reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

ja polecam rd Ryskalę przyjmuje na złotej jesieni i na olszańskiej, pracuje w żeromskim, i ma gabinet koło arki, dr Nowak potwierdzam super babka
forumka a czemu chcesz rodzić przez cesarkę ? ja rodziłam bo musiałam, ale jakoś szczególnie miło tego nie wspominam
głuszek kurcze nie szłąm bo siedziałąm wtedy na zwolnieniu, zresztą ja bym cię chyba poznałą i zagadałą :-D:-D:-D chyba że szłam :confused: kurcze nie mogę skojarzyć :baffled:

reklama
gaga pierwsze dziecko tak urodzilam, ale cesarka byla zrobiona w ostatniej chwili bo odkleilo mi sie lozysko i dziecko bylo przyduszone.
Dlatego nie zaryzykuje normalnego porodu bo nie chce miec takich przejsc jak wtedy.

witajcie DROGIE MAMY
nawet nie wiedziałam, że nas tak dużo z naszego zacnego grodu... ale to miłe ... ja to już w sumie jestem krakowianka z zamiłowania, bo 1,5 roku temu wyemigrowałam na podkrakowską wieś :-)
byłabym wdzięczna za pomoc z suwaczkiem. nie wiem jak go wkleić w babyboom. stworzyłam sobie w tiktaku i jestem chyba niemota bo nie umiem sobie z tym poradzić.
pomożecie ???
pozdrawiam serdecznie

Lotta, witamy :)
Jak sobie stworzyłaś suwaczek w tik-tak'u to skopiuj sobie "KOD BBcode" i wklej go do: Panel użytkownika -> Ustawienia i opcje -> Edytuj podpis -> pole Twój podpis :)

witaj,
dzięki za podpowiedź, tylko ja cały czas próbuję tak zrobić... chyba jest coś gdzieś nie tak, bo po wklejemiu kodu w panel użytkownika, jak daję podgląd to mi wyskakuje uszkodzony plik (invalid file) :-(
ale jakoś będę kombinować, najwyżej gdzie indziej sobie stworzę...
pozdrawiam wszystkich serdecznie.

reklama
Do góry