taką miałam sytuację...Jestem więc z Azorów, z Krowodrzy (XXX-lecia),z Białego Prądnika oraz z Podgórza (Płaszów,Piaski Nowe,Kurdwanów). Obecnie mieszkam na Kurdwanowie. :-)
Pewnie już milion razy padały takie prośby,ale czy byłbyście tak miłe w udzieleniu mi informacji na temat szpitali,porodów,kosztów itp? Chodzi mi o to,że jak np któraś z was rodziła w szpitalu XYZ, to żeby napisała parę słów. Będę wdzięczna za wszelkie informacje i będę od dzisiaj zaglądać. :-) Pozdrawiam.
fajnie,ze mamy forum,ale jakos nie za czesto tu zagladamy:-(
jakbys chciala odpowiedz na swoje pytanie radzilabym lekture stron wczesniejszyc,tam dowiesz sie na pewno to co sie interesuje
oraz jest na forum odnoscie szpitali watek,tujest link https://www.babyboom.pl/forum/zlota...niki-lekarze-polozne-krakow-1845/index27.html

fajnie,ze mamy forum,ale jakos nie za czesto tu zagladamy:-(
jakbys chciala odpowiedz na swoje pytanie radzilabym lekture stron wczesniejszyc,tam dowiesz sie na pewno to co sie interesuje
oraz jest na forum odnoscie szpitali watek,tujest link https://www.babyboom.pl/forum/zlota...niki-lekarze-polozne-krakow-1845/index27.html

Hej Karotka :) ja obecnie też mieszkam na Kurdwanowie.Jakbyś chciała kiedyś pogadac to podaje gg 636972. A odnośnie szpitali ja też nie wiem gdzie co i jak. Czytam i czytam opinie innych i nie mogę się zdecydowac. Ja mam termin na sierpień wiec o jeden miesiąc mniej na przemyślenie różnych spraw. Pozdrawiam

dziękuje za miłe powitanie :-)
jestem rodowitą krakowianką i mam prawie 26 wiosen. Od prawie 2 latek jestem szczęsliwą mężatką :-D mieszkam z M, 3 papugami i z moim najukochańszym psiakiem :-)

Witajcie,
milo mi poznac nowych forumowiczek, chociaz sama zadko tu zagladam (dzieci, rodzina....). Moze troche odbiegne od tematu, ale czy slyszalyscie cos o perfumach firmy SAY? Jest to firma produkujaca perfumy alternatywne, czyli odpowiedniki firmowych zapachow. Jest tam mnostwo perfum o dobrej jakosci - zapach utrzymuje sie naprawde dlugo, zapach bardzo zblizony do oryginalu (nie bede juz mowila, ze identyczny). Cena takze dobra, bo zapachy kobiece za 50 ml. tylko 69 zl, a meskie 50 ml. tylko 60 zl. Chcialabym proponowac te perfumki, jezeli jestescie zaciekawione. Bo kazda z nas ma ulubiony zapach, tylko nie zawsze stac na oryginaly.:sorry2:
Odpowiedzcie - co o tym myslicie?

reklama
Mam nadzieje,ze nie będziecie złe, że na chwilkę zakłócę Wasz forumowy spokój :sorry2:
Chciałabym Was prosić o odwiedzinki na stronce drzewka mojej córeczki Mariczki :biggrin2: a także o wpisiki na stronce.... byłybyśmy niezmiernie wdzięczne ;-)
Pozdrawiam Grudniówka 2008 Karolina ;-)

Prosimy o odwiedzinki Hipp

Z góry dziękujemy :*

Do góry