reklama
gaga
uzależniona
catherinka dasz radę, wywalisz tylko trochę kasy na te studia no ale coś za coś
ja czekam czy ruszy podyplomówka bo złożyłam papiery na matematyke na UJ, ale jest jak na razie mało chętnych, też wyskoczę sobie z kasy niestety
No a po powrocie do pracy jest nienajgorzej tylko tęsknie za majulką
ja czekam czy ruszy podyplomówka bo złożyłam papiery na matematyke na UJ, ale jest jak na razie mało chętnych, też wyskoczę sobie z kasy niestety
No a po powrocie do pracy jest nienajgorzej tylko tęsknie za majulką
Drogie mamy krakowianki mam do was pytanie szczegolnie tych z rejonu nowej huty albo czyżyn czy mozecie mi powiedziec gdzie sie robi usg bioderek niemowlakowi?? bo lekarka dała mi skierowanie ale nie mam tam zadnych namiarów szkoda, ze zauwazyłam to dopiero w domku..
a mi pediatra nie chciała dać skierowania na usg bioderek tylko za każdym razem się pytała czy już zrobiłam no to się wkurzyłam i poszłam prywatnie, a tam 5 min na jedenego pacjenta!!! przy okazji ortopeda powiedział mi że moje dziecko ma "dziwne" żeberka... i "do widzenia" (no bo on robi tylko usg bioderek!!!!!) jak poprosiłam pediatrę o skierowanie do ortopedy z tymi żeberkami to ona na mnie z mordą wyskoczyła że wymyślam a lekarz co tak powiedział jest niedouczony .... nie chce mi się z nią użerać ale strasznie mnie to wk.....
więc jeśli ktoś zna dobrego ortopedę gdzieś w centrum (prywatnego) to proszę o namiary
więc jeśli ktoś zna dobrego ortopedę gdzieś w centrum (prywatnego) to proszę o namiary
Ziu_ta
Fanka BB :)
Ortopedy nie znam, ale wiem gdzie zrobią dobre USG (nie w pięć minut) Jeździlismy na ul. Wiślną do Diagamedu. Skierowanie było od pediatry z al. Pokoju, ale wykonują równiez odpłatne badania. Niestety nie pamietam nazwiska lekarza, który robił USG. W każdym razie diagnoze postawił poprawną i nie narzekam.
namiary na Diagamed DIAGAMMED sp. z o.o. Pracownia RTG
Ja zmieniłabym pediatre
namiary na Diagamed DIAGAMMED sp. z o.o. Pracownia RTG
Ja zmieniłabym pediatre
Ziu_ta
Fanka BB :)
Teraz mi się przypomniałao, że może pediatra nie daje skierowania na USG? My śmy mieli od neonatologa, nie od pediatry (jak wyżej napisałam). Pojęcia nie mam. To było tak dawno temu ;-) Ale wiem, że lekarze mają pewien limit na skierowania. Może o to loto?
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
witajcie krakowianki ujawnia sie nowa mama z Krowodrzy
reklama
CZeść Sylwia z Wojtusiem
Ziuta dzięki za namiary, ze stawami niby ok. teraz te nieszczęsne żeberka a padiatrę mogę zmienić pewnie na jeszcze gorszego...ta podobno była najlepsza, więc nie chcę myśleć jakie są te gorsze...
Ziuta dzięki za namiary, ze stawami niby ok. teraz te nieszczęsne żeberka a padiatrę mogę zmienić pewnie na jeszcze gorszego...ta podobno była najlepsza, więc nie chcę myśleć jakie są te gorsze...