reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Krakowa

reklama
ja bym poszła - ale gdzie ma być ten spacerek????

gaga ja też mam dosć..... małej chyba idą ząbki bo tak daje w dupę ze lepiej nie gadać:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Majka choróbsko podłapała, nie wyrobię, nocka kolejna z głowy a dziś wróciłam z pracy o 19 a jutro na 7.30,
głuszku, jak Majka się wykuruje, to może się umówimy na spacerek ???

Kurcze, ja mam za daleko, a chętnie bym Was i Wasze pociechy poznała. Gdybyśmy mieli dwa autka nie byłoby problemu, ale u nas ta osoba, która jedzie do pracy bierze autko, więc raczej nie ma szans :(

no ja chętnie na błonia przyjadę ale jak nie będę mieć zajęć i w końcu mi zapalenie oskrzeli przejdzie, a małej mega katarzysko
myśle że można by jakoś się zgadać jak pogoda będzie łądna

gaga miła checia. A ty ostanio nie szłaś z jakaś koleżanką i się patzryłąś na mnie koło Parku na Bohaterów? Normalnie szły jakies dwia laski i tak się na mnie patrzyły że szok a ja na nie hehe.
Sylwia ja w sumie mam daleko na Błonia ale mogę sie przejachać. mOze bym Gagę z małą wzięła jak sie podkuruja?

Jaga ja też jestem prawie codziennie w parku Wyspiańsiego :tak:
No to co Sylwia może podjedziesz do nas i umowimy sie we trójkę? ( mama juz pojechała ) A może jeszcze ktoś chętny?
Ja niestety na błonia nie dam rady :no:

mamusie z Krakowa.
Szukam dobrego lekarza w Krakowie.
Staramy sie o dzidzie ale niestety moja lekarka wyjechala i zmuszona jestem poszukac nowego lekarza.
Moze mozecie mi kogos polecic, zwlaszcza ze chcialabym jakby, co rodzic przez cesarke.

reklama
Ja chodziłam do dr Ewy Zarudzkiej, babka podobno bardzo dobra, tyle, że jak dla mnie zbyt oschła i ja nie mogąlm z nią złapać kontaktu. Przyjmuje w kilku przyhocdzniach i prywatnie i państwowo, i w szpitalu na Ujastku.

Wiem też, że kilka moich koleżanek z pracy chodziło do Scanmedu do dr Alicji Janaszek - byłam u niej raz do tej pory (już po ciąży), bardzo fajna babka.

No i też dobre opinie słyszałam o dr Dorocie Nowak z Żeromskiego, przyjmuje też w swoim gabinecie prywatnie.

Tyle, że ja rodziłam naturalnie.

Do góry