reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

jaga ja polecam tą co mam deltima kazoo waży 8kg więc nie dużo a rozkłada się do leżenia, co dla mnie było priorytetem bo Majula śpi jeszcze na spacerkach tu masz stronkę to sobie podejrzyj http://www.deltim.com.pl/kazoo.htm ja jestem z niego baaaaaaaaardzo zadowolona

ale wam dobrze z tym spaniem ja 10 miesiąc chodze niewyspana

reklama
Witaj Catherinka!
nie nie było troszke ,bo najpierw wyjechalismy na dlugi weekend a potem te upały , 2 dzieci w domu i miałam dość .
A apropo upałów zapowiadają na przyszły tydzień 36 stopni. ::)
Wózek ......ja polecam babydreams.Kupiłam miesiąc temu , jest naprawdę super ,
http://www.babydreams.pl/
Ja kupiłam w centrum w świecie dziecka, ale widziałam te na królewskiej w "niemowlaku"-tu był większy wybór
Głuszku Marysieńka jest przesliczna, ma takie słodkie spojrzenie....a do zobaczenia jutro na imprezce ;D

dziękuję wam za poradę!! i tobie Catherinko również!! pogoda dla maluchów jest straszna!! moja już złapała potówke ale na szczęście zeszła po kąpieli!! koncze sesje w tym tygod i wyjeżdżamy na wakacje, na wieś do prababci!! dotlenimy siebie i Małą!!

Dziś wybiło nam 4 miesiące!!! ;D

dzięki Loli :). Dziś się widzimy.... jestem padnieta... mała nie śpi od 2 w nocy (swoją droga ciekawe jak takie dziecko może tyle nie spać) - usinba osbie tylk okrotkie drzemki (wyje od rana, marudzi, wali kupy, wisi na cycu, trzeba ją nosić i husiać......) Mam dość. Chyba dziś padnę na tym panieńskim....

głuszek bidulko :) Majka tak miała dłuuuuuuugo z tym że mało marudziła, ale spało po 20-30 min w ciągu dnia
a i tak masz spoko że możez wyjść, ja niestety cyca nie mogłam zostawić a laktatorem nie byłam w stanie ściągnąć mleka choć miałam go full :)

ja kupiłam Aventu i ściągam jak mała śpi po kąpieli bo wtedy jest taka długa przerwa i musze i tak sciagnąc - zresztą wolą mieć zapas na wszelki wypadek -właśnie dzięki temu moge wyjsć i mężulow poda małej mleko

Ale u nas się cichutko zrobiło..........

na rozkręcenie:

A tu pozycje Marysi do uśpienia (albo jeszcze usypia przy cycu):

między cycami mamy najlepiej:

matka mnie męczy na brzuszku:

znowu mnie kąpią!!!!!!!!

po kąpieli jestem aniołkiem:

Głuszku ale śliczna ta Twoja córeczka ::)
Widać, że jesteś bardzo, bardzo szczęśliwa i... zmęczona ;)

głuszku ślicznie razem wyglądacie mała rośnie szybciutko!! a między cycuszkami to najlepiej śpi sie chyba kazdemu maleństwu, przede wszystkim czują się bezpiecznie bo bije im serducho mamy!! życzymy ci dużo sil i snu ;)

a wszystkim innym mamom cierpliwosci i ochłody, bo pogoda nas nie rozpieszcza!!

reklama
Marysieńka śłiczniusia :) taki bączek malutki......
ja w te upały zdycham a wy ???
Majka daje czadu, rozrabia, jęczy awanturuje się !!!!!!!! już nie mam siły momentami

Do góry