reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Krakowa

no. oj jak ja pomysle ze pojde do pracy i juz niebede tyle czasu spedzac z dorianem i niebedzie juz tego "luzu" to az sie plakac chce!

reklama
a ja na tą pogodę czuję sie fatalnie, łacha zakupiłam na jutro przynajmnie piękna będę, gdyby nie to dupskooo ::)
czuję że po pracy będe lecieć na złamanie karku przytulić moja Majulinkę

ja dzis wogole umieram bo wczoraj wpadli do nas znajomi z 3 mies dzidzia nasze chlopy popily i zostali na noc a maluszek obudzil nas o 6 rano , a spac poszlysmy o 2. i zdycham z niewyspania!

Witam krakowskie mamusie mam do was pytanie czy któras z was juz starała sie moze o becikowe chodzi mi o to rządowe gdzie sie je załatwia i co trzeba złozyc??pozdrawiam

reklama
hej! szukam ortopedy z krakowa , najlepiej żeby przyjmował ze skierowaniem, obdzwoniłam juz kilka przychodni i nigdzie nie ma ortopedy, a prywatnie ..po co jak mam skierowanie.
W prokocimiu sa terminy na grudzień :o :o
Znacie jakieś przychodnie z takim lekarzem?

Do góry