reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

gaga moja tez marudzi ale przez zeby non stop ręce w buzi,smaruje juz to zelem bobodent ale nie wie czy to cos daje,chwile jest spokoj a potem znowu... i do tego sesja,pogoda najlepiej to położyc sie i przespać to wszystko

reklama
Jestem po ............. totalna załamka
skurczy zero
rozwarcia 0 - szyjka od dwóch tygodni sie nie zmieniła (czyli skrócona i miękka - taka jak 2 tgodnie temu)
Wyszłam ze szpitala to sie jak bóbr poryczałam.........
w piętek kolejne ktg i w poniedziałek - a potem to mam nadzieję że będą wywolywac.......
nie wiem już co robić, jestem załamana............... - zostałą mi jeszcze ta pieprzona rycyna.... chyba się zdecyduje na nią.....

PS. Weronikę Mączkę kojarzę - chodziłam z nią na angielski do Kokosińskich
nawet nie wiecie jak wam zazdroszczę tych marud waszych - oddałabym wszystko zeby mieć już taką marude przy sobie......

głuszek ja z weronką chodziłam do klasy :)

poproś o skierowanie do szpitala a jak nie to rób codziennie ktg

głuszku nic sie nie martw...
ja tez rodziłam po terminie a na ktg jeżdziłam co 2 dzień,nawet jak dostałam skurczów co 10 min to na ktg nie wychodziło nic a mnie już skręcalo... musisz być cierpliwa
ja bylam ponad tydzień po terminie a jakpojechałam do szpitala to miałam rozwarcie na 2 palce i mi pomogli
głowa do góry.kąp się codziennie w wannie w ciepłej wodzie i zmobilizuj męża to pomoże ;) ja dostawałam takie zalecenia od swojego gina

Własnie myję podłogę na kolanach - mężusia dziś znów wykorzystam ;D ;D ;D ;D humorek już troche lepszy. Moze pójde to położnej na jakiś masazyk szylki - moze to coć pomoże ;D ;D ;D ;) ;) ;) ;)

głuszek pomaga ponoć chodzenie po schodach, herbatka z liści malin, a na masaż szyjki idź ponoć niezawodny :)

herbatke z liści malin wypiłam całe opakowanie - ;D ;D ;D ;D próbowałam też anansa, seksu, mycia okien, posrzątałam całą chałupę - łażenie po sklepach i specry też były.... no dzis te podłogi - na jutro mam jeszcze brudne okna zostawiaone i ten masażyk - a schody - no cóż nie próbowałam :) - a ile trzeba pięter zaliczyć?

głuszku mi wody odeszły przy Igorku jak robiłam konfitury , cały dzień stawałam przy kuchence....a .... i jeszcze mieliśmy flizowanie podłogi więc skakałam z progu na próg i polało się.
A jak wody odejdą to poród gwarantowany...albo naturalnie albo wywoływany.

ajajajajaj!!!!!mam dość tej cholernej pracy! ble!

Głuszek a jakby Ci się okna skończyły do mycia to zapraszam do siebie, chętnie pomogę koleżance w potrzebie ;) ;D

reklama
Do góry