reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Krakowa

jestem krakowianki, oj dawno mnie tu nie było
głuszku nic sie nie przejmuj, małej minie, Majka przeżywałą podobny kryzys, jak miała jakieś 5 miesięcy, wagę mogli zbagatelizować, bo ponoć na przełomie 4-5 miecha może być nawet spadek masy ciała, więc spoko, co do kupek, może przejść samo, ja polecam dwa razy dziennie lakcid zachowawczo, a jeśli mała ma na cos alergię no to jak karmisz cyce to ścisła dieta, ale przecież to wiesz :)
a co do butli mała tez nia pluła, ale w końcu załapała, wam też sie uda

ja zaczęłam również studia - matematyka z informatyką, podyplomowe na agh, już mi zaliczyli informatykę i zgodzili się na eksternistyczną fizyke ha ale fajnie :-)

reklama
Sylwia bardzo chętnie :tak: Ja chodzę do parku Wyspiańskiego i do Dworku. Pewnie sie tam nieraz spotkałyśmy jeśli chodzisz ;-)Powiedz gdzie chodzisz to sie jakoś umówimy :-)

Kurcze to chyba nie od mojej strony mieszkasz ja mieszkam tam od strony Woli Justowskiej i spaceruje tam w okolicach ale chetnie się umówię to najwyzej podajde samochodem albo ty do mnie autobusem jest dobry dojazd. Jak sie zdecydujesz to napisz na priv dogadamy szczegóły:-)

No własnie Sylwia dzielnica Krowodrza jest bardzo duża np. Bronowice to tez Krowodrza, a ja piszac Krowodrza miałam na myśli taką "ścisłą" Krowodrzę czyli Krowodrzę Górkę. Póki co raczej nie jedzdzę tak daleko z Agą niestety, więc na Woli Cie nie odwiedzę :no:. Ale zapraszam do siebie, dogadamy sie jeszcze, tylko teraz przyjezdza do mnie mama, to jak pojedzie to sie odezwę na priv:tak:

No własnie Sylwia dzielnica Krowodrza jest bardzo duża np. Bronowice to tez Krowodrza, a ja piszac Krowodrza miałam na myśli taką "ścisłą" Krowodrzę czyli Krowodrzę Górkę. Póki co raczej nie jedzdzę tak daleko z Agą niestety, więc na Woli Cie nie odwiedzę :no:. Ale zapraszam do siebie, dogadamy sie jeszcze, tylko teraz przyjezdza do mnie mama, to jak pojedzie to sie odezwę na priv:tak:

Witam dziewczyny .Mam na imię Wiola ,jestem i mieszkam w Skawinie od urodzenia :-) w domku .Jestem mamą trójki szkrabów .Ady ,Kamila i najmłodszego szkrabka Oskarka którego urodziłam w lipcu tego roku .

Głuszku kochanie moja kuzynka była u dobrego lekarza i zrobił jej tam wszystkie testy alergiczne .To doktor TYLEC i przyjmuje w Libertowie.przy trasie zakopiance

reklama
Wiolcia ALLELUJA ze się tu pojawiłas - juz dawno cie zapraszałam i nie chcialas :sick:
Co do Marysi to tak - waga 7 kg wiec jest juz lepiej. Wysypkę dalej ma i kupy -średniawe.
Gaga Lakcid nie działa, juz był teraz jest Enterol 250.
Zrobiłam jej te tesy na pasożyty, grzyby, bakterie i lamblie - zobaczymy ci wyjdzie.
Zrobiłam też morfologie i mała ma anemie - pediatra zalecił wprowadzanie dodatkowych posiłków.
Do tego mam zwiekszyc dawke D3 bo małej rozmęka głowa i ma podwyższona fotosfaze alkaliczna.
ZWARIOWAC IDZIE DZIEWCZYNY!!!!!!!! Mam dosć i trochę :eek:

Do góry