reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Krakowa

jaga a ty miałaś cc ??? bo ja tak i jak ćwiczyłam 6 miesięcy po to miałam też bóle brzucha, i dałam sobie spokój, dopiero teraz jest ok, choć jak przegnę to też pobolewa, najlepiej idź do gina i zapytaj czy możesz ćwiczyć i że cię tam boli

reklama
rodziłam normalnie... zaczyna mnie to naprwde martwic.. muszę iść bo nie ma żartów..choć moja ciocia mówi ze ona do tej pory czuje ból jak przesadzi a urodziła juz 2 lata temu

Głuszku termin z OM mam na 30.06 ale on moim zdanim jest mało prawdopodobny bo miałam jeszcze niuregulowane cykle po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych więc bardzo prawdopodobe, że owulacja była później. No i po pierwszym USG lekarz stwierdził, że dziecko jest młodsze niż wychodziłoby z OM i wyznaczył termin na 14.07. Z kolei ten lekarz do którego teraz chodzę mówi, żeby się też na koniec czerca przygotować bo dwa tyg. to żadna różnica no i ma facet rację:) WG. 3 badań USG, które miałam robione termin waha się 13-14.07.

Faktycznie ciąża mija strasznie szybko ale domyślam się że ostatnie chwile kiedy nie znasz dni ani godziny są najgorsze :)

Życzę Jaga POGODNYCH kolejnych 3 miesięcy :)
Głuszku sprawdzę to dokładnie... :) ustawiałam datę porodu 14.07 jak robiłam suwaczek. Zrobię go raz jeszcze i zobaczymy co wyjdzie.

Już sprawdziłam w kalendarzu... najprościej :) wszystko się zgadza... licząc od dzisiaj 51 dzień wypada właśnie 14.07 :) suwaczek nie kłamie :laugh:

ano tak jesli na 14 VII to się zgadza - faktycznie jakos tak mi isę wydawao że 50 dni to wychodiz na 30 VII - no cóż przepraszam ciążowa niedyzpozycja, hehe ;D ;D ;D

heh, moja droga wioem coś o tym ;D dzisiaj pacjentka prosiła mnie o zamówienie taksówki i mówi tak:
- z numeru telefonu czwórka i sześć dwójek
ja wykręcam 4666666 i mówię że nie ma takiego numeru i tak ze dwa razy ;D

TO DOPIERO CIĄŻOWA NIEDYSPOZYCJA ;D ;D

reklama
Do góry