reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Krakowa

głuszku zobaczysz uspokoi sie na pewno
majka tez przerabiała niedowagę, anemię, kupki żadkie, zielone, biegunki i entrol, lakcid i jakies takie żółte coś
ja w końcu stwierdziłam dość tego i ciepnęłam tymi lekami i małej sie poprawiło
a na anemię u nas pomogłą zwykłą kaszka ta 12 witamin + żelazo i ja łykałąm żelazo - małą była na cycu wtedy

kurcze sprawdziłam ponad 60 sprawdzianów i trzy zeszyty, padam na pysk

reklama
Głuszek, trzymamy kciuki, żeby była szybka poprawa!!! Trzymaj się!

Czy są tu może jakieś mamy z Huty, a dokładniej ze starej części huty - okolic placu Centralnego?

Głuszku kup sobie ten ELIDEL na alergie ,piękna skóra się robi po tym kremie.Oskarek miał całe czoło wysypane a traz wszystko pięknie zeszło

Rozumiem cię ,tak to jest z dziećmi ,non stop jakieś problemy ,ja w tamtym roku latałam zabeczana do lekarza ,Kamil miał stany podbiałaczkowe a wcześniej podejrzewali go o mononukleoze zakaźną .To był horror ,ale wszystko dobrze się skończyło ,także na pewno będzie dobrze a co witaminy D3 to i tak zawsze zwiekszają dawkę na zime a potem znów zmniejszą na wiosne .

Wiolcia, Gaga, Catherinka dzięki za pocieszenie.
Wiolcia Elidel sobie zamówiłam i będe miec na poniedziałek . Wiesz tylk oto jest ciagle działanie na skutki a nie na przyczynę

Tak ,zgadzam się ,ja jestem w lepszej sytuacji ponieważ młody jedzie na Bebilonie pepti w przeciwieństwie do niego gdzie najlepszy dla niego byłby cycuch bo choć nie karmie to on i tak ciągnie do cyca:-D

sylwia gunia to moze w prku wyspainskiego sie spotkamy w 3 choc pogoda teraz juz sie popsula ale trzeba zahartowac malenstwa.w wyspainskim jestesmy prawie codziennnie na spacerku

nie pisalam dlugo bo w koncu moj mąz wrócił i nadrabialiśmy zaległości, a uśmiałam sie co nie miara jak patrzył na Gabi i nie mógł uwierzyć że tak urosła za 2 miesiące

reklama
Do góry