reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

jaga a ty miałaś cc ??? bo ja tak i jak ćwiczyłam 6 miesięcy po to miałam też bóle brzucha, i dałam sobie spokój, dopiero teraz jest ok, choć jak przegnę to też pobolewa, najlepiej idź do gina i zapytaj czy możesz ćwiczyć i że cię tam boli

reklama
rodziłam normalnie... zaczyna mnie to naprwde martwic.. muszę iść bo nie ma żartów..choć moja ciocia mówi ze ona do tej pory czuje ból jak przesadzi a urodziła juz 2 lata temu

Głuszku termin z OM mam na 30.06 ale on moim zdanim jest mało prawdopodobny bo miałam jeszcze niuregulowane cykle po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych więc bardzo prawdopodobe, że owulacja była później. No i po pierwszym USG lekarz stwierdził, że dziecko jest młodsze niż wychodziłoby z OM i wyznaczył termin na 14.07. Z kolei ten lekarz do którego teraz chodzę mówi, żeby się też na koniec czerca przygotować bo dwa tyg. to żadna różnica no i ma facet rację:) WG. 3 badań USG, które miałam robione termin waha się 13-14.07.

Faktycznie ciąża mija strasznie szybko ale domyślam się że ostatnie chwile kiedy nie znasz dni ani godziny są najgorsze :)

Życzę Jaga POGODNYCH kolejnych 3 miesięcy :)
Głuszku sprawdzę to dokładnie... :) ustawiałam datę porodu 14.07 jak robiłam suwaczek. Zrobię go raz jeszcze i zobaczymy co wyjdzie.

Już sprawdziłam w kalendarzu... najprościej :) wszystko się zgadza... licząc od dzisiaj 51 dzień wypada właśnie 14.07 :) suwaczek nie kłamie :laugh:

ano tak jesli na 14 VII to się zgadza - faktycznie jakos tak mi isę wydawao że 50 dni to wychodiz na 30 VII - no cóż przepraszam ciążowa niedyzpozycja, hehe ;D ;D ;D

heh, moja droga wioem coś o tym ;D dzisiaj pacjentka prosiła mnie o zamówienie taksówki i mówi tak:
- z numeru telefonu czwórka i sześć dwójek
ja wykręcam 4666666 i mówię że nie ma takiego numeru i tak ze dwa razy ;D

TO DOPIERO CIĄŻOWA NIEDYSPOZYCJA ;D ;D

reklama
Do góry