reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Krakowa

ja polecam rd Ryskalę przyjmuje na złotej jesieni i na olszańskiej, pracuje w żeromskim, i ma gabinet koło arki, dr Nowak potwierdzam super babka
forumka a czemu chcesz rodzić przez cesarkę ? ja rodziłam bo musiałam, ale jakoś szczególnie miło tego nie wspominam
głuszek kurcze nie szłąm bo siedziałąm wtedy na zwolnieniu, zresztą ja bym cię chyba poznałą i zagadałą :-D:-D:-D chyba że szłam :confused: kurcze nie mogę skojarzyć :baffled:

reklama
gaga pierwsze dziecko tak urodzilam, ale cesarka byla zrobiona w ostatniej chwili bo odkleilo mi sie lozysko i dziecko bylo przyduszone.
Dlatego nie zaryzykuje normalnego porodu bo nie chce miec takich przejsc jak wtedy.

witajcie DROGIE MAMY
nawet nie wiedziałam, że nas tak dużo z naszego zacnego grodu... ale to miłe ... ja to już w sumie jestem krakowianka z zamiłowania, bo 1,5 roku temu wyemigrowałam na podkrakowską wieś :-)
byłabym wdzięczna za pomoc z suwaczkiem. nie wiem jak go wkleić w babyboom. stworzyłam sobie w tiktaku i jestem chyba niemota bo nie umiem sobie z tym poradzić.
pomożecie ???
pozdrawiam serdecznie

Lotta, witamy :)
Jak sobie stworzyłaś suwaczek w tik-tak'u to skopiuj sobie "KOD BBcode" i wklej go do: Panel użytkownika -> Ustawienia i opcje -> Edytuj podpis -> pole Twój podpis :)

witaj,
dzięki za podpowiedź, tylko ja cały czas próbuję tak zrobić... chyba jest coś gdzieś nie tak, bo po wklejemiu kodu w panel użytkownika, jak daję podgląd to mi wyskakuje uszkodzony plik (invalid file) :-(
ale jakoś będę kombinować, najwyżej gdzie indziej sobie stworzę...
pozdrawiam wszystkich serdecznie.

reklama
Do góry