reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

Witam wszystkie mamusie z Krakowa :)
Jest taki sklep z żywnością ekologiczną, na ul. Kijowskiej bodajże, koło Biprostalu zaraz za salonem Plusa, tam mają jakieś warzywa i owoce :tak:

reklama
nie wiem czemu link nie wchodzi.

Karen wpisz w wyszukiwarce : eko sklep kraków i wyjdą Ci 3 sklepy.

cześć laseczki wpadam tylko na chwilkę bo kompletnie nia mam czasu - praca-dom -Marysia - magiczny trójkąt bermudzki mnie pochłonął.....
Ziuta - wszystkiego naj dla twoich chłopaków!!!!!
Karen - potweirdzam słowa Joasiek - ten sklep na Kijowskiej jest świetny - sam tam kupują i jeszcze się nie zawiodłam !!!!
Co do spaceróeki ja mam Bebcara M-City i jest cholernie ciążki (trójfunkcyjne) - dlatego teraz kupuję parasolkę jako ża Maryś już sama chodzi na spacerkach nie poytrzebujemy takiego duzego wózka - kupuję Bebe Confor VIVA

Ziuta dla chłopaków sto lat :-)

oj głuszku ja cię rozumiem mam czworokąt bermudzki, praca, dom, Maja, studia, czyste szaleństwo, czasami nie wyrabiam, do tego korepetycje :baffled: no ale cóż zrobić

moje drogie myślimy o jakimś spotkanku ?? niech tylko ten wiatr pójdzie precz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ziuta i od nas buziaczki dla Twoich chłopaków. Iga przepada za chłopakami, zwłaszcza w tym wieku, choć starszymi też nie gardzi:-):-)

reklama
Ziuta obawiam się ze w moim przypadku tylko dzieciowe.......
Kasianka a nasze gwaizdy za niedługo zkończa roczek - ale zlecialo, nie????
Gaga - ja dziś zarwałam noce żeby nadrobić zaległosci..... a ostanie dwie Marsia mi zarwała bo ida jej 4 zeby na górze i mam w domu sajgon

Do góry