reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

Głuszku przyszło mi to do głowy po Twoich zdjęciach przy biurku, z 18 tyg. bodajże :) Twoje biurko przypominało mi baaaardzo biurko mojego męża a zgadnij kim on jest z zawodu... ;D heh, zgadłaś księgowym na dodatek głównym :laugh: ale też nie wygląda... pozory mylą :laugh: :laugh:

A co do próby generalnej to widzę, że się bardzo przykładaliście :laugh:

reklama
no to może i ja dołącze do Was..trochę źle mi pisać ze śpiącą Igą na rękach ( bo sen ma burzliwy :)) Mieszkam w Dębnikach, w zeszłym roku obroniłam doktorat z fizyki, a zaraz potem zajęłam się "produkcją" dzidziusia. I tym sposobem mamy 2-miesięczną "sensowną panienkę", która się teraz wLaśnie słodko przeciąga, Pozdrawiam Mamusie z Krakowa

w końcu troszkę czasu choć napewno zaraz będzie alarm o jedzonko  ;D
Ja jestem młodą mamą mam 21 lat ale jestem bardzo szczęśliwa...Mała wzięła się na świat bardo przypadkowo rok temu  :laugh: Mam męża,stosunkowo niedługo,ale znamy sie od 6 lat i zadnych zwierzątek nie posiadam
obecnie studiujemy i godzimy sesje z obowiązkami młodych rodziców
co do sesji to muse zmykać do ksiązek bo cięzki weekend przede mną   :-[

dużo słoneczka dla was wszystkich :)

Dziwczynki medluję się nadal 2 w 1 - od jutra jestem przeterminowana.
gaga ja mieszkam teraz na Piastów a przedtem na Dywizjonu ( a skończyłam III LO) - ale chodziłam do szkoły z rocznikiem 78 a nie 79 (bo ja jestem z 6 stycznia 79 i rodzice mnie wysłali wczesniej do szkoły)
K@siek - dobre z tym biurkiem, hehe - no cóż nasz były dyrektor takie wielgasne biurka pozamiawiał i takie już nam zostały, ;D ;D ;D, Taaaaaaaak próba generalna nam się udała
Witamy cię Kasianko - kurcze już trzecia Kaska wśód nas (ja też Kaska) - Kaski górą!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaga - to ty jesteś w wieku mojej młodszej siostry - a gdzie studiujesz?

głuszku studiuje na rolniczej a mój maz na pedagogicznej.ja zaocznie a on dziennie.ni jest łatwo byc rodzicami w tym wieku ze wzg na finanse,ale sobie radzimy i nie zalujemy niczego ;) na tle was to straszna małolata ze mnie co ;)

gluszku nie martw sie ja urodzilam `10 dni po terminie i wzielo mni nagle nawet nie sądzilam ze tak to wygląda
zadne sztuczki nie pomogly... nawet mąż :D

głuszek ja mieszkam na bohaterów ;D i też skończyłam III LO ;D pewnie się znamy z widzenia hehe

witak kasianka :) pisze jak dasz radę :)

jaga co ty sie wiekiem przejmujesz ??? podziwiam że nie zrezygnowaliście ze studiów, tak trzymać, ja sobie nie wyobrażam studiowania i małej dzidzi w domu, oj nie takiej jak moja Majeczka, dużo samozaparcia życzę

wiecie co jak nam się ten wątek tak fajnie rozkręca, to mam nadzieję że za jakiś czas pomyślimy o spotkaniu, ale jeszcze nie teraz :) głuszek musi się rozdwoić i reszta też :)

oj musi musi się rozdowic - koniecznie!!!!
A ty jestes gaga 79 rocznik ??? Kurcze ni kojarzę cię raczej - loli też z III Ol - musze sie jeje zapyatć czy cię kojarzy ;D ;D ;D ;D
No kochana to mieszkasz rzut beretem ode mnie :)

Jaga - na tym forum nie ma małolat..... wsyztskie traktuejmy isę naórwni nie wiażen czy ktoś ma 20, 25 czy 35 lat :) ja tam bym chciąła miec znowy 21 lat :) Byłam wtedy szaleńczo zakochana w moim obecnym meżu ;) ;) ;) ;D ;D ;D ;D i szczuplejsza o 30 kg ;) ;) ;) ;) ;D ;D ;D ;D

głuszek jakbyś zobaczyła moje zdjęcie z liceum to byś mnie skojarzyłą pewnie, ja byłąm z klasy "e" raz prowadziłąm fekusz jako konferansjerka jak byłas w IV klasie a rok później byłam w jury
na dywizjonu miałąm trochę znajomych z LO rok starszych też ;D jeszcze się okaże że razem piłyśmy gdzieś hihi

jaga zgadzam się z głuszkiem nie ma małolat :)

reklama
Głuszku znasz może Agę Wójcik? Albo Ankę Majcherczyk bądź Kaśkę jej siostrę?:) To chyba Twoje roczniki. teraz już wszytskie pozmieniały nazwiska ale i tak pewnie po panieńskich ew. możesz kojarzyć :)

Wiecie co ja to bym nie chciala mieć 21 lat... ja już przeżyłam swoją młodość teraz jestem ciekawa jak się będę starzeć... cwierć wieku minęło to teraz już z górki ;D ;D ;D ;)

Elo Kasianka:) ale Ci fajnie że masz już swoje bobo na rękach :)

Do góry