reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

Myślę, że to z tego powodu, że każda z nas pisze na własnym ("miesiącowym") forum i tutaj już nie ma o czym pisać. Ale fakt - szkoda...

reklama
Cześć,
Przyszłe Mamy z Krakowa też się mogą udzielać?:-D? Bo jak tak to ja chętnie.

Jestem z Krowodrzy a dokładnie mieszkam koło pl. Inwalidów, Czarnowiejskiej.

Jak widać na suwaczku, jestem w 14 tygodniu ciąży i bardzo się cieszę, że już w czerwcu będę mogła się wybrać na długi spacer z moim Bobasem po parku Jordana.

Pozdrawiam krakowianki.:-)

Dzięki za przywitanie Catherinka,
Myślałam nad Żeromskim, mam tam lekarza, ale i tak pewności nie mam, że to dobry wybór. Moja koleżanka tam rodziła z opłaconą położną, a mimo to nie wspomina porodu i późniejszej opieki dobrze. Wiem, że co szpital to skrajne opinie.
A ty gdzie rodziłaś? Polecasz jakiś szpital?

Rodziłam właśnie w Żeromskim, gdzieś opisywałam poród tam, zaraz poszukam i wkleję, oki? Bo nie chce mi się drugi raz pisać :) Ale generalnie jak bardzo polecam!

Witam

jeszcze nie czuje sie w pelni mama, bo nic mnie nie kopie ;) urodze w lipcu, bedzie to moja pierwsza pociecha.
Koncze studia w Krakowie, a mieszkam od pol roku 30 km od miasta, na wsi :) Wczesniej wychowywalam sie na Krowodrzy Górce.

pozdrawiam wszystkie mamy!:-)

reklama
cześć Magdalenka :) no to już niedługo pewnie kopnie. Jak wspominam to kopanie to mi się łezka w oku kręci. Mojej dzidzi się taraz też zdarza że mnie kopie(np jak jej przeszkadzam w moim własnym łóżku :))ale to już jest średnio przyjemne. pozdrowienia.

Do góry