reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

k@siek ;D ;D ;D ;D
ja idę kąpciu już po ćwiczonkach :) małą wykąpana, zaraz do łózia sie wpakujemy i poprzytulamy szkrabolka :)
no i chyba znalazłam pracę ;D ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nie zapeszać

reklama
hehe a jak zapeszę ??? no może nie
praca nic wielkiego, ale moja wymarzona czyli w szkole :) bo ja jestem nauczycielka z zamiłowania, no więc chemia w gimnazjum, zaraz koło mnie (moja była podstawówka) niestety tylko na rok, no i co mnie cieszy pół etatu, będe miała dużo czasu dla małej :) bałam się że jak nie znajdę pracy w szkole to będę musiałą pracować w laboratorium a tego za cholerę nie chcę

gaga nasze gratulacje !!! trzymamy kciuki
k@siek wielkie dzięki za zyczonka!! ten czas strasznie szybko leci,dopiero mała była w brzuszku a tu już 3 miesiące za nami...szok ;) w ciązy zachcianki i zgaga a teraz juz zaczyna sie zabkowanie..

jaga to szybko małą ząbkuje !!! Majula skończyłą wczoraj 9 miesięcy :o i dobiero widać drugiego ząbka :)
idę kimać bom padnięta, dzisiejsza pogoda mnie zabiła

jaga wszytskiego naj dla Gabrysi :)
gaga no to super że masz pracę GRATULUJĘ.

A moze napiszemy każda coś o sobie - bedzie lepiej się gadało bo widze że nam sie forum regionalnie ładnie rozkreca.
Co wy na to?

Mnie chyba jakieś choróbsko łapie - co mnie niezbyt cieszy - dlatego łykam leki i pędzę do łózia sie wygrzac - moze wypędze choróbsko!!!!

dziekujemy bardzo za życzonka..
to chyba ząbki bo się okropnie ślini i pakuje wszystko do buzi dzis kuilam jej bobodent i obaczymy czy pomoze
teraz pora spac ;D
głuszek to by sie bliżej poznac wydaje mi sie ok,bedzie nam łatwiej ;) ja napisze cos innym razem bo juz mnie strasznie męczy spanie

gaga trzymam kciuki, informuj na bieżąco:)
Jak najbardziej jestem za tym, żeby się lepiej poznać:)
Do odważnych świat zależy więc zaczynam ;D

Prywatnie:
Od pięciu lat jestem mężatką, czyli w sumie 1/5 mojego życia... jednym słowem kawał czasu :laugh: Adaś czyli lokator mojego brzuszka będzie naszym pierworodnym, jakoś tak wyszło, że wcześniej mieliśmy "ważniejsze" sprawy na głowie (czyt. sobota bez imprezy weekend stracony) ;) Instynkt macierzyński zaatakował mnie znienacka i oto jestem na wątku MAMUSIE Z KRAKOWA :)

Zawodowo:
Przez 5 lat pracowałam w salonie optycznym, ale jak już mówiłam do odważnych świat należy i rok temu w kwietniu zmieniłam pracę i obecnie pracuję jako sekretarka w Centrum Okulistyki w Krakowie. Jak możecie się domyślić reakcja na moje macierzyństwo, ze strony nowego pracodawcy nie była zbyt entuzjastyczna ;) Ale już wszystko rozeszło się po kościach i jest OK.

... się rozpisałam... :)

A czy Ty aby Głuszku nie jesteś księgową?? :)

no to teraz ja :)
prywatnie mam 27 latek, Majunia to nasza pierwsza córunia, zaplanowana i wyczekana (zrobiliśmy ją od kopa ;D ) ślub wzięliśmy 31 lipca 2004 a za roczek była córunia, a instynkt mnie dopadł jak zobaczyłam synka koleżanki, wcześniej wiadomo studia = impreza pięcioletnia ;D poza tym mamy pieska Molly i kotka Zuzię

zawodowo skończyłam chemię na UJ i studium pedagogiczne i studium uprawniające do nauczania przyrody, od razu po studiach zaczęłam moją wymarzoną pracę w szkole (niestety w gimnazjum), no a teraz we wtorek prawdopodobie wyjaśni sie czy nowa praca będzie czy nie :)

reklama
a to my zdjęcie z listopada
17yu3.jpg

Do góry