reklama
cześć laseczki wpadam tylko na chwilkę bo kompletnie nia mam czasu - praca-dom -Marysia - magiczny trójkąt bermudzki mnie pochłonął.....
Ziuta - wszystkiego naj dla twoich chłopaków!!!!!
Karen - potweirdzam słowa Joasiek - ten sklep na Kijowskiej jest świetny - sam tam kupują i jeszcze się nie zawiodłam !!!!
Co do spaceróeki ja mam Bebcara M-City i jest cholernie ciążki (trójfunkcyjne) - dlatego teraz kupuję parasolkę jako ża Maryś już sama chodzi na spacerkach nie poytrzebujemy takiego duzego wózka - kupuję Bebe Confor VIVA
Ziuta - wszystkiego naj dla twoich chłopaków!!!!!
Karen - potweirdzam słowa Joasiek - ten sklep na Kijowskiej jest świetny - sam tam kupują i jeszcze się nie zawiodłam !!!!
Co do spaceróeki ja mam Bebcara M-City i jest cholernie ciążki (trójfunkcyjne) - dlatego teraz kupuję parasolkę jako ża Maryś już sama chodzi na spacerkach nie poytrzebujemy takiego duzego wózka - kupuję Bebe Confor VIVA
gaga
uzależniona
Ziuta dla chłopaków sto lat :-)
oj głuszku ja cię rozumiem mam czworokąt bermudzki, praca, dom, Maja, studia, czyste szaleństwo, czasami nie wyrabiam, do tego korepetycje no ale cóż zrobić
moje drogie myślimy o jakimś spotkanku ?? niech tylko ten wiatr pójdzie precz
oj głuszku ja cię rozumiem mam czworokąt bermudzki, praca, dom, Maja, studia, czyste szaleństwo, czasami nie wyrabiam, do tego korepetycje no ale cóż zrobić
moje drogie myślimy o jakimś spotkanku ?? niech tylko ten wiatr pójdzie precz
reklama
Ziuta obawiam się ze w moim przypadku tylko dzieciowe.......
Kasianka a nasze gwaizdy za niedługo zkończa roczek - ale zlecialo, nie????
Gaga - ja dziś zarwałam noce żeby nadrobić zaległosci..... a ostanie dwie Marsia mi zarwała bo ida jej 4 zeby na górze i mam w domu sajgon
Kasianka a nasze gwaizdy za niedługo zkończa roczek - ale zlecialo, nie????
Gaga - ja dziś zarwałam noce żeby nadrobić zaległosci..... a ostanie dwie Marsia mi zarwała bo ida jej 4 zeby na górze i mam w domu sajgon