reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Krakowa

Myślę, że to z tego powodu, że każda z nas pisze na własnym ("miesiącowym") forum i tutaj już nie ma o czym pisać. Ale fakt - szkoda...

reklama
Cześć,
Przyszłe Mamy z Krakowa też się mogą udzielać?:-D? Bo jak tak to ja chętnie.

Jestem z Krowodrzy a dokładnie mieszkam koło pl. Inwalidów, Czarnowiejskiej.

Jak widać na suwaczku, jestem w 14 tygodniu ciąży i bardzo się cieszę, że już w czerwcu będę mogła się wybrać na długi spacer z moim Bobasem po parku Jordana.

Pozdrawiam krakowianki.:-)

Dzięki za przywitanie Catherinka,
Myślałam nad Żeromskim, mam tam lekarza, ale i tak pewności nie mam, że to dobry wybór. Moja koleżanka tam rodziła z opłaconą położną, a mimo to nie wspomina porodu i późniejszej opieki dobrze. Wiem, że co szpital to skrajne opinie.
A ty gdzie rodziłaś? Polecasz jakiś szpital?

Rodziłam właśnie w Żeromskim, gdzieś opisywałam poród tam, zaraz poszukam i wkleję, oki? Bo nie chce mi się drugi raz pisać :) Ale generalnie jak bardzo polecam!

Witam

jeszcze nie czuje sie w pelni mama, bo nic mnie nie kopie ;) urodze w lipcu, bedzie to moja pierwsza pociecha.
Koncze studia w Krakowie, a mieszkam od pol roku 30 km od miasta, na wsi :) Wczesniej wychowywalam sie na Krowodrzy Górce.

pozdrawiam wszystkie mamy!:-)

reklama
cześć Magdalenka :) no to już niedługo pewnie kopnie. Jak wspominam to kopanie to mi się łezka w oku kręci. Mojej dzidzi się taraz też zdarza że mnie kopie(np jak jej przeszkadzam w moim własnym łóżku :))ale to już jest średnio przyjemne. pozdrowienia.

Do góry