reklama
k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
ćwiczenia napewno nie zaszkodzą a poprawią samopoczucie psychofizyczne obrałaś dobrą strategię, bo od samego narzekania i zamartwiania się nic dobrego nie ma... tak trzymaj pewnie przy małym dziecku ciężko się z domu wyrwać ale bądź dzielna
na 30.06 czy 30.07? bo wg suwaczka to chyba na 30.07,
Co do terminu z usg to sienim nie sugeruj - ja miałam z usg na 19 V bo Marsyia ma długie nogi i stąd wychodziło wczesniej. gaga ma rację - cała ciąża minęła strsznie szybko a teraz czas jakby się zatrzymał w miejscu....
Bo tak to sobie liczysz te dni i ci ubywa a tu jak licza na suwaczku jest prawie równa 0 a się nic nie dzieje to dostajesz korby. wystarczy poczytać na namjówkach jaka nam już korba bije i co wypisujemy :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Co do terminu z usg to sienim nie sugeruj - ja miałam z usg na 19 V bo Marsyia ma długie nogi i stąd wychodziło wczesniej. gaga ma rację - cała ciąża minęła strsznie szybko a teraz czas jakby się zatrzymał w miejscu....
Bo tak to sobie liczysz te dni i ci ubywa a tu jak licza na suwaczku jest prawie równa 0 a się nic nie dzieje to dostajesz korby. wystarczy poczytać na namjówkach jaka nam już korba bije i co wypisujemy :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
reklama
gaga ja też sie wzięłam już za siebie tylko mam mały problem.po wysiłku boli mnie dół brzucha i mam pyatnko czy to możłiwe że jeszcze obkurcza się macica?? zaczynam mnie to martwić bo przez to nie mogę już ćwiczyć ani nic dźwigać jak nie przejdzie to muszę iśc do lekarza. Mała ma 3 miesiące może to za wcześnie na wysiłek, a juz mam dość tych fałdek.
Koleżanka mówiła że organizm tak naprawde regeneruję sie do 2 lat.
Koleżanka mówiła że organizm tak naprawde regeneruję sie do 2 lat.