gaga moja tez marudzi ale przez zeby non stop ręce w buzi,smaruje juz to zelem bobodent ale nie wie czy to cos daje,chwile jest spokoj a potem znowu... i do tego sesja,pogoda najlepiej to położyc sie i przespać to wszystko
reklama
Jestem po ............. totalna załamka
skurczy zero
rozwarcia 0 - szyjka od dwóch tygodni sie nie zmieniła (czyli skrócona i miękka - taka jak 2 tgodnie temu)
Wyszłam ze szpitala to sie jak bóbr poryczałam.........
w piętek kolejne ktg i w poniedziałek - a potem to mam nadzieję że będą wywolywac.......
nie wiem już co robić, jestem załamana............... - zostałą mi jeszcze ta pieprzona rycyna.... chyba się zdecyduje na nią.....
PS. Weronikę Mączkę kojarzę - chodziłam z nią na angielski do Kokosińskich
nawet nie wiecie jak wam zazdroszczę tych marud waszych - oddałabym wszystko zeby mieć już taką marude przy sobie......
skurczy zero
rozwarcia 0 - szyjka od dwóch tygodni sie nie zmieniła (czyli skrócona i miękka - taka jak 2 tgodnie temu)
Wyszłam ze szpitala to sie jak bóbr poryczałam.........
w piętek kolejne ktg i w poniedziałek - a potem to mam nadzieję że będą wywolywac.......
nie wiem już co robić, jestem załamana............... - zostałą mi jeszcze ta pieprzona rycyna.... chyba się zdecyduje na nią.....
PS. Weronikę Mączkę kojarzę - chodziłam z nią na angielski do Kokosińskich
nawet nie wiecie jak wam zazdroszczę tych marud waszych - oddałabym wszystko zeby mieć już taką marude przy sobie......
głuszku nic sie nie martw...
ja tez rodziłam po terminie a na ktg jeżdziłam co 2 dzień,nawet jak dostałam skurczów co 10 min to na ktg nie wychodziło nic a mnie już skręcalo... musisz być cierpliwa
ja bylam ponad tydzień po terminie a jakpojechałam do szpitala to miałam rozwarcie na 2 palce i mi pomogli
głowa do góry.kąp się codziennie w wannie w ciepłej wodzie i zmobilizuj męża to pomoże ja dostawałam takie zalecenia od swojego gina
ja tez rodziłam po terminie a na ktg jeżdziłam co 2 dzień,nawet jak dostałam skurczów co 10 min to na ktg nie wychodziło nic a mnie już skręcalo... musisz być cierpliwa
ja bylam ponad tydzień po terminie a jakpojechałam do szpitala to miałam rozwarcie na 2 palce i mi pomogli
głowa do góry.kąp się codziennie w wannie w ciepłej wodzie i zmobilizuj męża to pomoże ja dostawałam takie zalecenia od swojego gina
herbatke z liści malin wypiłam całe opakowanie - ;D ;D ;D ;D próbowałam też anansa, seksu, mycia okien, posrzątałam całą chałupę - łażenie po sklepach i specry też były.... no dzis te podłogi - na jutro mam jeszcze brudne okna zostawiaone i ten masażyk - a schody - no cóż nie próbowałam - a ile trzeba pięter zaliczyć?
głuszku mi wody odeszły przy Igorku jak robiłam konfitury , cały dzień stawałam przy kuchence....a .... i jeszcze mieliśmy flizowanie podłogi więc skakałam z progu na próg i polało się.
A jak wody odejdą to poród gwarantowany...albo naturalnie albo wywoływany.
ajajajajaj!!!!!mam dość tej cholernej pracy! ble!
A jak wody odejdą to poród gwarantowany...albo naturalnie albo wywoływany.
ajajajajaj!!!!!mam dość tej cholernej pracy! ble!
reklama