reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

Dziewczyny, nie wiem jakiego smoczka do butelki próbowałyście i czy tylko jedne mrki, ale polecam Wam Aventu, ja używam i jest ok, a już jak Filip miał tydzień to mu podawąlm troszkę z butelki Plantexu. On ma specyficzny kształt, może...

reklama
Przez weekend w ogóle nie używałam kompa...

Głuszku kurcze nie wiem co Ci poradzić.. :( Filip od razu załapał o co chodzi, kurcze może popróbuj przez dłuższy czas?
Ostatnio wprowadziliśmy mieszankę i też nie chciał jej jeść, krzywił się, wypluwał smoczek, ale mój mąż jest bardzo cierlipwy, poświęcił cały dzień i mu się udało w końcu (awaryjnie miał do dosypozycji jeszcze moje, odciągnięte mleko). To było wieczore, kiedy przyszla zwykła pora jedzeniowa Filipa Marcin probowal mu podać mieszankę, ale krzywił się, więc troszkę się pobawili, w sumie minęła troszkę pora jego spania, ale suma sumarum, kiedy Filip zobaczył, że chyba nic innego nie dostanie :D to przekonał się. Tzn. jeszcze podczas zabawy Marcin cały czas próbowal mu wkładać butelkę do buzi, ale Filip przygryzał smoczek i ani rusz, ale Marcin caly czas pilnował, żeby choć koniuszek smoczka był w buzi, żeby troszkę czuł smak i zapach - no i w końcu się przekonał :)

Cześć Sylwia ja też jestem z Krowodrzy :tak:
Głuszku ponoć rewelacyjny alergolog jest w Rabce, wyciągnął dzieci mojego dentysty z ciężkiej astmy, sama sie zastanawiałam czy nie jechać , ale najpierw dam kupke na posiew a moze wyjda jakies bakterie i sie okaże że to nie alergia, juz mam skierowanie, a artykuł, który podałaś na majówkach przekonał mnie żeby dopłacic i sprawdzić jeszcze pasożyty i pierwotniaki Aga bedzie przebadana na wszystkie strony :-p

reklama
Do góry