reklama
głuszku nie martw się , napewno już niedługo będziesz tulić Marysię! To tylko kwestia dni.
Wiem że masz dość ale wytrzymaj.
A u nas ...Miłosz właśnie skonczył brać antybiotyk,
jeszcze tylko troszkę kaszle,
w sobotę jedziemy do Szczercowa na zjazd mamuś kwietniowych ;D
a wózek.....to ten stary , co mi po Igorku został-spacerówka , miał już 5 lat więc się wykończył.
Jechaliśmy do lekarza i przed przychodnią są takie dwa małe schodki , więc chciałam na nie wjechać, nacisnęłam rączki, żeby przód podnieść i rączki się wygięły a wózek nie....złamały się, hi,hi
Ale to może i dobrze bo ja od pewnego czasu zastanawiałam się nad kupnem nowej spacerówki ale miałąm tą więc szkoda kasy było.
No ale skoro się złamał to babcia z dziadkiem nie mogli pozwolić żeby wnusio nie miał wózka i kupili nowy ;D
Fajny podoba mi się.
gaga jak zobaczyłam twoje zdjęcie to wydawało mi się że Cię znam , tylko nie wiedziałąm skąd. Znajoma twarz...to pewnie ze szkoły......a byłaś ostatnio na 100 leciu naszego LO? tragednia.....
a na bohaterów mieszkała moja kumpela Dorota Zalewska , znasz?
A w ogóle mój mąż jest ze Złotego Wieku....w czasach liceum często tam bywałam.
Wiem że masz dość ale wytrzymaj.
A u nas ...Miłosz właśnie skonczył brać antybiotyk,
jeszcze tylko troszkę kaszle,
w sobotę jedziemy do Szczercowa na zjazd mamuś kwietniowych ;D
a wózek.....to ten stary , co mi po Igorku został-spacerówka , miał już 5 lat więc się wykończył.
Jechaliśmy do lekarza i przed przychodnią są takie dwa małe schodki , więc chciałam na nie wjechać, nacisnęłam rączki, żeby przód podnieść i rączki się wygięły a wózek nie....złamały się, hi,hi
Ale to może i dobrze bo ja od pewnego czasu zastanawiałam się nad kupnem nowej spacerówki ale miałąm tą więc szkoda kasy było.
No ale skoro się złamał to babcia z dziadkiem nie mogli pozwolić żeby wnusio nie miał wózka i kupili nowy ;D
Fajny podoba mi się.
gaga jak zobaczyłam twoje zdjęcie to wydawało mi się że Cię znam , tylko nie wiedziałąm skąd. Znajoma twarz...to pewnie ze szkoły......a byłaś ostatnio na 100 leciu naszego LO? tragednia.....
a na bohaterów mieszkała moja kumpela Dorota Zalewska , znasz?
A w ogóle mój mąż jest ze Złotego Wieku....w czasach liceum często tam bywałam.
gaga
uzależniona
no proszę nie ma jak znaleźć sie przez forum ;D Doroty Zalewskiej nie znam, choć może z widzenia, nazwiska nie kojarzę, złoty wiek znam baaaaardzo dobrze bo sporo mam tam znajomych z podstawówki ;D a na 100-leciu nie byłam, jakos tam się wybierałam, ale słyszałam że za wejście do szkoły płaciło się 50zł!!!!! zgupieli chyba dziady jedne, już bym poleciała moją ulubiona pania psorkę oglądać
gaga zabij mnie, zamorduj ale nie kojarzę - ale wiesz ciążowa demencja... właśnie się jakby troszkę przetrminowałam więc wybacz... loli miała dziś próbkę mojego humoru przez telefon..... > > >
ale to całkiem możliwe żeśmy gdzieś razem piły ;D ;D ;D ;D - jesli przyłaziłas na Dywizjonu - bo myśmy się tam włóczyły po parku w dawnych czasach...... Choć Loli bardziej na Złotego Wielku siedziła (ach dawne czasy) - Gaga dawaj zdjęcie z liceum to moze sobie buźkę skojarzę
K@śku kochana nie kojarzę - chociaz Wójcik mi mówi coś to nazwisko..... - a z III LO mam je znać czy z Dywizjonu?
PS. Gaga 100 lecie III LO to był KOSZMAR - Loli ma rackje - pieniądze wyrzucone w błoto!!!!!
ale to całkiem możliwe żeśmy gdzieś razem piły ;D ;D ;D ;D - jesli przyłaziłas na Dywizjonu - bo myśmy się tam włóczyły po parku w dawnych czasach...... Choć Loli bardziej na Złotego Wielku siedziła (ach dawne czasy) - Gaga dawaj zdjęcie z liceum to moze sobie buźkę skojarzę
K@śku kochana nie kojarzę - chociaz Wójcik mi mówi coś to nazwisko..... - a z III LO mam je znać czy z Dywizjonu?
PS. Gaga 100 lecie III LO to był KOSZMAR - Loli ma rackje - pieniądze wyrzucone w błoto!!!!!
k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
Z Dywizjonu, ale mniejsza z tym z ciekawości pytam, bo jedna z nich to moja obecna bratowa Wójcik bardzo popularne nazwisko Majcherczyk też unikatowe nie jest ;D
A teraz apel do Marysi:
kochanie bądź dobrym dzieckiem i pokaż buźkę mamusi, tatusiowi i ciotkom z BB, chętnie byśmy sobie Ciebie obejrzeli w pełnej krasie
A teraz apel do Marysi:
kochanie bądź dobrym dzieckiem i pokaż buźkę mamusi, tatusiowi i ciotkom z BB, chętnie byśmy sobie Ciebie obejrzeli w pełnej krasie
reklama