reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Krakowa

Dziewczyny, nie wiem jakiego smoczka do butelki próbowałyście i czy tylko jedne mrki, ale polecam Wam Aventu, ja używam i jest ok, a już jak Filip miał tydzień to mu podawąlm troszkę z butelki Plantexu. On ma specyficzny kształt, może...

reklama
Przez weekend w ogóle nie używałam kompa...

Głuszku kurcze nie wiem co Ci poradzić.. :( Filip od razu załapał o co chodzi, kurcze może popróbuj przez dłuższy czas?
Ostatnio wprowadziliśmy mieszankę i też nie chciał jej jeść, krzywił się, wypluwał smoczek, ale mój mąż jest bardzo cierlipwy, poświęcił cały dzień i mu się udało w końcu (awaryjnie miał do dosypozycji jeszcze moje, odciągnięte mleko). To było wieczore, kiedy przyszla zwykła pora jedzeniowa Filipa Marcin probowal mu podać mieszankę, ale krzywił się, więc troszkę się pobawili, w sumie minęła troszkę pora jego spania, ale suma sumarum, kiedy Filip zobaczył, że chyba nic innego nie dostanie :D to przekonał się. Tzn. jeszcze podczas zabawy Marcin cały czas próbowal mu wkładać butelkę do buzi, ale Filip przygryzał smoczek i ani rusz, ale Marcin caly czas pilnował, żeby choć koniuszek smoczka był w buzi, żeby troszkę czuł smak i zapach - no i w końcu się przekonał :)

Cześć Sylwia ja też jestem z Krowodrzy :tak:
Głuszku ponoć rewelacyjny alergolog jest w Rabce, wyciągnął dzieci mojego dentysty z ciężkiej astmy, sama sie zastanawiałam czy nie jechać , ale najpierw dam kupke na posiew a moze wyjda jakies bakterie i sie okaże że to nie alergia, juz mam skierowanie, a artykuł, który podałaś na majówkach przekonał mnie żeby dopłacic i sprawdzić jeszcze pasożyty i pierwotniaki Aga bedzie przebadana na wszystkie strony :-p

reklama
Do góry